• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Recai papuccu mu timur gürgan mııı?

Öncelikle çok geçmiş olsun nasıl gidiyor tedavin. Bende Timur hocanın hastasıyım ve şükür hamileyim evet gece arasan ulaşamazsın çünkü Timur hoca sadece klinikle ilgilenen birisi değil sağlık bakanlığında sunumlar hazırlayan,halkı bilinçleştirmek için kampanyalar yapıp sempozyumlar sunan yurt dışından gelen Dr. Lara eğitim veren, sürekli kendine has teknikler üreten dünyaca ünlü Dr. Larla sürekli toplantılar hazırlayıp istatistik vs yeni gelişmeleri tartışan veren ve en önemlisi Hacettepe ünv. De öğretim görevlisi olan(ki, bunu tamamen eğitime gönül verdiği için yaptığını düşünüyorum çünkü sadece tek bi hastasından aldığı parayı alıyordum ünv. De) bir doktor. Tatbiki gece de bırakalım uyusun :)) evet hemşirelere burda iş düşüyor onlar biraz pasif ayda orda hasta ilişkilerine olan kişiler yani birde şu var bana güler yüz ayda ilgi ne bilim göstermesin ben oraya gezmeye gitmiyorum beni bebeğimle buluşturmak için kaliteli işler yapsınlar. Orda çalışan embriyolog erkin bey onun ilgisine diyecek hiç lafım yok bilgi ve tecrübesi asla tartışılamaz.. Zaten her ana ulaşabileceğin Dr. Un var ise zatn bi düşünmek gerekiyor neden bu kadar müsait diye. Bu benim düşüncem. Herkesin hakkında hayırlısı olsun İnşallah bu defa bebeğine kavuşur ve kucağına alırsın
bende timur hocadan randevu aldım işallah memnun kalırım korkuyorum biraz

Kızlar merhaba...

Bende iki aşılama sonucu hamilelik olmadı.Şimdi araştırma evresindeyim ama recai hocayla devam edicem galiba.
:44:

Kızlar merhaba...

Bende iki aşılama sonucu hamilelik olmadı.Şimdi araştırma evresindeyim ama recai hocayla devam edicem galiba.
:44:

bende recai hocanın hastasıyım, bende 2. denememi yine centrumda yaptırcam ne zaman düşünüyorsun başlamayı, gittinmi daha önce recai hocaya hiç, gitmediysen istediğini sorabilirsin bana

recai hocaya 19 ocak 2013 te gittim.İnternetten araştırmam sonucu buldum.Muayne etti ve bazı testler istedi.Cumartesi günü hsg çekilecek bana.Eşimdede sperm sayı ve hareketlilik sorunu var.
Şimdiye kadar gittiğim doktorlar hep bana yöneldi recai hoca eşimede hormon testleri ve scrotell doppler (doğrumu yazdım bilmiyorum)çekilecek...Recai hocayı 2.aşılamamda düşünüyordum ama kısmet değilmiş.Aşılamam anatolıada oldu hakan yaralı yaptı ama negatif.

recai hocaya 19 ocak 2013 te gittim.İnternetten araştırmam sonucu buldum.Muayne etti ve bazı testler istedi.Cumartesi günü hsg çekilecek bana.Eşimdede sperm sayı ve hareketlilik sorunu var.
Şimdiye kadar gittiğim doktorlar hep bana yöneldi recai hoca eşimede hormon testleri ve scrotell doppler (doğrumu yazdım bilmiyorum)çekilecek...Recai hocayı 2.aşılamamda düşünüyordum ama kısmet değilmiş.Aşılamam anatolıada oldu hakan yaralı yaptı ama negatif.

