Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
E er38 canım nerelerdesin çoktandır görüşemiyoruz bebeğinle beraber iyimisiniz nasıl gidiyor inşallah her şey yolundadır 🤲❤️

Kız ben başka yerde görüyorum bu bizim kızlar demiyor buradaki kızlara haber vereyim aşk olsun size 😂 dua edin benim gibi topik yöneticisi var gözü her yerde 🤣

Ben şimdi takviye kullanıyorum ocean mummy, onda yine folik asit var
Bende transfer öncesinden beri premama kullanıyordum içeriğinde folik asitte vardı aynı şekilde bugün Dr uma yazmıştım bitmek üzere devam mı edeyim farklı bir şey mi kullanayım tüm hamilelik sürecinde kullanacağımız ocean mummy e geçebiliriz dedi midenizi rahatsız ediyor mu acaba

Herkesi aralık grubuna kaptırdık herhalde 😅

Bizim kızlar bizim gruptan hariç başka yerde allahtan görüyorum yani öyle öğreniyorum kız o topiklerde nasıl tahammül ediyorlar ben daha önce bir kere baktım içim karardı 😆

Ben herkese küstüm 🥺 tama şubattan bu yana beraberdik sevincimizi üzüntülerimizi heyecanımızı paylaştık şurada 6 ayımız kalmış yani 😥 aktiflikse aktifiz yine memnun 😁 edemiyoruz ne yapalım bilmiyorum 🤷‍♀️ :KK61:

Neden o kadar ara verdin ilk üç ay 2 haftada bir olması lazım ihmal etme bugün tüm duyguları bir arada yaşadın 😍 bebiş iyi olsun da gerisi önemli değil ☺️ tam kesinleşince cinsiyet yine bize söyle bu sayılmaz 🤣
Dr takip çizelgesi vermişti gideceğim tarihler yazıyor ona göre gideceğim bilmiyorum ki 🤷🏻‍♀ neden ayda bir siz iki hafta da bir mi gidiyorsunuz canım kızlar

Dr takip çizelgesi vermişti gideceğim tarihler yazıyor ona göre gideceğim bilmiyorum ki 🤷🏻‍♀ neden ayda bir siz iki hafta da bir mi gidiyorsunuz canım kızlar

Evet ben şimdiye kadar iki haftada bir gittim şu an perinatoloji uzmanın randevusunu bekliyoruz ondan sonra yeniden randevular şekillenecektir inşallah 😍

Back
X