Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar aramızda 16. Haftaya gelmiş olup hareketlerini hisseden var mı o haftalara gelince hareketlerini hissedicem mi çok merak ediyorum

Ben ilk gebeliğimde nerdeyse 20.haftalarda tam kuvvetli hissettim ondan önce hiç hissetmedim bunlarda ne zaman hissederim bilmiyorum 🤷‍♀️ ay insan hissetse kafası rahat oluyor böyle ne oynama hissi ne bir şey insan merak ediyor 🤔

Merhaba Kiymetli arkadaşlar,

Fetal DNA sonucumuz çıktı, temiz herşey . Kızımız olacakmış çok mutluyuz inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur .

Kusmalar aynı hızda devam 14 . Haftadayım ,16 da azalacağını söylüyorlar .Ne gecem ne gündüzüm belli kusmaktan sabrediyorum.

Hepinize sağlık huzur dolu günler diliyorum dua ile
Hayırlı olsun canım 🤲 Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🌸

Ben biraz durgunum son günlerde, bugün tüm gün rahim kasılmalarım vardı mesela ister istemez stres oldum. Haftasonum da genelde yatmakla geçti, Temmuz sonunu bekliyorum bir ay kadar izinli olacağım, ondan sonrası da doğuma kadar home office inşallah

Dikkat et canım benim de o aylarda kasılmalarım olmuştu dedim Allah korusun doğum mu nedir neyse ki doktora gittim durumumu anlattım magnezyum eksikliğinden dolayı dedi oluyor hemen kendi yanından verdi onu içiyordum sonra kesildi.
İnşallah 🙏 bir daha olmaz Amin az kaldı ❤️

Benim folik asit çarşamba günü bitti bu sefer de eczacıya sorduk başka vitamin verdi folik asit sadece ilk üç aya kadar fitilim de cuma günü bitti zaten 12.haftan da dolmuştu ilaçlarım hepsi yetti hiç artmadı 🤭 bu attığım ilacı doğuma kadar kullabilirsin dedi ☺️
Bende de nates dha diye bir multivitamin vardı canım seninki gibi hatta içinde folik asitte varmış ben onu 2 aydır kullanıyorum zaten ama 9 ay devam edeceğim ona nasipse 🤗 ama dr demese de folik asiti artık içmek istemiyorum ben 90 adetli almıştım daha 30 adeti var bana keseden sonra söylemişti kullanmamı 4 hafta daha kullanamam yani

Evet kızlar başka doktora gidecek olan var mı benim haftaya Salı günü nasip olursa bebişlerimi özledim 🥲 bakalım her şey yolunda mı cinsiyeti söylecek mi çok heyecanlıyız 🤩
Benim de 7 temmuz kendi dr randevum canım sen gidene kadar ben 2.ci gitmiş olacağım benim dr mu sık çağırıyor bilmiyorum hoş araya detaylı girdi ama 🤷‍♀️

Dikkat et canım benim de o aylarda kasılmalarım olmuştu dedim Allah korusun doğum mu nedir neyse ki doktora gittim durumumu anlattım magnezyum eksikliğinden dolayı dedi oluyor hemen kendi yanından verdi onu içiyordum sonra kesildi.
İnşallah 🙏 bir daha olmaz Amin az kaldı ❤️
Sağol canım, ben birde bazı şeylere üzülmüştüm. Bence üzüntü de gerçekten olumsuz etkiliyor vücudu. Dikkat etmek lazım.

Bende çok merak ediyorum genelde 16-17 diyorlar ama ilk gebelikte 20 bulur diyen bile var nasıl bekleyeceğiz bilmem 🤦‍♀️

Gerçekten ilk hamilelik olunca insan daha bi sabırsız oluyor 🥴

Bir de zaten tüp bebekliyiz çok stresliyiz :)) şansıma benim de geç başladı ama çok şükür şimdi her gün hissetmek insana gerçekten huzur veriyor. Yani her gebe öyledir ama bizim durumlar daha farklı bence :)

Vallahi biz hiç doktora sormadık doktorda söylemedi ama biz zaten şu an risk almıyoruz birde benim ikiz gebelik ne bilim insan korkuyor 🫣😁
Tekinde bu kadar düşününce senin temkinli olmanı anlıyorum canm haklısın 😅

Kızlar aramızda 16. Haftaya gelmiş olup hareketlerini hisseden var mı o haftalara gelince hareketlerini hissedicem mi çok merak ediyorum
Ben 14 haftaya girince sanki içerden tık tık atış şeklinde bişey hissediyorum ama her zaman olmuyor bende sabirsizim sürekli hareketlerini hissedeceğimiz günler gelse 🤍🥰

Benim de 7 temmuz kendi dr randevum canım sen gidene kadar ben 2.ci gitmiş olacağım benim dr mu sık çağırıyor bilmiyorum hoş araya detaylı girdi ama 🤷‍♀️

Ben son kontrole gittiğimde doktorum şu an herşey yolunda dedi onun için 3 hafta ara verelim ondan sonra da perinatoloji de randevun var direk oraya gidersin dedi 🥲

Bende çok merak ediyorum genelde 16-17 diyorlar ama ilk gebelikte 20 bulur diyen bile var nasıl bekleyeceğiz bilmem 🤦‍♀️

Evet ben ilk gebeliğimde 20.haftada tam hissettim ondan önce hiç hissetmedim geçiyor zaman ⏱️ ultrason da iyi olduklarını görsek şu an hisssetmesek de olur 🥹❤️

Gerçekten ilk hamilelik olunca insan daha bi sabırsız oluyor 🥴

Inanırmısın ben ilk gebeliğimde hiç böyle değildim çok rahattım kötü şeyler düşünmezdim zaman da sanki daha hızlı geçmişti artık yaştan dolayımıydı saflıkmı diyim 😁 ama bunlar da herhalde yaş aldım daha evhamlıyım acaba iyiler mi acaba bir şey oldu mu daha paniğim birde her şey daha çok değişti insan daha farklı oluyor aslında iyi değil akışına bırakmak lazım ama elde olmuyor 🤨

Back
X