• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Alışveriş demişken 1-3 aylık kaç takım alınmalı 3-6 aylık kaç alınmalı? Bir de zıbın??yenidoğan kaç takım alınmalı ? Tecrübeli ya da bilen varsa yazıversin kızlar…

Ben henüz kıyafet almadım en sona bıraktım 🫣
Yani ben de henüz bilmiyorum kaç adet tulum alsam birde kusan bebek olsalar falan iki üç adet yetmez diye düşünüyorum 🤔

Çok şükür canım inşallah böyle devam edersin 🤲🏻
Yaa çok sevindim 🥲 hissetmene daha bunlar ne ki annesi güçlü tekmeler yolda geliyor Allah’ın izniyle 🤲🏻🥰
İyi yapmışsın canım bende biraz şeyleri aldım fakat daha eksiklerim var odasını daha almadım duruyor kıyafetleri onun için en son sona bıraktım zaman da daralıyor öyle durmuş 😁
Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip olsun Amin 🙏
Bende iyiyim canım çok şükür Elhamdüllilah şimdilik iyi gidiyor artık karın büyüdükçe yavaş yavaş zorlanıyorum çok şükür bu haftalara eriştik darısı 35.haftaya olsun inşallah Amin 🤲🏻😍
Amin inşallah sağlıkla gelsinler kullansınlar. 🙏Halledebildiğimizi alırız olmadı doğumdan sonrada alırız, artık herşeye çok kolay erişim var diye sakinleştiriyorum kendimi 🥰
Yaa dimi oğluşlarım tekmelerine ne zaman başlayacaklar bakalım 😍
Amin canım benim İnşalalh allahım 37-38 haftaları görmeyi nasip etsin bize. 🍀🤍

Ben henüz kıyafet almadım en sona bıraktım 🫣
Yani ben de henüz bilmiyorum kaç adet tulum alsam birde kusan bebek olsalar falan iki üç adet yetmez diye düşünüyorum 🤔
Evet bi de kış bebeği olucaklar kurutmaya atsak çeker mi acaba bebek kıyafeti bi sürü şey düşünüyorum bende. Ağız mendili zıbın bol bol alın diye okuyorum heryerde. Bi de alt daha çok alın diyorlar tuvalet kazaları çok oluyormuş yeni doğanda sızdırma vs 🤭

Amin inşallah sağlıkla gelsinler kullansınlar. 🙏Halledebildiğimizi alırız olmadı doğumdan sonrada alırız, artık herşeye çok kolay erişim var diye sakinleştiriyorum kendimi 🥰
Yaa dimi oğluşlarım tekmelerine ne zaman başlayacaklar bakalım 😍
Amin canım benim İnşalalh allahım 37-38 haftaları görmeyi nasip etsin bize. 🍀🤍

Amin Ecmain inşallah 🤲🏻😘

Evet bi de kış bebeği olucaklar kurutmaya atsak çeker mi acaba bebek kıyafeti bi sürü şey düşünüyorum bende. Ağız mendili zıbın bol bol alın diye okuyorum heryerde. Bi de alt daha çok alın diyorlar tuvalet kazaları çok oluyormuş yeni doğanda sızdırma vs 🤭

Kimisi çeker diyor ama bilmiyorum programına atılsa belki çok çekmez yada çeksede zaten bir daha kullanılmayacak diyorlar 😁 evet canım ister istemez sızdırma oluyor iç atlet falan biraz fazla almalıyız 🫣

Kızlar ilk çocuktan tecrübelerime göre ağız bezi türü pamuklu bezler, küçük boy kare havlular, zıbınlar çok olacak, bebek bezi stoklanmayacak çünkü en iyi marka bile pişik yapabiliyor deneme yanılma payı bırakılacak, emzik çok gerekti bizde daha hastanede lazım oldu hemşireler istedi de alınmıştı alelacele, çorap eldiven şapka abartılmayacak her gelen hediyede de oluyor, süt sağma için iyi makine lazım tek bebekte bile gerekti, ikizler için kesin gerekir gibi geliyor bana. Allah hepimizi bebeklerimize sağ salim mutlulukla kavuştursun amin🙏❤️🌟

Kızlar ilk çocuktan tecrübelerime göre ağız bezi türü pamuklu bezler, küçük boy kare havlular, zıbınlar çok olacak, bebek bezi stoklanmayacak çünkü en iyi marka bile pişik yapabiliyor deneme yanılma payı bırakılacak, emzik çok gerekti bizde daha hastanede lazım oldu hemşireler istedi de alınmıştı alelacele, çorap eldiven şapka abartılmayacak her gelen hediyede de oluyor, süt sağma için iyi makine lazım tek bebekte bile gerekti, ikizler için kesin gerekir gibi geliyor bana. Allah hepimizi bebeklerimize sağ salim mutlulukla kavuştursun amin🙏❤️🌟

Amin canım 🤲🏻
Çok teşekkür 😍 ederiz güzel bilgiler için 💗

Merhaba arkadaşlar. Bebişlerim Gebelik haftasına göre kilosu geride olup sonradan toparlananlar oldu mu ? Benim bu hafta kontrolümde doktorum bebişlerden biri haftasından geride kalmış dedi.

Merhaba arkadaşlar. Bebişlerim Gebelik haftasına göre kilosu geride olup sonradan toparlananlar oldu mu ? Benim bu hafta kontrolümde doktorum bebişlerden biri haftasından geride kalmış dedi.

Selam canım benimkiler gelişimi normal gidiyor sadece kız bebek dedi gram olarak fazla demişti kilo yönünden ama oda sorun teşkil etmez dedi şu an daha var randevuma 10 Ekim de gideceğim o zaman tam net oturur kiloları . Canını sıkma inşallah kardeşini yakalar Amin 🙏
Bir arkadaşın da ikiz onun da ikizleri arasında 2 hafta varmış ve son kontrollerde üç haftaya çıkmış böyle giderse bebekleri akacağını söylemiş doktor anne karnında iyi gelişmiyor diye Allahım bebeklerimizi sağlıklı hayırlı eylesin inşallah 🤲🏻🥲

Selam canım benimkiler gelişimi normal gidiyor sadece kız bebek dedi gram olarak fazla demişti kilo yönünden ama oda sorun teşkil etmez dedi şu an daha var randevuma 10 Ekim de gideceğim o zaman tam net oturur kiloları . Canını sıkma inşallah kardeşini yakalar Amin 🙏
Bir arkadaşın da ikiz onun da ikizleri arasında 2 hafta varmış ve son kontrollerde üç haftaya çıkmış böyle giderse bebekleri akacağını söylemiş doktor anne karnında iyi gelişmiyor diye Allahım bebeklerimizi sağlıklı hayırlı eylesin inşallah 🤲🏻🥲
İkizlerde kilo farkı muhakkak oluyormuş zaten 1-2 haftaya kadar normal karşılıyorlar sanırım. İnşallah sağlıkla gelsin kuzularımız 🙏🙏
Hep hayırlı güzel haberler verelim birbirimize 🙏♥️

İkizlerde kilo farkı muhakkak oluyormuş zaten 1-2 haftaya kadar normal karşılıyorlar sanırım. İnşallah sağlıkla gelsin kuzularımız 🙏🙏
Hep hayırlı güzel haberler verelim birbirimize 🙏♥️

Amin canım benim inşallah 🤲🏻
Aynen ikizlerde bir iki hafta normal karşılanıyor 😍

Ayy inşallah benimkilerde toparlar biraz canım ya. Çok korkuyorum gerçekten 🥹

Back
X