Evet canım haklısın herkesin biyoljisiyle alakalı benimle bereber tedavi gören arkadaşların birisi pko ikisi eş sorunlu bir diğeride sebebsiz infertilde idi şimdi hepsi hamileler sebebsiz olanın ikizleri olacakmış

inşallah darısı başımıza histereskopiyi bende negatif almadan önce bilmiyordum negatif alınca araştırdım ve görüşmeye gittiyimde recai hocadan yapalım demesini bekledim ama demedi hiç birşey yapmadan hemen başlayacaktı ben söyledikten sonra tamam yapalım dedi ama sonra öğrendiğim ücret bana çok gelince ona yaptırmaktan vazgeçtim sağlık bakanlığına bağlı bir yerde bedava yaptırdım rahmim normal çıktı kısa bir işlem zaten anestezi bile vermediler recai beye kalsa ikinci negaiften sonra yapacaktı benim çok deneme yapmaya maddi gücüm yok maalesef canım benim sadece çikolata kistim var ddiğerleri normal ama kistin boyutu büyük o yüzden endişelerim var dondurulmuş tedavisinde aynı üzüntüleri yaşarım diye :26:fsh değerim normal 6 -7 arasında değişiyor senin değer kaç birde amh değeri yapıldı bu değer daha detaylı bilgi veriyormuş yumurta rezervi ve menopoz yaşı hakkında yaptırdım iyi çıkmıştı yaptırmadıysan yaptır bence bizim durumumuza olupta hamile kalanlarda çoğunlukta İnşallah yeni tedavilerimizde güzel sonuçlar alırız