bizdede aynı sorun var hareketsizlik , ama bana direkt aşılama olmayacağını söylediler, benimde daha önce görüştüğüm doktorlar eşim üzerinde yoğunlaşmışlardı ama ben tedavi anlamında recai hocayı seçtim, recai hoca sağlamcı, ultrason, hormon değerlerim normal olmasına rağmen hsg istemişti benden de bakalım bugün negatif sonucu aldık, dondurulmuşlarla tekrar recai hocayla devam edcez

bizdede aynı sorun var hareketsizlik , ama bana direkt aşılama olmayacağını söylediler, benimde daha önce görüştüğüm doktorlar eşim üzerinde yoğunlaşmışlardı ama ben tedavi anlamında recai hocayı seçtim, recai hoca sağlamcı, ultrason, hormon değerlerim normal olmasına rağmen hsg istemişti benden de bakalım bugün negatif sonucu aldık, dondurulmuşlarla tekrar recai hocayla devam edcez

Canım geçmiş olsun.tüp bebek öncesi spermle ilgili sorunlarımızı düzeltmek istedik biraz.sonuçta sperm sayısı,harekettliliği ve dna sını ne kadar iyileştirebilirsek ondan sonra tüp bebeğe geçeriz diye düşünüyoruz.eşim için medicana prof ürolojiden randevu aldık salı oraya gificez.buarada hsg nasıl çektirdin.ben anestezili olcam daysnamam gibi geliyor…siz neler yaşadınız neden negatif sonuç aldınız.hoca neler söyledi bununla ilgili

slm kızlar,
bende ankaradayım ve son 2 yıldır recai hocaya gidiyorum. ilk önce laparoskopi ile endometriozis 2. evre ameliyatı oldum. 1 yıl kadar bekledik doğal olsun diye çünkü hiçbir neden bulamadı hoca. yaşımızda genç o yüzden beklemeye karar vermiştik. olmadı. bu ay başladık ilk denememiz. şu anda iğnelere devam ediyorum. 7. gündeyiz. ilk ultrason kontrolümde 8 yumurta görüldü hocam süper gidiyosun dedi inş sonuda öyle olur.

merkez güzel , yeterli bence çalışanlar iyi güleryüzlü, cep telefonlarını veriyorlar her zamanda ulaşılabiliyor. recai hoca da yanı şekilde tel ununu açamasa bile sonra mutlaka dönüyor. hem yaklaşımı güler yüzü çok güzel. zaten işinin ehli ona diyecek bir söz yok. türkiyenin ilk tüp bebek eğitimi almış hocası. tedavi de izlediği yol ve metodlarda bir o kadar güncel. kişiye göre tedavi uyguluyor. ben cok memnunum. inş olmaz ama eğer ilk denememiz olumsuz olursa bile yine ona giderim.

hepimize kolay gelsin allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..buradan haberleşebiliriz.

Allah emeklerinin karşılığını boşa çıkarmasın.bizede gelişmeleri yazarmısın.tüp bebekte ne kadar fiyat verdiler sana.

Canım geçmiş olsun.tüp bebek öncesi spermle ilgili sorunlarımızı düzeltmek istedik biraz.sonuçta sperm sayısı,harekettliliği ve dna sını ne kadar iyileştirebilirsek ondan sonra tüp bebeğe geçeriz diye düşünüyoruz.eşim için medicana prof ürolojiden randevu aldık salı oraya gificez.buarada hsg nasıl çektirdin.ben anestezili olcam daysnamam gibi geliyor…siz neler yaşadınız neden negatif sonuç aldınız.hoca neler söyledi bununla ilgili

canım bizde çok denedik, eşim ameliyat oldu, proceed plus, keçiboynuzu vs birsürü şey kullandık ama herhangi bir ilerleme kaydedemedik 2 sene içinde, mecburen tüp bebeğe yöneldik. hsg den çok korkuyordum, anestezili olacaktım, son anda vazgeçtim, iyiki de vazgeçmişim, anestezilik bir acısı ağrısı yok, canım pek tatlıdır benim tüplerim açıktı bunun etkisi varmı bilmiyorum ama hiç sıkıntılı ağrılı bir işlem değildi. neden negatif oldu bilemiyorum, pazartesi günü hoca ile görüşmeye gideceğiz yeni tedavi programı için . hepimiz için hayırlısı olur insallah

