recep ivedik 3 .....

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
bayanlar ilk çıktığı gün izledim ve çok beğendim gülmekten kırıldım resmen kaydirigubbakcemile3

gitmeyenlere kesinlikle tavsiye ederim yerimseniben

peki gidenler sizde beğendiniz mi

ayy diğerleri gibi berbattır bana göre mümkünse çocuklar gitmesin ...oküfediyor insanlar gülüyor saçma sapan hareketler Allahım nelere güler olduk.hiçççç tarzım değil

bayanlar ilk çıktığı gün izledim ve çok beğendim gülmekten kırıldım resmen kaydirigubbakcemile3

gitmeyenlere kesinlikle tavsiye ederim yerimseniben

peki gidenler sizde beğendiniz mi

Gitcem bendeeeeee kısmet olursa.:dance:
Fragmanına bu kadar gülüyosam filmde ne olcam acaba.Hele o kırgızistan mevzusu bitiriyo beniii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy diğerleri gibi berbattır bana göre mümkünse çocuklar gitmesin ...oküfediyor insanlar gülüyor saçma sapan hareketler Allahım nelere güler olduk.hiçççç tarzım değil

insanlar küfürlerine gülmüyorlar komik olduğu için gülüyorlar
en çok izlenen film rekor kırıyor bi siz akıllısınız demek

bizde bugün gittik..
ben zaten şahan gökbakarı seviyorum yaa..nerede görürsem yüzümde bir gülümseme:)))
valla hayatın içinden görüntüler,eşimde bende hatta tüm sinemadakiler gülmekten kırıldı...
küfür var belki,çoğu bipli ama sanki gerçek yaşamda yokmu?
(keşke olmasa elbette)
ama sadece küfür değil güldürennn....

dün gece gittik bizde...ilk filme gitmedim,izlemicem dedim.önyargılıydım.aslında hala da izlemiş değilim :) ikincinin fragmanını izleyince beğendim gidiyim dedim.pişman da olmadım.üçüncüye günler öncesinden yer ayırttık beğendim..kesinlikle eğlendim...

ilk ikisine gitmişdim...çok argo var gerçekden..şahanı severim ama filmlerine
sadece sinirden gülüyorum...
bu filmede eşim gitmek istiyor ama ben hala önyargılıyım ...bu filmi sanırım cd veya tvde izlemek bana göre daha mantıklı ...

gıttım geldım ,begendım ,bı ara gulmekten nefes alamadım

ama ıkı yerde hatta uc yerde hata buldum aklinialirimsmile

4.sü de gelecek bellı oldu :lepi:

ben hiç sevmiyorum recep ivediği..
komik gelmiyor bana..
izlenme rekoru kırıyor ama çocuklar kırıyor..çoğunluğu onlar oluşturuyor..
recep ivedik karakteri iğrenç ve seviyesiz geliyor bana..sevemedim gitti bir türlü..

Dün akşam gittik bizde güzeldi yaş sınırı olmadığı için millet çoluk çocuk gelmiş fazla küfür yoktu bunda bence hepsi hayatın içinden şeyler özellikle ilk başlangıçtaki mezdeke ile gün yapan kadınlar bayıldım valla 4. gelir seneye...

Çok mu komikti bu da?ıkisine gittim üçe de gideceğim.ıster küfür etsin ister başka birşey ben gülmek istiyorummmm katıla katıla:sm_cool::icecream:

eşim çok sevdiği için gittim bende en çok sevdiğim sahnesi de "kızın okuluna gitmek için dilenci tarzında yalvarmasıydı kıza "bayıldım o sahneye...

YEŞıLGÖZLÜMELEĞıM derki ....insanlar küfürlerine gülmüyorlar komik olduğu için gülüyorlar
en çok izlenen film rekor kırıyor bi siz akıllısınız demek
bende diyorumki zevkler tartışılmaz ben düşüncemi yazdım en çok izlenir olması iyi olduğundanmı acaba tartışılır. meraktan bence
ayrıca çok akıllı bir bayan olduğumuda söylemek isterim.bununlada gurur duyarım.akıllı seviyeli hanımlarıda çok severim.

gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum.... filmlerin başarısının sadece gişeyle ölçülmesinden de çok utanç duyuyorum.... filmi başarılı kılan ne kadar kişinin izlediği değildir.... filmdeki oyunculuk,senaryo,ses,efekt ve akla gelebilcek tüm bu tarz şeyler.... recep ivedik serisini fragmanlardan takip edip iğrendim,ve gerçekten üzülüyorum yaptığı gişeye....

ilk gun gittim izledim
hayatın içinden yansıyan olaylar dierlerine göre küfürde azdı
şu dönemde en azından stres atıp gülüoruz severim sahanı

bende..hakettiğini düşünmüyorum..zaten sanat camiasındanda pek destekçisi yok şahaının..
biraz ukala,gişe rekoru kırdım diye bişey sanıyor kendini..alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…