- 4 Aralık 2024
- 8.984
- 9.377
- 113
- 37
Cinsiyeti nasıl belli oldu hala aklım ermiyor ya![]()
Kaydedeyim mi erkek diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsiyeti nasıl belli oldu hala aklım ermiyor ya![]()
Vallahi o kadar netti kiKaydedeyim mi erkek diye![]()
Vallahi o kadar netti kikaydet gitsin canımmm
Bende transfer öncesinden beri premama kullanıyordum içeriğinde folik asitte vardı aynı şekilde bugün Dr uma yazmıştım bitmek üzere devam mı edeyim farklı bir şey mi kullanayım tüm hamilelik sürecinde kullanacağımız ocean mummy e geçebiliriz dedi midenizi rahatsız ediyor mu acabaBen şimdi takviye kullanıyorum ocean mummy, onda yine folik asit var
Herkesi aralık grubuna kaptırdık herhaldeKız ben başka yerde görüyorum bu bizim kızlar demiyor buradaki kızlara haber vereyim aşk olsun sizedua edin benim gibi topik yöneticisi var gözü her yerde
![]()
Herkesi aralık grubuna kaptırdık herhalde![]()
Dr takip çizelgesi vermişti gideceğim tarihler yazıyor ona göre gideceğim bilmiyorum kiNeden o kadar ara verdin ilk üç ay 2 haftada bir olması lazım ihmal etme bugün tüm duyguları bir arada yaşadınbebiş iyi olsun da gerisi önemli değil
tam kesinleşince cinsiyet yine bize söyle bu sayılmaz
![]()
Dr takip çizelgesi vermişti gideceğim tarihler yazıyor ona göre gideceğim bilmiyorum ki♀ neden ayda bir siz iki hafta da bir mi gidiyorsunuz canım kızlar
Kız yeni mi actın burayıKderdyn buradayız buraya gel aşko
Kız yeni mi actın burayı
Ay çok iyi yapmıssın hayatımEvet 1 ay fazla oldu burası hamişler topiği![]()
Kız yeni mi actın burayı
Ay çok iyi yapmıssın hayatımvalla çok gıtemıyorum buraya epey oldu ha
![]()