Biyopsi zormu içinden sıvımı alyorlar yoksa tamamınımı çıkardılar bana dr 3 ay sonra gel büyüme olursa alıp patolojiye yollarz dedi çok korkuyorum hpv aşısı olduğumda farkettim bilmiyorumBenim 3 cm kadarçok şükür sorun yok 4 yıldır benimleler. 2.5 yıl sürekli kontrol altında oldum en son biyopsi oldum temiz geldi bende artık gitmiyorum ultrasona
Antibiyotik hiç kullanmışmdın cnm iki yl sonramı kayboldu kaç mmlmdiki ay benimki en sonki ugs de 18*7mm diBenim koltuk altimda vardi reaktif lenf bezi iki yaptirdigim Ultrasonda da o sekilde cikmisti. Gecen gun koltuk altimda sislik hissedince genel cerrahiye gidip yine meme usg cektiler ve koltuk altimdaki reaktif lenf gitmisti ama bu 2 sene kadar surdu bende de. Bana kil koku iltihabi var dendi sonra.
Canım İnan benim kadar takıntılı değilsindir korkma zaten tehlikeli birsey olsa hekimler bizi riske atmaz bence. benim 1 ayi geçti iki kutu antibiyotik içtim hala kaybolmadi ama küçülmüşler. bugün doktor bana kulağını deldirdiğinde bir sivilce ciktiginda bile sisebilir reaktif olmasi sorun olmadigi anlamini tasiyor, kaybolmayadabilir dedi. Lütfen korkutma sende kendini aksi bir durum olsa zaten gerekeni söylerleraynıyız,kafayı yedim galiba çenemin üstünü şişirdi ama temiz diyo başka bişe demiyo kan bakıldı crp 1 çıktı ona da temiz dedi ultrasona girdim kötü bişe yok temiz dedi… Ama çenem ve yüzüm hafif şişşimdi farklı doktora gideceğim korkuyorum
Canım İnan benim kadar takıntılı değilsindir korkma zaten tehlikeli birsey olsa hekimler bizi riske atmaz bence. benim 1 ayi geçti iki kutu antibiyotik içtim hala kaybolmadi ama küçülmüşler. bugün doktor bana kulağını deldirdiğinde bir sivilce ciktiginda bile sisebilir reaktif olmasi sorun olmadigi anlamini tasiyor, kaybolmayadabilir dedi. Lütfen korkutma sende kendini aksi bir durum olsa zaten gerekeni söylerler
Geçmiş olsun çapı yazyormu raporda çene altındamı var sizin antibiyotik ne kulladnız ?Kizlar merhaba az önce usg çektirdim, sonucu bugün gösteremiyorum ama çeken kişi 1 cm altında, bu boyuttakiler takip edilmiyor zaten dedi.
Durum böyle. Allah hepimize sağlık sıhhat versin inşallah
Bir yil arayla çektirdigimde vardi sonraki gittimide yoktu benim. Doktorlar reaktifleri hic onemsemiyo o nedenle cok irdelememistim ben normalde saglik anksiyetem var. Isterseniz bi doktora daha gorunun iciniz rahatlarAntibiyotik hiç kullanmışmdın cnm iki yl sonramı kayboldu kaç mmlmdiki ay benimki en sonki ugs de 18*7mm di
Gidicem haziran 16 sına gün almıştım bakalm hayrlsıBir yil arayla çektirdigimde vardi sonraki gittimide yoktu benim. Doktorlar reaktifleri hic onemsemiyo o nedenle cok irdelememistim ben normalde saglik anksiyetem var. Isterseniz bi doktora daha gorunun iciniz rahatlar
Geçmiş olsun çapı yazyormu raporda çene altındamı var sizin antibiyotik ne kulladnız ?
İki farklı antibiyotik kullandim tam bilemiyorum şimdi. İlki 21mm idi ama yeni raporda 1 cm altinda yaziyor tam ölçüsü yokGidicem haziran 16 sına gün almıştım bakalm hayrlsı
Çene altinda evet. Ağri yapiyor hala ara ara. Artik bu konuyu birakma karari aldim inşallah. 6 ay sonra bir kontrole gider baktiririm yapacak bisey yok çünküİki farklı antibiyotik kullandim tam bilemiyorum şimdi. İlki 21mm idi ama yeni raporda 1 cm altinda yaziyor tam ölçüsü yok
Benim kan da crp.lmy iyi başka hangi kan tahlilinde çıkıyor bilmiyom kafayı yedim sayılır sağlk ocağında yaptrmştım kan saymı birde dahiliyeyemi gitsem acaba sağlk ocağı güvenilirmi bilemedim aksiyetm de var iyce çöktüm .benimki agırmıyor inşallah geçer gider hepimiz için dularım sizinleÇene altinda evet. Ağri yapiyor hala ara ara. Artik bu konuyu birakma karari aldim inşallah. 6 ay sonra bir kontrole gider baktiririm yapacak bisey yok çünkü
Benim kan da crp.lmy iyi başka hangi kan tahlilinde çıkıyor bilmiyom kafayı yedim sayılır sağlk ocağında yaptrmştım kan saymı birde dahiliyeyemi gitsem acaba sağlk ocağı güvenilirmi bilemedim aksiyetm de var iyce çöktüm .benimki agırmıyor inşallah geçer gider hepimiz için dularım sizinle
İnşallah benim koltuk altı da olduğu için kbb gitmeme gerek yok dahiliyeye gideyim ben baktımda vandevuda yok hiç bir doktora yazdım 6 ayda bir ugs yaptr yazmş heralde korkulacak bisy yok demek istemiş .Kan tahlili her yerde aynı diye biliyorum.. dahiliyeye ben gittim bu arada kbb gideceksin çözülemeyen durumlar için biz bakiyoruz dedi :)
Çok şükür benim kan değerlerimde normal. Birsey olsa anlarlardi galiba Allah yardimcimiz olsun bu evhamlardan kurtuluruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?