- 17 Ağustos 2021
- 1.656
- 2.055
- 83
Dikkat et canım mutlaka tam kan sayımı yaptırKan vermedim bir süredir canım ama tansiyonum düşmüştü ondan sanırım teşekkür ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat et canım mutlaka tam kan sayımı yaptırKan vermedim bir süredir canım ama tansiyonum düşmüştü ondan sanırım teşekkür ederim![]()
Amin inşaallah canımAllah içini dolu görmeyi de nasip etsin canım çok şirin duruyorbu arada hissediyorum da yazmıştın çok iyi ya darısı başımıza
![]()
Nasıl bir his aşkımmmAmin inşaallah canımevet hissediyorum artık teyzesi çok şükür darısı sizlere en kısa zamanda sağlıkla
![]()
Çok güzel canım ya bebişten haber alıyor olmak onun orda var olduğunu bilmek iyi olduğunu bilmekNasıl bir his aşkımmm![]()
Eki Görüntüle 3616606 kızlar bundan aldım çok indirime girmiş .ilk zamanlar çekim için ve yeni doğduğunda görmeye gelen yakınlarım için dekoratif olarak kullanırım diye düşündüm belki almayı düşünen olur diye sizlerle paylaşayım dedim![]()
Çok güzellerrrr güle güle kullan
Teşekkür ederim canımÇok güzellerrrr güle güle kullan![]()
Eki Görüntüle 3616606 kızlar bundan aldım çok indirime girmiş .ilk zamanlar çekim için ve yeni doğduğunda görmeye gelen yakınlarım için dekoratif olarak kullanırım diye düşündüm belki almayı düşünen olur diye sizlerle paylaşayım dedim![]()
Sağ ol kuzumÇok güzellerrrr güle güle kullan![]()
Kuzum benim değil bu arkadaşım almıştı o 1-2 haftaya doğum yapacak . bana söyledi bende aldım daha benimki gelmedi bugün aldım .Çok güzel olmuş güle güle kullanın sübhanallahne ara aldın kurdun canım
![]()
Güzelmiş canım evet ama biraz çok yer kaplar gibi bir de bunlar çok kısa kullanılır ya ben dedim bu aldığımı sonra dekoratif olarak kullanırım odasında olmadı oyuncak vs ile dekoratif hale getiririm bakalım bir kaç ay anca kullanılar gibi yeni doğduğu zamanBen normalde günlük kullanım için böyle bir şey düşünmüştüm fakat şu an ikiz olduğu için bilemedim iki tane alsam çok yer kaplar yoksa bunu da gezdir tekerlekli çokta hoşuma gitmişti![]()
Kuzum benim değil bu arkadaşım almıştı o 1-2 haftaya doğum yapacak . bana söyledi bende aldım daha benimki gelmedi bugün aldım .
Yok kız nerdeAnladım canım ben de dedim maşallah artık kurmuşsun kurtulmuşsun![]()
Güzelmiş canım evet ama biraz çok yer kaplar gibi bir de bunlar çok kısa kullanılır ya ben dedim bu aldığımı sonra dekoratif olarak kullanırım odasında olmadı oyuncak vs ile dekoratif hale getiririm bakalım bir kaç ay anca kullanılar gibi yeni doğduğu zaman
Aldığım tek şey 2-3 don sadece bebemeYok kız nerdeama benim de kafamda bu tarz var beşik sadece beyaz mı alsam yoksa ahşap mı bilemedim
Yok kız nerdeama benim de kafamda bu tarz var beşik sadece beyaz mı alsam yoksa ahşap mı bilemedim
Aldığım tek şey 2-3 don sadece bebeme![]()