• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok iyi yapmışsın vallahi ben henüz kıyafet almadım onları en sona bırakacağım büyük ihtimalle bebek odası takımı aldım , anne yanı yatağı aldım , bebek arabası ,elektrikli salıncak ,emzik biberon seti ,ateş ölçer , tarak seti içinde her şey var birde süt pompası aldım şu an tabi daha bitmedi 😹 diğerlerini de yavaş yavaş artık tamamlayacağım inşallah 🤲🏻😍
Ben de süt pompası biberondan falan başlayayım diyorum.Elektrikli ana kucağı da düşünüyorum ☺️ Oda yapamayacağım için park yatak düşünüyorum

Ben de süt pompası biberondan falan başlayayım diyorum.Elektrikli ana kucağı da düşünüyorum ☺️ Oda yapamayacağım için park yatak düşünüyorum

Aynen yavaş yavaş al maddi olarakta zorlanmasın inşallah 🤲🏻
Park yatakta iyi olur 3 yada 4 yaşına kadar içine rahat girer Allah’ın izniyle 🤲🏻♥️

Merhaba Değerli arkadaşlar
Nasılsıniz
Bende alışverişe başladım yavrumun oda siparişini verdik Ekim ortası gelecek ,hastane çıkışının büyük çoğunluğunu tamamladım gibi
Emzirme için biberon,göğüs ucu kremi,göğüs kalkanı , termometre,ateş ölçer aldım pompalar iki marka arasında kaldım büyük ihtimal avent tekli alcam ama belki ihtyc olmaz diye uyariyolar çünkü çok pahalı hala düşünüyorum,e bebekte herşey var başka bı yere de bakmadım tüm markalar internetten daha uygun o dikkatimi çekti
Puset elektrikli ana kucağı Reflü yatağı arkdsm verdi
Araba için ilerleyen aylarda alcaz erken diye

Benden böyle sizler nasılsıniz

Nasılsıniz
Bende alışverişe başladım yavrumun oda siparişini verdik Ekim ortası gelecek ,hastane çıkışının büyük çoğunluğunu tamamladım gibi
Emzirme için biberon,göğüs ucu kremi,göğüs kalkanı , termometre,ateş ölçer aldım pompalar iki marka arasında kaldım büyük ihtimal avent tekli alcam ama belki ihtyc olmaz diye uyariyolar çünkü çok pahalı hala düşünüyorum,e bebekte herşey var başka bı yere de bakmadım tüm markalar internetten daha uygun o dikkatimi çekti

Merhaba canım 😍iyiyim ben sen nasılsın?
Sen komple hazırsın aralığa maşallah 🧿 en heyecanlı süreç alış veriş 😍
Ben süt pompasına daha karar veremedim ama muhtemelen giyilebilir alacağım

Nasılsıniz

Merhaba canım hayırlı olsun eşyaların sağlıcakla kullanmak nasip olsun Amin 🤲🏻🥰

Bende iyiyim canım çok şükür Elhamdüllilah pazartesi günü kontrole gideceğim inşallah 😍

Benim ikiz olduğu için süt pompası aldım ihtiyaç olur mu henüz bilmiyorum 🤭

Ama kızım da almamıştım ihtiyaç da hiç duymadım sen nasıl uygun görürsen bende aventin alacaktım vazgeçtim başka markanın elektrikli olanını daha uyguna aldım 💗

Merhaba canım 😍iyiyim ben sen nasılsın?
Sen komple hazırsın aralığa maşallah 🧿 en heyecanlı süreç alış veriş 😍
Ben süt pompasına daha karar veremedim ama muhtemelen giyilebilir alacağım

Giyilebilir nasıl oluyor canım benim ben normal pompa aldım 🤔🤭

Eklentiler

• IMG_5355.webp
    IMG_5355.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar pompa demişken, laninosh mu moschi mi iyi acaba bilen eden var mı? Kullanıp öneren oldu mu arkadaşlarınızdan?

