Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Nasıl bir his aşkımmm🥹
Çok güzel canım ya bebişten haber alıyor olmak onun orda var olduğunu bilmek iyi olduğunu bilmek 😍 ben dün bir de ilk defa elimi koyduğumda denk getirdim 3-4 sefer aynı yerden bayağı güçlü vurdu çok daha güzel hissediliyor 🥰 onun dışında ilk zamanlar dönme kayma gibi hareketler pek anlaşılmıyor zaten bağırsak hareketiyle karışıyor ama ben şuan onları da ayırt ediyorum içimde bir şeyler dönüyor gibi bir his oluyor kıpır kıpır ama vuruşlar çok net oluyor anlıyorsun derinden pıt pıt vuruyor 🧿🥲

Eki Görüntüle 3616606 kızlar bundan aldım çok indirime girmiş .ilk zamanlar çekim için ve yeni doğduğunda görmeye gelen yakınlarım için dekoratif olarak kullanırım diye düşündüm belki almayı düşünen olur diye sizlerle paylaşayım dedim 🤩
IMG_1623.webp

Duruşu da böyle kızlar 🤩

Eki Görüntüle 3616606 kızlar bundan aldım çok indirime girmiş .ilk zamanlar çekim için ve yeni doğduğunda görmeye gelen yakınlarım için dekoratif olarak kullanırım diye düşündüm belki almayı düşünen olur diye sizlerle paylaşayım dedim 🤩

Maşallah 🤩 canım çok güzel güle güle içinde büyüsün bebişin ❤️🐣

Ben normalde günlük kullanım için böyle bir şey düşünmüştüm fakat şu an ikiz olduğu için bilemedim iki tane alsam çok yer kaplar yoksa bunu da gezdir tekerlekli çokta hoşuma gitmişti 😍

Eklentiler

• IMG_8406.webp
    IMG_8406.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 23
Ben normalde günlük kullanım için böyle bir şey düşünmüştüm fakat şu an ikiz olduğu için bilemedim iki tane alsam çok yer kaplar yoksa bunu da gezdir tekerlekli çokta hoşuma gitmişti 😍
Güzelmiş canım evet ama biraz çok yer kaplar gibi bir de bunlar çok kısa kullanılır ya ben dedim bu aldığımı sonra dekoratif olarak kullanırım odasında olmadı oyuncak vs ile dekoratif hale getiririm bakalım bir kaç ay anca kullanılar gibi yeni doğduğu zaman

Güzelmiş canım evet ama biraz çok yer kaplar gibi bir de bunlar çok kısa kullanılır ya ben dedim bu aldığımı sonra dekoratif olarak kullanırım odasında olmadı oyuncak vs ile dekoratif hale getiririm bakalım bir kaç ay anca kullanılar gibi yeni doğduğu zaman

Evet canım zaten ikiz olunca vazgeçtim tek olsaydı alacaktım bunu birkaç ay kullanması için dedim alırım yoksa arkadaşının ki gibi büyük yatakta alacağım nasip olursa 🥲 evet çok tatlı burada da satılıyor böyle küçük hasırlı beşikler

Yok kız nerde 😂 ama benim de kafamda bu tarz var beşik sadece beyaz mı alsam yoksa ahşap mı bilemedim

Ben kızım da ahşap aldım bu sefer beyaz düşünüyorum beyaz dolapla falan iyi oluyor 😍
Alacam da kim yapsın önümüzde çok iş var son anda motor takmış gibi yapacağım galiba 🤣

Aldığım tek şey 2-3 don sadece bebeme 😁

Ben onu da almadım henüz kış bebeleri olacağı için yazlık kıyafetlerin kalkmasını bekliyorum bir de dedim önce odasına yapayım kıyafet alınca en azından yıkar ütüler dizerim şimdi alsam ortada gezecek 🫣😁

Back
X