- 12 Mayıs 2022
- 638
- 646
- 53
- 25
İnşallahErkeğe benzettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahErkeğe benzettim
Maşallah ne güzelBen normalde tam görsem bacak arasını bilirim benimkiler daha doktor söylemeden kendim gördüm çünkü bizimki detaylı ultrasondu orada bebekler çok net gözüküyor
YaaKıza benziyor canım bacak arasında bir şey göremedim erkek olunca bariz pipi oluyor
Ay maşallah cnm benimSelamlar kızlar
Bugün randevumuz vardı herşey yolunda Elhamdüllilahinşallah sonuna kadar sağlıcakla böyle devam eder Amin
![]()
Kızlar , Demir kullanmaya başlayanlar bu demirin kabızlığıyla nasıl baş ediyorsunuz ya ben yeni başladım ama hemen etkisini gösterdi![]()
Maşallah ne güzelbenimkiler saklıyor kendini
YaaKısmet cnm valla ben kızları çok seviyorum ama biri kız bir ı erkek olursa çok mutlu olurum hayırlısı diyelim
![]()
Aşkım bende size tam onu yazıcaktım herkes aynı şeyden şikayet ediyor bende de aksine kabızlık yapmadı bende mi gariplik var acaba çözemedim 1 aydır da kullanıyorumKızlar , Demir kullanmaya başlayanlar bu demirin kabızlığıyla nasıl baş ediyorsunuz ya ben yeni başladım ama hemen etkisini gösterdi![]()
Yaaaa maşallahhh minikler ben burdayımmm diyorrrrBugünden hatıra bir foto![]()
Benim niye herşeyim bi garip ayyyAşkım bende size tam onu yazıcaktım herkes aynı şeyden şikayet ediyor bende de aksine kabızlık yapmadı bende mi gariplik var acaba çözemedim 1 aydır da kullanıyorum
Yaaaa maşallahhh minikler ben burdayımmm diyorrrr![]()
Benimkiler daha bu kadar belli değilEvet canım artık saklamak mümkün değil![]()
Aşkım bende size tam onu yazıcaktım herkes aynı şeyden şikayet ediyor bende de aksine kabızlık yapmadı bende mi gariplik var acaba çözemedim 1 aydır da kullanıyorum
Benimkiler daha bu kadar belli değil![]()
Bende yarın görücem inşallah miniklerimi bakıyım bi nerelerdelermiş kendilerini neden belli etmiyorlarmış![]()
Benimki de genelde sert top gibi duruyorBenim ikinci gebelikondan olabilir
![]()
Bazen karnım yumuşacık oluyor bazen de sert oluyorbebelerim benimle oyun oynuyor
Benimki de genelde sert top gibi duruyor
Yarın öğrensem de biz pazar günü öğrenicez o kadar özledim ki minişlerimiiii en son 1 ay 4 gün önce gitmiştik inşallah yarın bende güzel haberler veririm teyzeleriiiiiHadi inşallah yarın güzel haberlerle gel inşallah![]()
Umarım cinsiyetlerini de öğrenirsin canım![]()
Benim bebekler 168 gr olmuş maşallahbundan sonra artık daha hızlı büyümeye başlıyorlar ikisi de iyiydi kuzularım birbirinden habersiz takılıyorlar
Bu arada 800 gram almışım ya benim sporum kesin 300 gramdı keşke çıkarsaydım![]()