Lansinoh duydum da diğer markayı hiç duymadım canım bende başta aventin alacaktım sonra başka bir marka aldım. 🥰

Merhaba canım hayırlı olsun eşyaların sağlıcakla kullanmak nasip olsun Amin 🤲🏻🥰

Bende iyiyim canım çok şükür Elhamdüllilah pazartesi günü kontrole gideceğim inşallah 😍

Benim ikiz olduğu için süt pompası aldım ihtiyaç olur mu henüz bilmiyorum 🤭

Ama kızım da almamıştım ihtiyaç da hiç duymadım sen nasıl uygun görürsen bende aventin alacaktım vazgeçtim başka markanın elektrikli olanını daha uyguna aldım 💗
Canım detaylın kaçta, çıkınca burayada yaz mutlaka güzel haberlerini bekliyoruz ❤️

Canım detaylın kaçta, çıkınca burayada yaz mutlaka güzel haberlerini bekliyoruz ❤️

Selamlar canlarım 😘
Sabah 9 daydı ama 09:25 de içeri girdim çok şükür hamdolsun iki bebeğimde iyi her şey yolunda dedi Elhamdulillah.
tekrar 24 kasımda perinatologa gideceğim son kez dedi o gün doğum zamanı planını yaparız inşallah 🤲🏻🥹

Sizler de ne var ne yok umarım her şey yolundadır arada ses verin canlarım 🥲😻

Selamlar canlarım 😘
Sabah 9 daydı ama 09:25 de içeri girdim çok şükür hamdolsun iki bebeğimde iyi her şey yolunda dedi Elhamdulillah.
tekrar 24 kasımda perinatologa gideceğim son kez dedi o gün doğum zamanı planını yaparız inşallah 🤲🏻🥹
Ay çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasın 😍 sağlıklıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏

Herkese selamlar güzel Annelerim bugün detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür şu an her şey yolunda 🧿 🙂 dilerim hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah Amin 🤲🏻🥰
Çok şükür canım maşallah bebişlere💕
Detaylıdan sonra gelen o rahatlama hissi harika keyfini çıkar annesi 🫶🏻
Biz de bugün 20+0 olduk sata göre,1hafta önden gidiyor hızlı bir bey geliyor sürecimizin başımdan beri 1hafta ileride,bugün bulunduğum il de şehir hastanesinde perinatolojiye muayene oldum ama genel muayne gibi oldu çok içime sinmedi burda anlatılan gibi uzun uzun çok detaylı olmadı.özelden de randevu almıştım haftaya gideceğim ona.15 dk sürdü en temel şeyleri söyledi rutin muaynemdeki doktorum gibi muayene etti tatmin olmadım çok şükür her şey yolunda 🙏🏻

Tatil bitti,rutine döndük,bebiş alışverişine
başlamak için detaylıyı bekliyordum 🥳🥳

Çok şükür canım maşallah bebişlere💕
Detaylıdan sonra gelen o rahatlama hissi harika keyfini çıkar annesi 🫶🏻
Biz de bugün 20+0 olduk sata göre,1hafta önden gidiyor hızlı bir bey geliyor sürecimizin başımdan beri 1hafta ileride,bugün bulunduğum il de şehir hastanesinde perinatolojiye muayene oldum ama genel muayne gibi oldu çok içime sinmedi burda anlatılan gibi uzun uzun çok detaylı olmadı.özelden de randevu almıştım haftaya gideceğim ona.15 dk sürdü en temel şeyleri söyledi rutin muaynemdeki doktorum gibi muayene etti tatmin olmadım çok şükür her şey yolunda 🙏🏻

Tatil bitti,rutine döndük,bebiş alışverişine
başlamak için detaylıyı bekliyordum 🥳🥳

Amin canım benim çok sağol 🤲🏻💗
Size de maşallah 🧿 canım sağlıcakla gelsin minik mucize 🤲🏻🩵
Bazen gerçekten içine sinen doktoru bulmakta zor
İnşallah sen de hayırlı güzel haberler alırsın Amin 🙏
Hadi inşallah canım benim bende ufaktan başladım arada aldıklarımız yada alacaklarımızı yazalım hepimize herkese fikir olsun 🥰

Back
X