Reaktif Lenf

Benim 3 cm kadarçok şükür sorun yok 4 yıldır benimleler. 2.5 yıl sürekli kontrol altında oldum en son biyopsi oldum temiz geldi bende artık gitmiyorum ultrasona
Biyopsi zormu içinden sıvımı alyorlar yoksa tamamınımı çıkardılar bana dr 3 ay sonra gel büyüme olursa alıp patolojiye yollarz dedi çok korkuyorum hpv aşısı olduğumda farkettim bilmiyorum 😭

Benim koltuk altimda vardi reaktif lenf bezi iki yaptirdigim Ultrasonda da o sekilde cikmisti. Gecen gun koltuk altimda sislik hissedince genel cerrahiye gidip yine meme usg cektiler ve koltuk altimdaki reaktif lenf gitmisti ama bu 2 sene kadar surdu bende de. Bana kil koku iltihabi var dendi sonra.
Antibiyotik hiç kullanmışmdın cnm iki yl sonramı kayboldu kaç mmlmdiki ay benimki en sonki ugs de 18*7mm di

Kizlar merhaba az önce usg çektirdim, sonucu bugün gösteremiyorum ama çeken kişi 1 cm altında, bu boyuttakiler takip edilmiyor zaten dedi.
Durum böyle. Allah hepimize sağlık sıhhat versin inşallah ❤️

aynıyız,kafayı yedim galiba çenemin üstünü şişirdi ama temiz diyo başka bişe demiyo kan bakıldı crp 1 çıktı ona da temiz dedi ultrasona girdim kötü bişe yok temiz dedi… Ama çenem ve yüzüm hafif şiş 😔şimdi farklı doktora gideceğim korkuyorum
Canım İnan benim kadar takıntılı değilsindir korkma zaten tehlikeli birsey olsa hekimler bizi riske atmaz bence. benim 1 ayi geçti iki kutu antibiyotik içtim hala kaybolmadi ama küçülmüşler. bugün doktor bana kulağını deldirdiğinde bir sivilce ciktiginda bile sisebilir reaktif olmasi sorun olmadigi anlamini tasiyor, kaybolmayadabilir dedi. Lütfen korkutma sende kendini aksi bir durum olsa zaten gerekeni söylerler :(

Back
X