- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
Sabah erken kalktım benimkini yolladım biraz durdum tekrar uyumuşum 2ye geliyordu kalktımBu günün tarihini yazalım
Bugün enerjiğim cuma olduğu için
Sen napıyore...
İşte yatmıyaydın tekrardan, şimdiye bir sürü iş yapardın...Sabah erken kalktım benimkini yolladım biraz durdum tekrar uyumuşum 2ye geliyordu kalktımkahvaltı yapıyorum şimdi . Ev işi yapacağım, madem taşınmadım biraz kış hazırlığı yapayım diyorum temizlik açısından
Ben de aynı şeyi düşündüm ama sadece toplayıp süpürmek vardı kafamda. O yüzden hemen yaparı m dedim. Şimdi fikrim değiştiİşte yatmıyaydın tekrardan, şimdiye bir sürü iş yapardın...
Ama geç kalmış sayılmazsın, başla baride kafan rahat etsinn
Ozaman bismillah çek başla kanka...Ben de aynı şeyi düşündüm ama sadece toplayıp süpürmek vardı kafamda. O yüzden hemen yaparı m dedim. Şimdi fikrim değişti
Yapmasan şaşardımOzaman bismillah çek başla kanka...
Bende valla akşam 6'yı bekliyorum.
Yarın oğlan amcasına gidecek kalmaya.
Bende yaptım plan hemen kendime yarın için :)
iyiyimmm canım sen nasılsınSelllammmNaber canım
offf yaza girerken yaz temizliği kışa girerken kış temizliğiBen de aynı şeyi düşündüm ama sadece toplayıp süpürmek vardı kafamda. O yüzden hemen yaparı m dedim. Şimdi fikrim değişti
iyiyimmm canım sen nasılsın
nasıl gidiyor senin egzersizler
ben de iyiym canım sağolasın :) ramazanda ara vermiştim, şimdi tekrar başladım. Hamlamışım :)offf yaza girerken yaz temizliği kışa girerken kış temizliği
ben ipin ucunu saldımm bu ara
hayırlı olsun yeni evin yuvan o zaman
Hep sen mi yapıcanYapmasan şaşardım
Ben de haftasonu full işle geçicek
ben de iyiym canım sağolasın :) ramazanda ara vermiştim, şimdi tekrar başladım. Hamlamışım :)
Yeni bir yere geçmedim canım vardı öyle bir durum , sonradan kalma kararı aldık. Şimdi diyorum bari salonla mutfağın camı tülünü halledeyim diğer odalar kalsın. Sigara ikisinde içiliyor çünkü. Hayatımız temizlik üzerine kurulu napıcaksın
kolay gelsin ozamanben de iyiym canım sağolasın :) ramazanda ara vermiştim, şimdi tekrar başladım. Hamlamışım :)
Yeni bir yere geçmedim canım vardı öyle bir durum , sonradan kalma kararı aldık. Şimdi diyorum bari salonla mutfağın camı tülünü halledeyim diğer odalar kalsın. Sigara ikisinde içiliyor çünkü. Hayatımız temizlik üzerine kurulu napıcaksın
kolay gelsin ozaman
ayyy biz evde sigara içmiyoruz balkonda içiliyor ee çocuk olunca sende öyle yaparsın
bende sigara bırakma çabasındayım 2.çocuk için nasipse
kız ben bu ay hamile olmassam bidee
Evrene güzel mesajlar bebeğimmm hadiii çıkart bu düşünceleri aklındannkız ben bu ay hamile olmassam bidee
hiç görmemişler gibiyim Allahımmm
Ev işiHep sen mi yapıcan
Napıcan haftasonu ?
Evrene güzel mesajlar bebeğimmm hadiii çıkart bu düşünceleri aklındann
Biz de normalde sadece mutfakta içiyorduk ama yazın neden öyle oldu bilemedimkolay gelsin ozaman
ayyy biz evde sigara içmiyoruz balkonda içiliyor ee çocuk olunca sende öyle yaparsın
bende sigara bırakma çabasındayım 2.çocuk için nasipse
Hayırlı olsun kankaaaEv işi
Biz de normalde sadece mutfakta içiyorduk ama yazın neden öyle oldu bilemedim
Ay inşallah bırakırsın canım. Hayırlı olsun bebek düşünüyorsun demek
Büyüğü kaç yaşında?
Bana kalsa ben de balkonda içerim de beyim üşeniyorbizde bebeiş olmadan mutfakta içiyorduk
ee mutfakta içilince misafir geldimi salondada tek tük içiliyordu
nezaman oğlum oldu evde hiç içilmedi sende uygula derimm
oğlum 7 yaşı bitti ee büyüdü artık2.sınıfa geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?