- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
Çok tatlısınızzzzBu arada bizim son göbek durumu teyzeler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlısınızzzzBu arada bizim son göbek durumu teyzeler![]()
Maşallah maşallah harikaaaBu arada bizim son göbek durumu teyzeler![]()
valla ben de kıpırtı...Benim derdim her gün hissetmek istiyorum.Sizinkilerin tekmelerine maşallah diyorum kızlarbenimkiler daha minyon herhalde sadece kıpırtı hissediyorum o kıpırtılar da 2 gündür o kadar o kadar hafifki zar zor emin oluyorum
![]()
Bazı günler midem o kadar kötü oluyor ki su bile içemiyorum 1 lt anca zorlayınca da çıkartıyorum boş suyu bilebu yüzden sanırım idrar yolu enfeksiyonum çıktı biraz
Allah tan kültürüm temiz çıktı
İnşallah düzelir bir an önce aminn![]()
Yok kuzum umudum yok zaten artık ne desem herkes bu günü ararsın diyordirek o devire geçeceğim sanırım demek istedim de en rahatı transfer zamanım şimdi düşününce onu da oldu mu olmadımı heyecanına stresine geçirdim
![]()
Bu arada bizim son göbek durumu teyzeler![]()
Bi senle ben kaldık tekme yemeyenvalla ben de kıpırtı...Benim derdim her gün hissetmek istiyorum.
Bi senle ben kaldık tekme yemeyen![]()
Haftaya perşembe şehir hastanesinde randevum var doktor ekranı göstermez belki ama çok merak ediyorum kilo alımları felan nasıl birazcık daha toplansınlar gelicek o tekmelerHele dur daha güçlü tekmeler geliyor yolda![]()
Haftaya perşembe şehir hastanesinde randevum var doktor ekranı göstermez belki ama çok merak ediyorum kilo alımları felan nasıl birazcık daha toplansınlar gelicek o tekmelerbirazdan dışarı çıkıcam size güncel bir göbek fotisi atarım
Valla yarılamışız bile zaman nasıl geçti bu güne kadar onu da anlamadım yaZaten öyle bir bakarsın bebiş doğmuşhamilelikten bir şey anlamıyorsun
![]()
18+3 ve ikiz şaka gibi gerçekten hala çok karnım olmadığı için fotoya yansıyan anca bu kadar kızlar![]()
canim benim çok teşekkür ederim amin hepimiz için inşallah
çok minnoşsun:)18+3 ve ikiz şaka gibi gerçekten hala çok karnım olmadığı için fotoya yansıyan anca bu kadar kızlar![]()
canim benim çok teşekkür ederim amin hepimiz için inşallahsizler de bana burada bir aile oldunuz hepiniz iyi ki varsınız
![]()
Bu benim sanırım 6-7 haftalık halim18+3 ve ikiz şaka gibi gerçekten hala çok karnım olmadığı için fotoya yansıyan anca bu kadar kızlar![]()
Bu benim sanırım 6-7 haftalık halimyok canım hiç kıskanmadım incecik duruşunu
ya çatlama yok kıyafet olmadı derdin yok ne şanslısın ne güzel
![]()
O senin güzel bakışınnnçok minnoşsun:)herkesin bünyesi başka...Ne güzel çok kilo almayacaksın demek ki.