Bakayım hemenKakülüm geldiiii:)My SouL
Canım saçlarım boyanacak,kakülüm de aynı renge boyanacak o zaman atayım resmini şimdi renk farkı var fönü de bozulmuşBakayım hemen
Eee ne zamana boyatıyorsun saçını ?Canım saçlarım boyanacak,kakülüm de aynı renge boyanacak o zaman atayım resmini şimdi renk farkı var fönü de bozulmuşama canım hoşuma gitti güzel duruyor,takınca saçı bayağı hacimli gösteriyor.
Canım önümüzdeki hafta boyatacağım,hemen atarım sanaEee ne zamana boyatıyorsun saçını ?
Merakla bekleyeceğim, instagrama koymadan önce bana at
canım ben de vatanım sensinciyim,bir gün izlerken kendimi geberticem diye korkuyorumBu sahnede cok ağladım ya en sevdiğim dizi valla bitsin istemiyoreee
At atttCanım önümüzdeki hafta boyatacağım,hemen atarım sana
Ahahaha aynıyızzz yaa, sadece diziler farklı ama tepkiler aynı bende de :)))canım ben de vatanım sensinciyim,bir gün izlerken kendimi geberticem diye korkuyorum
canım o konuları ben de gördüm de pc geçmişi görünebilir diye girmiyorumAt attt
Yaa kendimi +18 bölümüne attım her açılan konuya yorum yapıyorum şu an fkhdgjkhfjkg
Ahahaha aynıyızzz yaa, sadece diziler farklı ama tepkiler aynı bende de :)))
Benim yemek derdim yok anam yapıyor. Yemeği yiyom direk tv karşısına veee özetide izliyom geçen hafta izlememe rağmen kfhdgjkhcanım o konuları ben de gördüm de pc geçmişi görünebilir diye girmiyorum
sorma canım ya dizi günü ne yemek yaparım ne temizlik,çok kaptırıyorum kendimi
canım silerim her akşam ben ama bizde youtube normalde yasak,ama hala giriyorlar,oda interneti çok kasıyor,youtube kullanıcılarını tespit etmek için günlük video izleyenleri takip ediyorlar,herşeyi görüyorlarmışBenim yemek derdim yok anam yapıyor. Yemeği yiyom direk tv karşısına veee özetide izliyom geçen hafta izlememe rağmen kfhdgjkh
Ben geçmişi siliyorum bilgisayardan her akşam işten cıkmadan sende öyle yapsana
Kızz bişi olmazzzz gir gitsincanım silerim her akşam ben ama bizde youtube normalde yasak,ama hala giriyorlar,oda interneti çok kasıyor,youtube kullanıcılarını tespit etmek için günlük video izleyenleri takip ediyorlar,herşeyi görüyorlarmış
o yüzden çekiniyorum biraz
yaaa çok merak ediyorummmmmCinsel bölümde bir konu warr yarıldımmm sdghjkdghjfkhn
Bizim muhasebe bazen böyle yaptırıyor.ben de şimdi söyledim canım
ayy ne azgın kız demesinlerKızz bişi olmazzzz gir gitsin
Kopyala yapıştır yapsam ban yicem belki deyaaa çok merak ediyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?