bende timur hocadan randevu aldım işallah memnun kalırım korkuyorum birazÖncelikle çok geçmiş olsun nasıl gidiyor tedavin. Bende Timur hocanın hastasıyım ve şükür hamileyim evet gece arasan ulaşamazsın çünkü Timur hoca sadece klinikle ilgilenen birisi değil sağlık bakanlığında sunumlar hazırlayan,halkı bilinçleştirmek için kampanyalar yapıp sempozyumlar sunan yurt dışından gelen Dr. Lara eğitim veren, sürekli kendine has teknikler üreten dünyaca ünlü Dr. Larla sürekli toplantılar hazırlayıp istatistik vs yeni gelişmeleri tartışan veren ve en önemlisi Hacettepe ünv. De öğretim görevlisi olan(ki, bunu tamamen eğitime gönül verdiği için yaptığını düşünüyorum çünkü sadece tek bi hastasından aldığı parayı alıyordum ünv. De) bir doktor. Tatbiki gece de bırakalım uyusun :)) evet hemşirelere burda iş düşüyor onlar biraz pasif ayda orda hasta ilişkilerine olan kişiler yani birde şu var bana güler yüz ayda ilgi ne bilim göstermesin ben oraya gezmeye gitmiyorum beni bebeğimle buluşturmak için kaliteli işler yapsınlar. Orda çalışan embriyolog erkin bey onun ilgisine diyecek hiç lafım yok bilgi ve tecrübesi asla tartışılamaz.. Zaten her ana ulaşabileceğin Dr. Un var ise zatn bi düşünmek gerekiyor neden bu kadar müsait diye. Bu benim düşüncem. Herkesin hakkında hayırlısı olsun İnşallah bu defa bebeğine kavuşur ve kucağına alırsın