- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
hayırlı olsun canım❤♡❥❤♡❥İyiyim Nolsun eminyete gittim son işlem artık aldım ehliyeti
Teşekkürler canımhayırlı olsun canım❤♡❥❤♡❥
e bi araba bakarsın artıkTeşekkürler canım
Günaydınn, çok istiyorum aynen kısmet canımya inşallah oda olucak...e bi araba bakarsın artık
Günaydın canim :) benim herif arabalara bakiyorda çok yükseldi fiyatları diyor alamadı o yüzden :)Günaydınn, çok istiyorum aynen kısmet canımya inşallah oda olucak...
Ne istediğine bağlı ama pahalı bakıyor demek ki :)))Günaydın canim :) benim herif arabalara bakiyorda çok yükseldi fiyatları diyor alamadı o yüzden :)
Cok da pahalı bakmıyor ama fiyatlar baya yükselmiş 6-7 Ay önceki araba fiyatıyla arasında çok var diyor:)Ne istediğine bağlı ama pahalı bakıyor demek ki :)))
Hmm anladım canım..Cok da pahalı bakmıyor ama fiyatlar baya yükselmiş 6-7 Ay önceki araba fiyatıyla arasında çok var diyor:)
Sağol canim sende bulursun inşallah ❤❤Hmm anladım canım..
Hayırlısı ya inşallah bulur bühçenize göre sağlam bir araba
Aa ben şokMerhaba topik
Merhaba ❤Merhaba topik
Niye LaAa ben şok
Naberrr güzel anne nasılsınMerhaba ❤
Iyiyim güzel bağayan:)) sen nasılsın? ❤Niye La
Naberrr güzel anne nasılsın
Bilmem bayadır kimsenin burda sesi çıkmıyorduNiye La
Naberrr güzel anne nasılsın
İyiyim bende hastayım az boğazlarım acıyor kırıklığım var.Iyiyim güzel bağayan:)) sen nasılsın? ❤
Ben olmazsam kimse olmaz tabi ki,Bilmem bayadır kimsenin burda sesi çıkmıyordu
Ay geçmiş olsun ❤ soğuk sudan değil mi :/ az kaldı bak 16.38 oldu :))) çabucak geçer inşallah ❤❤İyiyim bende hastayım az boğazlarım acıyor kırıklığım var.
Çalış dur, bayram tatili bi gelmek bilmedi ve şu an saat daha 16.33 geçmiyooo zamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?