❤️ *~* BüTüN "KK" TopLaNıYoR *~* ❤️

Canım saçlarım boyanacak,kakülüm de aynı renge boyanacak o zaman atayım resmini şimdi renk farkı var fönü de bozulmuş ama canım hoşuma gitti güzel duruyor,takınca saçı bayağı hacimli gösteriyor.

Eee ne zamana boyatıyorsun saçını ?
Merakla bekleyeceğim, instagrama koymadan önce bana at

Canım önümüzdeki hafta boyatacağım,hemen atarım sana
At attt

Yaa kendimi +18 bölümüne attım her açılan konuya yorum yapıyorum şu an fkhdgjkhfjkg

canım ben de vatanım sensinciyim,bir gün izlerken kendimi geberticem diye korkuyorum
Ahahaha aynıyızzz yaa, sadece diziler farklı ama tepkiler aynı bende de :)))

At attt

Yaa kendimi +18 bölümüne attım her açılan konuya yorum yapıyorum şu an fkhdgjkhfjkg

Ahahaha aynıyızzz yaa, sadece diziler farklı ama tepkiler aynı bende de :)))
canım o konuları ben de gördüm de pc geçmişi görünebilir diye girmiyorum
sorma canım ya dizi günü ne yemek yaparım ne temizlik,çok kaptırıyorum kendimi

canım o konuları ben de gördüm de pc geçmişi görünebilir diye girmiyorum
sorma canım ya dizi günü ne yemek yaparım ne temizlik,çok kaptırıyorum kendimi
Benim yemek derdim yok anam yapıyor. Yemeği yiyom direk tv karşısına veee özetide izliyom geçen hafta izlememe rağmen kfhdgjkh
Ben geçmişi siliyorum bilgisayardan her akşam işten cıkmadan sende öyle yapsana

Benim yemek derdim yok anam yapıyor. Yemeği yiyom direk tv karşısına veee özetide izliyom geçen hafta izlememe rağmen kfhdgjkh
Ben geçmişi siliyorum bilgisayardan her akşam işten cıkmadan sende öyle yapsana
canım silerim her akşam ben ama bizde youtube normalde yasak,ama hala giriyorlar,oda interneti çok kasıyor,youtube kullanıcılarını tespit etmek için günlük video izleyenleri takip ediyorlar,herşeyi görüyorlarmış
o yüzden çekiniyorum biraz

Kızz bişi olmazzzz gir gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…