- 15 Ekim 2016
- 22.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.020
- 598
Günaydın diyişi bile yemek barındırıyor. Sonra kili ildimGünaydınnn canlarr börekler çöreklerr elmalı turtlarr
Günaydın canım,50 tl verdim annesine çıkışta alamadım birşey çünkü,bu merasimleri de sevmiyorum ama yakının olunca mecbur gidiyorsunYok olmaz canım neden olsun...
Ben misal oyuncak almıştım...
Cunku o yaştaki cocuk oyuncaktan anlar bana göre..
Kıyafet ayakkabı vs anlamaz ki...
Günaydınnngünaydın kızlarrrr
nasılsınız bakalımmm
bu gecelerin kısalması heç iyi olmadı yawwwwwwww
naber mantusuzum sana mantu alayummmm
HoşşceldunGünaydın millet ben celdum
Yaz geldi ne mantosu yav, siz de işinizi iyi biliyosunuz henaber mantusuzum sana mantu alayummmm
Günaydınnn
Kesinlikle aynı fikirdeyim , ama gündüzün de uzun olması başka güzel
Akşam üzeri kestirmek olabilirevet gündüzleerinz uzun olmasıda güzellde uykuyu alamıyoruz o nasıl çözüm bulacazzzz
ahahahaha bak bu güzeldi işteYaz geldi ne mantosu yav, siz de işinizi iyi biliyosunuz he
Çakalahahahaha bak bu güzeldi işte
merhaba o zaman erken uyumalısınevet gündüzleerinz uzun olmasıda güzellde uykuyu alamıyoruz o nasıl çözüm bulacazzzz
ahaha millete laf yetiştiriyorum canım,oraların da bize ihtiyacı varÇakal
Ne yapıyon bakim sen , hiç sesin çıkmıyor bu aralar anca bdvde gez
Akşam üzeri kestirmek olabilir
Ben de öyleyim ya 2,5 ta yattım 5 te kalktımahaha millete laf yetiştiriyorum canım,oraların da bize ihtiyacı var
ne olsun canım dün diş buğdayına gittim,oradan arkadaşa geçtim,gece döndğk eve,çoğ uykusuzum
Akşamları çok geç mi yatıyorsun?evet bahane bulmadan buna çözüm bulalım hadi yardım et bakalım
akşam üzeri şekerleme yapmam mümkün değil neyse alışacaz artıkımmmm
Akşamları çok geç mi yatıyorsun?
Şuna eminim 11 ile 2 arası insan uyuyunca sabah kaçta kalkıp kaç saat uyuduğunun önemi olmuyor , çok dinç oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?