canım bizde çok denedik, eşim ameliyat oldu, proceed plus, keçiboynuzu vs birsürü şey kullandık ama herhangi bir ilerleme kaydedemedik 2 sene içinde, mecburen tüp bebeğe yöneldik. hsg den çok korkuyordum, anestezili olacaktım, son anda vazgeçtim, iyiki de vazgeçmişim, anestezilik bir acısı ağrısı yok, canım pek tatlıdır benim tüplerim açıktı bunun etkisi varmı bilmiyorum ama hiç sıkıntılı ağrılı bir işlem değildi. neden negatif oldu bilemiyorum, pazartesi günü hoca ile görüşmeye gideceğiz yeni tedavi programı için . hepimiz için hayırlısı olur insallah

Merhaba;nasıl gidiyor diye merak ettim* Çok sık yazamıyorum ben ama sürekli takipteyim formu,Hsg anestezili olarak çektirdim iyikide öyle olmuş çok memnun kaldım.Çok şükür tüplerim açıkmış.O arada eşimde testlerini yaptırdı sonuçlar can sıkıcı varıkosel 1,hareketlilik ve sayı az.birde başka ürologa gitcez.Sonrada tüm sonuçlarla beraber recai yada buğünlerde araştırıp labaratuvar çalışanlarını begendiğim ,kendisi gibi embroyologlarında çok iyi eğitim almış timür hocaya gitcez.İŞte onun için klınık konusunda biraz daaraştırıp başlayacagız...

Mrb Arkadaşlar bende 4. deneme için Ankarada merkez arıyorum. Acaba Centrum Clinic in fiyatı nedir. İlaçlar dahil mi? Bide biz sayıdan da anlaşılacağı üzere zor bi hasta grubuna giriyoruz. Hastanenin zor gruplarda özellikle başarısı nedir ? Her türlü görüşe açığım merkez araştırıyorum yardımcı olursanız seviniri.

Merhaba;nasıl gidiyor diye merak ettim* Çok sık yazamıyorum ben ama sürekli takipteyim formu,Hsg anestezili olarak çektirdim iyikide öyle olmuş çok memnun kaldım.Çok şükür tüplerim açıkmış.O arada eşimde testlerini yaptırdı sonuçlar can sıkıcı varıkosel 1,hareketlilik ve sayı az.birde başka ürologa gitcez.Sonrada tüm sonuçlarla beraber recai yada buğünlerde araştırıp labaratuvar çalışanlarını begendiğim ,kendisi gibi embroyologlarında çok iyi eğitim almış timür hocaya gitcez.İŞte onun için klınık konusunda biraz daaraştırıp başlayacagız...

canım recai hocanın embriyologu vs içine sinmedimi? aslında bende timur hocaya gidecektim, ama yaptığım araştırmaya göre recai hoca tüp bebeği yapan ilk hocaymış, o yüzden ona yöneldim, mutlaka deneyimini paylaş benimle olurmu? nisan ayında dondurulmuşlar için tekrar centruma gidcem, inşallah gerek kalmaz yeni bir klinik araştırmama:( bu arada benim eşimdede varikosel vardı, hatta ameliyat oldu, o kadar proceed, keçiboynuzu vs kullandık buna rağmen harekette herhangi bir ilerleme olmadı:(

Mrb Arkadaşlar bende 4. deneme için Ankarada merkez arıyorum. Acaba Centrum Clinic in fiyatı nedir. İlaçlar dahil mi? Bide biz sayıdan da anlaşılacağı üzere zor bi hasta grubuna giriyoruz. Hastanenin zor gruplarda özellikle başarısı nedir ? Her türlü görüşe açığım merkez araştırıyorum yardımcı olursanız seviniri.

canım öncelikle Allah yardımcın olsun... ben centrum clinicte ocak ayında 4250 TL ye yaptırdım, ama ilaçlar, embriyo dondurma vs herşey dahil 6500 TL ye mal oldu, uzun protokol uygulandı, klinikte beklerken birçok bayanla konuşma fırsatım oldu, hepsi çok memnun recai hocadan, defalarda başka doktorda negatif sonuç almışlar, recai hocayı bulmuşlar sonunda memnunlardı, bilemiyorum

