Tüp Bebek Merkezleri Recai Pabuçcu hakkında bilgisi olan var mı

canım ben 2 tüpdede devlae raporumu kullandımmm su an maddi olarak tüp yaptramam en az 1sene sonra
hoca için artık ücret alıyorlardıı sen ücret verdin mi
Evet canım 122 lira verdim benimde rapor çıkmıyor ilaçları ücretli alcam mecbur 2 aşılama yaptırırım tüp bebek için bende beklerim sanırım

Evet canım 122 lira verdim benimde rapor çıkmıyor ilaçları ücretli alcam mecbur 2 aşılama yaptırırım tüp bebek için bende beklerim sanırım
sabah muane oluncada mı ücret alınıyorr ben gecen sene ocak ayında yaptrdım tüp bebek
kaç yıllık evlisin canımmm sorun yokmuş ya tutar kesin aşılama seninnn

sabah muane oluncada mı ücret alınıyorr ben gecen sene ocak ayında yaptrdım tüp bebek
kaç yıllık evlisin canımmm sorun yokmuş ya tutar kesin aşılama seninnn
Ben 1 defa serdar beye gittigimde verdim ücret ondan memnun kalmadım gürkan beye geçtim ona geçincede aldılar ücret ama tam bilmiyorum ne kadar zaman geçince tekrar aldıklarını, 16 ay oldu sen ne kadarlık evlisin ?

Ben 1 defa serdar beye gittigimde verdim ücret ondan memnun kalmadım gürkan beye geçtim ona geçincede aldılar ücret ama tam bilmiyorum ne kadar zaman geçince tekrar aldıklarını, 16 ay oldu sen ne kadarlık evlisin ?
sen daha yen,i veliymişsinnn canımmm olur inşallahhh ben 5yıllık evliyimmmm:KK61:

sen daha yen,i veliymişsinnn canımmm olur inşallahhh ben 5yıllık evliyimmmm:KK61:
Allahım bebek isteyen herkese nasip etsin canım yeniyim ama yeni gelin oldugum için her gören hamilemisin diye soruyo sıkıldım artık benim ikinci evliligim 7 senede orda olmadı ondan bu acelem doktorlar bişey yok diyo ama olmuyo :KK61:

Allahım bebek isteyen herkese nasip etsin canım yeniyim ama yeni gelin oldugum için her gören hamilemisin diye soruyo sıkıldım artık benim ikinci evliligim 7 senede orda olmadı ondan bu acelem doktorlar bişey yok diyo ama olmuyo :KK61:
anladıımmm canımm tabi haklsınnnn 2. evliliğin miş bide inşallah bir an önce olurr bekleemk umut etmek çok zor gerçektennnn ankarada yaşıyorsun değilmi

Ben ikizlerime cok sikintili sureclerden gecerek kavustum recai hoca dogru secim ayrica tesaviye baslarken incur corekotu keten togumu kurune de baslayin Balli bir karisim ve bol bol ananas yiyin maydinozdan uzak durun ve sicak banyodan

bizde tadavi için dr arıyoruz recai hocayı tavsiye ettiler ama çok kararsız ne yapcağımızı bilmiyoruz çok zormuş gerçekten gidelimmi gitmeyemlli off hayatımda bukadar çok kararsızlık yaşamadım tüp bebek yaptırdınızmı siz acaba yoksa embroyo gelişmedi diye iptalmi oldu
canım siz gittiniz mi centruma bilgi verebilir misin?

bizde tadavi için dr arıyoruz recai hocayı tavsiye ettiler ama çok kararsız ne yapcağımızı bilmiyoruz çok zormuş gerçekten gidelimmi gitmeyemlli off hayatımda bukadar çok kararsızlık yaşamadım tüp bebek yaptırdınızmı siz acaba yoksa embroyo gelişmedi diye iptalmi oldu
canım siz gittiniz mi centruma bilgi verebilir misin?bende şuan aynı kararsızlığı yaşıyorum yardımcı olursan çok sevinirim

