Reklamlarda mı çıkıyor bu ?lan bu kk çıldırdııı
bi mayolara bakayım netten dedim şimdi habere kk da bikini reklamı
mause yukarı çekiyom döt aşağı indiriyom aynı
görmediğim döt kalmadı
Reklamlarda mı çıkıyor bu ?
Ben mesela tatil yerlerine bakındığım zaman sonradan bi bakıyorum KK sayfasında tatil reklamları war.
Sen şimdi gir tatil yerlere otellere onlar cıksın bari..
Ya da trentyola gir çık :)))
Canım sıkılıyoreee son 1 saat ...tamamdırrrr
canım çoğu naylon oluyor ya ondan giyemiyorum ben toktur yasakladı bana alerji yapıyor diyeYok ya benim onlara cok merakım war
Alıcam elbet birgün
kız internette sıkıntı var galiba yollanmamış görünüyor mesaj ama üstüste gitmiş oluyor püfffÇat çat aynı şeye alıntı ediyon jsdghjdfgh
ben de bikini bakıyorum nereden bakıyorsun sen ?lan bu kk çıldırdııı
bi mayolara bakayım netten dedim şimdi habere kk da bikini reklamı
mause yukarı çekiyom döt aşağı indiriyom aynı
görmediğim döt kalmadı
Fantazi tarzı şeyleri zaten genelde saten ve naylon olduğu için günlük hayatta giyemezsin kuzu,canım çoğu naylon oluyor ya ondan giyemiyorum ben toktur yasakladı bana alerji yapıyor diye
Olsun bize seni böyle de kabul ettikkız internette sıkıntı var galiba yollanmamış görünüyor mesaj ama üstüste gitmiş oluyor püfff
Benim gönderdiğim sayfayı beğenmedin miben de bikini bakıyorum nereden bakıyorsun sen ?
canım orada benim bedenime uygun çıkmadı malesef aradım hatta kız bayağı ilgilendi ama bedenime uygun yokBenim gönderdiğim sayfayı beğenmedin mi
kikikikki sini siniiiiiiFantazi tarzı şeyleri zaten genelde saten ve naylon olduğu için günlük hayatta giyemezsin kuzu,
Ben günlük hayatta pamuk kumaş giynirim.
Ama diğer şeylerr
Giyinirim elbet birgün :))
Olsun bize seni böyle de kabul ettik
Bedenin kaç kicanım orada benim bedenime uygun çıkmadı malesef aradım hatta kız bayağı ilgilendi ama bedenime uygun yok
Bedenin kaç ki
Sana destekli lazım ozaman sende bendensin şu göğüs konusunda36 kuzu ama üst beden limondan hallice anla işte
https://www.bonprix.com.tr/?typ=SEM...ey=359580152&gclid=CM31usDdjdQCFaMK0wodCdUGdwben de bikini bakıyorum nereden bakıyorsun sen ?
Yok güzel değil ama nerede giyeceğine bağlı birde..Eki Görüntüle 2000630 bu etek nasıl
tatilde falan giyerim ben çok beğendim yaaaYok güzel değil ama nerede giyeceğine bağlı birde..
Nerde giyicen
Altı tüllü olunca sevemedimtatilde falan giyerim ben çok beğendim yaaa
beğeniyorum ama desteksiz olunca yakışmıyor almıyorum o yüzden,bakalım haftasonu bikini avına çıkacağımSana destekli lazım ozaman sende bendensin şu göğüs konusunda
Alt oluyor ama üst süngerli ve destekli olmalı ki bir şeye benzesin
Çık çıkbeğeniyorum ama desteksiz olunca yakışmıyor almıyorum o yüzden,bakalım haftasonu bikini avına çıkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?