Sağol arkadaşım. SGK yok galiba merkezde . Olaydı kesin orası diyecektim. Fiyat 4. denemesi olacak biri için fazla. SGK olan başka önerebileceğiniz merkez varmı Ankarada.

canım recai hocanın embriyologu vs içine sinmedimi? aslında bende timur hocaya gidecektim, ama yaptığım araştırmaya göre recai hoca tüp bebeği yapan ilk hocaymış, o yüzden ona yöneldim, mutlaka deneyimini paylaş benimle olurmu? nisan ayında dondurulmuşlar için tekrar centruma gidcem, inşallah gerek kalmaz yeni bir klinik araştırmama:( bu arada benim eşimdede varikosel vardı, hatta ameliyat oldu, o kadar proceed, keçiboynuzu vs kullandık buna rağmen harekette herhangi bir ilerleme olmadı:(

Merhaba;öncelikle recai hocanın embriyoloğunu sadece sitesinden baktım.Timur hocanın embriyologları ve geliştirmiş olduğu gebelik aşısı ilgimi çekti sende sitelerinden bir bak istersen.
Eşim sperm testi için recai hocanın orda örnek verdi ve çok kötü ,çok pisti dedi......(bazen herşeyi abartır bilmiyorum gözümle görmedim)Baştan beri timur hocaya gidelim diyordu ama ben hep es geçtim onu,şuandada o kadar kararsızım ki anlatamam.Ama timur hocaylada paraya kıyıp mutlaka görüşücem.Aklımda kalsın istemiyorum,zaten karar verme ve iş durumu nedeniyle mayısı veya haziranı bulacak benimki :49:

Merhaba;öncelikle recai hocanın embriyoloğunu sadece sitesinden baktım.Timur hocanın embriyologları ve geliştirmiş olduğu gebelik aşısı ilgimi çekti sende sitelerinden bir bak istersen.
Eşim sperm testi için recai hocanın orda örnek verdi ve çok kötü ,çok pisti dedi......(bazen herşeyi abartır bilmiyorum gözümle görmedim)Baştan beri timur hocaya gidelim diyordu ama ben hep es geçtim onu,şuandada o kadar kararsızım ki anlatamam.Ama timur hocaylada paraya kıyıp mutlaka görüşücem.Aklımda kalsın istemiyorum,zaten karar verme ve iş durumu nedeniyle mayısı veya haziranı bulacak benimki :49:

anladım hayırlısı olsun. sana şunu söyleyim, centrumu araştırırken yorumlardan bende çok temiz olmadığına dair yazılar okumuştum, özel klinik niye pis olsunki dedim, pisti diyemem Allah var şimdi ama şöyle hijyenik böyle güler yüzlü personel var da diyemem.( Recai hoca başta olmak üzere doktorları ve birkaç personeli hariç tabi.) Timur hocayı şundan seçmedim, hastalar sadece bir kez gördüklerini yazmışlar, ulaşamadıklarından şikayetçi olmuşlar, bu yüzden timur hocaya gitmeyi çok istememe rağmen vazgeçtim. Recai hocayı haftasonu aradım 2 çalmada açtı telefonunu, birde doğrusunu söylemek gerekirse negatif sonucumu aldığımda Recai hoca o kadar ilgilendi, yeni tedavi planı ve açıklama yaptıki bana recai hocaya olan güvenim arttı. İnşallah senin için en iyi yere götürür kalbin seni. Mutlaka bekliyorum kararını ve güzel haberlerini, özelden de yazabilirsin

anladım hayırlısı olsun. sana şunu söyleyim, centrumu araştırırken yorumlardan bende çok temiz olmadığına dair yazılar okumuştum, özel klinik niye pis olsunki dedim, pisti diyemem Allah var şimdi ama şöyle hijyenik böyle güler yüzlü personel var da diyemem.( Recai hoca başta olmak üzere doktorları ve birkaç personeli hariç tabi.) Timur hocayı şundan seçmedim, hastalar sadece bir kez gördüklerini yazmışlar, ulaşamadıklarından şikayetçi olmuşlar, bu yüzden timur hocaya gitmeyi çok istememe rağmen vazgeçtim. Recai hocayı haftasonu aradım 2 çalmada açtı telefonunu, birde doğrusunu söylemek gerekirse negatif sonucumu aldığımda Recai hoca o kadar ilgilendi, yeni tedavi planı ve açıklama yaptıki bana recai hocaya olan güvenim arttı. İnşallah senin için en iyi yere götürür kalbin seni. Mutlaka bekliyorum kararını ve güzel haberlerini, özelden de yazabilirsin