ben ne yapacağımı bilmiyorum ama %90 gidicem ankarada oturmuyoruz biz gelip gidicez recai hocadan herkes memnun şimdilik işinde iyi bir doktor diye hep duydum oraya gidip yaptıranlardan duydum ama şuda var kimsii memnun kimisi değil kafamız okadar karışık ki hasta bakıcısı erkek olması iyi değilmiş ya gidicez herhalde bi ön görüşmeye hayırlısı olsun artık
canım siz gittiniz mi centruma bilgi verebilir misin?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çok kararsızım

benim yapışıklık her tarafımı sarmış gittim recai hocaya değil diğer dr ilgisiz çıktı napayım artık recai hocayı gitmek istiyorum inş tekrar temizler yapısıklıkları bakalım hangi tedavi yöntemi uygulayacak

canım siz gittiniz mi centruma bilgi verebilir misin?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çok kararsızım

kızlar bende dr. recai papuccuya gitmeyi düşünüyorum. bu zamanlarda giden var mı muayene ücreti falan ne kadar ve tüp bebeği kaça yapıyor bileniniz var mı haftaya gitmeyi düşünüyorum. bu benim 3. tüp bebek denemem olacak. yada önerdiğiniz başka doktorlar da var mı ankara da?

Dondurulmuş embiryo transveri yapıldı İnşallah bu sefer tutunur bebeğim diğer topiklerde okuyorum kistiyle tüp bebekte hamile kalanları umutlanıyorum ilk denememde yaşadıklarım aklıma geliyor bütün umudum kırılıyor :18::18:dua et benim için bir mucize geçekleşsin sende yeni doktorunla görüşmeye gitmişsin hayırlı olsun ne zaman başlıyorsun tedavin hakkında neler söyledi tedaviye biran önce başlamakla çok iyi yapıyorsun Rabbim yüzümüzü güldürsün canım
siz recai hcayla mı denediniz biraz bilgi verebilir misiniz

Merhaba bende 27 nisanda centrum klinik te yaptirdik 2 embriyo transfer ettiler ikiside 1.kalite 8 hucreli yarin tahlil verecegim insalh tutmustur ...kafami karisti okuyorum yazilanlari kana olmasi bir belirtimi acaba tutunmasi icin bende kanama yok yoksa tutumadimi yarin tahlil gunu cok heyecanliyim
mrb bu merkez hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ?

Ben hala burdan nasil yazildigini bilmiyorum ama insalh buradaki arkadaslar yazimi goruyordur....elhamdulillah pozitif ilk kan degerin 230 ikinci kan degerim 680. .21 mayista kese gorulmesi icin gidecegim.recaihocada ilk denememizde tuttu cok sukur arkadaslarim insalh sizleride rabbim guldurur sizler icin her namazimda dua ediyorum...
arkadaşım hayırlı olsun..darısı bizlere inş.bizde iki kez denedik olmadı şimdi recai hocayı araştırıyorum çok sıkıntılıyım karar veremiyorum yardımcı olursan çok minnettar kalırım..

Kızlaaarrrr Recai Hoca hakkında sizlerden bilgi istiyorum daha doğrusu merkez hakkında..
Nasıl bir süreç izleniyor kapıdan girdiğiniz andan itibaren bana anlatabilecek varmı...
İlk görüşmede muayene ücreti alınıyormu?
Tedaviye start verildiğinde ücretlendirme nasıl oluyor? Tahliller,muayene ücreti vs...
Kaç günde bir muayene ücreti alıyorlar?
Tüp bebek ücreti ne kadar?
Sgk ile anlaşma varmı?
Anlayacağınız her türlü detayı paylaşacak birileri lazım bana..
mrb bizde sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz....sevinirim

Ben ikizlerime cok sikintili sureclerden gecerek kavustum recai hoca dogru secim ayrica tesaviye baslarken incur corekotu keten togumu kurune de baslayin Balli bir karisim ve bol bol ananas yiyin maydinozdan uzak durun ve sicak banyodan
mrb recai hocayla ilgili çok kararsız kaldım siz tedavinizden biraz bahseder misiniz

Merhaba Recai Beyi bende araştırıyorum Aralık Ocak gibi tüp bebek yaptırıcaz ama bana bilgi verebilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim

Back
X