Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bazı günler midem o kadar kötü oluyor ki su bile içemiyorum 1 lt anca zorlayınca da çıkartıyorum boş suyu bile 😞😞😞 bu yüzden sanırım idrar yolu enfeksiyonum çıktı biraz 😞 Allah tan kültürüm temiz çıktı
İnşallah düzelir bir an önce aminn🥲🙏

Amin canım benim inşallah bir an önce toparlarsın kendini 💐

Yok kuzum umudum yok zaten artık ne desem herkes bu günü ararsın diyor 😄 direk o devire geçeceğim sanırım demek istedim de en rahatı transfer zamanım şimdi düşününce onu da oldu mu olmadımı heyecanına stresine geçirdim 😂😂

Zaten öyle bir bakarsın bebiş doğmuş ♥️ hamilelikten bir şey anlamıyorsun 🤭

R retikuler canım yazmayı unuttum 😒

Doğum günün kutlu 🥳 olsun Canım nice sağlıklı mutlu huzurlu güzel yaşların olsun bundan sonraki yaşlarını bebeğinle, eşinle, sevdiklerinle birlikte geçirmek nasip olsun Amin 🤲💐🎈🎂

Haftaya perşembe şehir hastanesinde randevum var doktor ekranı göstermez belki ama çok merak ediyorum kilo alımları felan nasıl birazcık daha toplansınlar gelicek o tekmeler😂 birazdan dışarı çıkıcam size güncel bir göbek fotisi atarım

Niye göstermiyorlar ki ilginç 🤨
O zaman annesi merak eder ne kadar saçma 😒
Aynen annesi az daha sabır geliyor gelmekte olan 🐣🐣
Hadi bekliyoruz bakalım 🥰

18+3 ve ikiz şaka gibi gerçekten hala çok karnım olmadığı için fotoya yansıyan anca bu kadar kızlar😬😅

Eklentiler

• 09503275-D134-4912-914B-F04243F4907A.webp
    09503275-D134-4912-914B-F04243F4907A.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 32
R retikuler canım yazmayı unuttum 😒

Doğum günün kutlu 🥳 olsun Canım nice sağlıklı mutlu huzurlu güzel yaşların olsun bundan sonraki yaşlarını bebeğinle, eşinle, sevdiklerinle birlikte geçirmek nasip olsun Amin 🤲💐🎈🎂
canim benim çok teşekkür ederim amin hepimiz için inşallah 🥰 sizler de bana burada bir aile oldunuz hepiniz iyi ki varsınız 💜🤗😘😘

Back
X