Günaydın;Dün timur hocanın orayı aradım ve 30 marta randevu aldım.Bakalım bizi orda neler bekliyor.Sen neler yapıyorsun buarada...

Günaydın;Dün timur hocanın orayı aradım ve 30 marta randevu aldım.Bakalım bizi orda neler bekliyor.Sen neler yapıyorsun buarada...

canım ben 25 martta başlayacak adetimle recai hocaya gideceğim tekrar dondurulmuşlar için, bakalım neler olacak, 30 mart çok geç değilmi yaaa

canım ben 25 martta başlayacak adetimle recai hocaya gideceğim tekrar dondurulmuşlar için, bakalım neler olacak, 30 mart çok geç değilmi yaaa

Selam kızlar;) öncelikle hepimizin hakkında hayırlısı umarım hepimiz burdan güzel haberler verebiliriz birbirimize.bende RECAI PABUÇCUya gittim artık ben sonuç bekleme asamasindayim allah izin verirse 5 gün sonra güzel haberler vermek isterim sizlere...bu benim ikinci denemem ilk denemem mayada yapıldı size tavsiyem gittiğiniz klinigin temizliğine değilde verimliligine dikkat edin...centruma ilk gittiğimde bende kalabalıktan ve etrafın özelliklede kafeteryanin temiz olmamasından dolayı korkmuştum ama recai hoca levent bey oradaki sekreterler onları unutmama neden oldu doğru seçim yaptığıma eminim ilkinde hem çok canım yandı hem param gitti sadece görüntüye aldanmistim...bu kez canimda yanmadi mutsuzda olmadim recai hocaya sonsuz güveniyorum,hastalariyla çok ilgili başından sonuna kadar benimle hep kendisi ilgilendi.sonucum negatif dahi olsa asla başka yeri düşünmem yine centruma giderim zaten bahsedilen diğer kliniktekı doktorlar recai hocanın öğrencileri....Gönül rahatlığıyla recai hocaya gidebilirsiniz.

oraya gittiğim güne çok pişmanım paramla rezil oldum. hemşireler sürekli azarlıyor narkozdan çıktığım an bana kalksana die bağırdılar. düzensiz saatlerce beklersin kimse dosyanı bulamaz başkasının hormon testini hemşire yanlışlıkla bana verdi. 5 saat randevulu gitmeme rağmen doktor bekledim yumurta takibim boyunca. ayrıca 12 gün boyunca her gittiğimde sen recai beyin hastasısın yukarı çık dediler yukarı çıktım sen gürhan beyin hastasısın diyip aşağı indirdiler en sonunda cinnet geçirdim sekretere bağırdım ben kimin hastasıyım die bu sadece bi gün olmadı abartmıyorum. yumurta takibim boyunca oldu. sonunda tutmadı hiç şaşırmadım. anadoluda bilaf vardır tas kayıp diye o hastanedede tas kayıp... tutmadığı için bunu yazdığımı düşünmeyin benim gazidede tutmamıştı ama oraya tek kelime bişey söyleyemem doktorları hemşireleri çok ii çok titiz ve düzenli pratikler.kısmet tutmadı die orayı kötüleyemem inanın benim centriumda tutsaydı bile yine orayı kimseye tavisiye etmezdim. hep gerildim orda eşimde aman alltan alalım sabredelim elimiz mahkum bak işimizi yapmazlar dedi içime attım hep ama ordakilere hakkım haram olsun o pisikolojide bide hemşirelerin sürekli azarını yedim...

Back
X