Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben normalde tam görsem bacak arasını bilirim benimkiler daha doktor söylemeden kendim gördüm çünkü bizimki detaylı ultrasondu orada bebekler çok net gözüküyor
Maşallah ne güzel😍💓 benimkiler saklıyor kendini

Kızlar , Demir kullanmaya başlayanlar bu demirin kabızlığıyla nasıl baş ediyorsunuz ya ben yeni başladım ama hemen etkisini gösterdi 🤦🏻‍♀️

Ben daha önce kullanıyordum maalesef yan etkisi kabızlık şu an zaten gebelikten dolayı ekstra kabızlık var o da eklenince daha da zor oluyor 🥲
Bol su içmek kuru incir tüketmek kuru kayısı yada yaş kayısı seviyorsan en azından seni zorlamaz birde fazla düşünmemeye çalış hatta bir arkadaş akşamdan az zeytinyağının içine inciri bırakıyorum dedi sabah inciri öyle yiyorum daha hızlı metobolizmayı çalıştırıyor

Maşallah ne güzel😍💓 benimkiler saklıyor kendini

Şimdi büyüsünler gösterirler bazen kontrolde uygun pozisyonda olmayabiliyorlar illa ki yakalar doktorun yeter ki sağlıklı olsun bir iki hafta geç öğren sıkıntı değil 😘

Bugünden hatıra bir foto 😍

Eklentiler

• IMG_8535.webp
    IMG_8535.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar , Demir kullanmaya başlayanlar bu demirin kabızlığıyla nasıl baş ediyorsunuz ya ben yeni başladım ama hemen etkisini gösterdi 🤦🏻‍♀️
Aşkım bende size tam onu yazıcaktım herkes aynı şeyden şikayet ediyor bende de aksine kabızlık yapmadı bende mi gariplik var acaba çözemedim 1 aydır da kullanıyorum

Aşkım bende size tam onu yazıcaktım herkes aynı şeyden şikayet ediyor bende de aksine kabızlık yapmadı bende mi gariplik var acaba çözemedim 1 aydır da kullanıyorum

Belki senin metobolizman iyi çalışıyordur bazılarında kabızlık yapmıyor bende başta içerken zorlanmıştım sonra vücut alıştı haliyle 🙈

Bende yarın görücem inşallah miniklerimi bakıyım bi nerelerdelermiş kendilerini neden belli etmiyorlarmış😂

Hadi inşallah yarın güzel haberlerle gel inşallah 🙏
Umarım cinsiyetlerini de öğrenirsin canım 😍
Benim bebekler 168 gr olmuş maşallah 🧿 bundan sonra artık daha hızlı büyümeye başlıyorlar ikisi de iyiydi kuzularım birbirinden habersiz takılıyorlar 🥹
Bu arada 800 gram almışım ya benim sporum kesin 300 gramdı keşke çıkarsaydım 😂

Hadi inşallah yarın güzel haberlerle gel inşallah 🙏
Umarım cinsiyetlerini de öğrenirsin canım 😍
Benim bebekler 168 gr olmuş maşallah 🧿 bundan sonra artık daha hızlı büyümeye başlıyorlar ikisi de iyiydi kuzularım birbirinden habersiz takılıyorlar 🥹
Bu arada 800 gram almışım ya benim sporum kesin 300 gramdı keşke çıkarsaydım 😂
Yarın öğrensem de biz pazar günü öğrenicez o kadar özledim ki minişlerimiiii en son 1 ay 4 gün önce gitmiştik inşallah yarın bende güzel haberler veririm teyzeleriiiii

Back
X