DüzelttimDüzelttim kanka siz de alıntıyı düzeltin
Metro güzel merkezi yerlere gdiiyor o zaman senin de kolay gelebileceğin bir yerde buluşuruzDaha hiç kullanmadım ama servisle 5 dk dediler
Canın mı sıkılıyorGöz kapağı estetiğimi olsam, burda reklamlarda cıkmış değişik geldi
İpek kirpik yaptırıcam kanka biliyon muCanın mı sıkılıyor
Olur siz işlerinizi halledin bana uyar.Metro güzel merkezi yerlere gdiiyor o zaman senin de kolay gelebileceğin bir yerde buluşuruz
Ne gerek var ya kaşın gözün güzel zaten, güzellik yarışmasına mı katılacan?Göz kapağı estetiğimi olsam, burda reklamlarda cıkmış değişik geldi
Ben de dişlerime altın kaplama yaptırıcamİpek kirpik yaptırıcam kanka biliyon mu
30 yaşına tam 1 sene kaldıNe gerek var ya kaşın gözün güzel zaten, güzellik yarışmasına mı katılacan?
Olur yaptır para var huzur war kızımBen de dişlerime altın kaplama yaptırıcam
30 yaşına tam 1 sene kaldı
Olur yaptır para var huzur war kızım
30la mutlu olmayı öğrenmemiz lazım30 yaşına tam 1 sene kaldı
Olur yaptır para var huzur war kızım
Bizimkiler de vardı o, gelenek gibi bir şey, genç insanların bile ağzında altın dişBen de dişlerime altın kaplama yaptırıcam
Bizim kız alışverişe mi gitmiş :)
Aynen doğru ama yine de 30' gelmek istemiyorum30la mutlu olmayı öğrenmemiz lazım
Ya geçen eşimin akrabası sordu yaşımı söyleyince çok şaşırdı 24 25 sanıyormuş. Bence biz minyon olduğumuz için yaşın önemi yok avantajımız var zaten.
Bizimkiler de vardı o, gelenek gibi bir şey, genç insanların bile ağzında altın diş
Ay ben küçükken anneannemde vardı hiç beni öpsün istemezdimBizimkiler de vardı o, gelenek gibi bir şey, genç insanların bile ağzında altın diş
Gelme :) Bundan sonra her sene 29 dersinBizim kız alışverişe mi gitmiş :)
Aynen doğru ama yine de 30' gelmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?