- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
aynen çok aktifti herkes. ordan oraya yazardıkEskiden bu geyik topikleri yıkılıyordu biliyosun
Sizin olayınız nedir canım, neyinize karışıyor kayınvaliden ?bu kayınvalideler neden böyle acaba insan öz evladının yuvasının yıkılmasını nasıl ister ki ah ah
eşinin sana hak vermesi çok iyi. benimkide biraz açabilse gözünü
Ben akşamları gelmezdim pek ...aynen çok aktifti herkes. ordan oraya yazardık
akşamları bile girerdik
Bu insan beş vakit namaz kılar gece namazına kalkar kuşluk namazı kılar kuran okur oruç tutar demiyorum bisey Allah'a havale ettim o bikirSen şimdi burada ortam yapmadın henüz kendine arkadaş edinemedinya ondan canım.
Ama eskisi gibi olmadığı ewet aşikar.
Zamanla oturur eğer gün içinde devamlı girersen.
Vakit geçiriyoruz işte hepimiz sohbet gırgır.
Ben sıkılmıyorum mesela.
Ahhh Sibelim...
Ben anlamıyorum neden şeytana uymayı tercih eden bir müslüman haline geldik.
Ataist olan biri müslümandan daha merhametli biliyomusun. Daha anlayışlı, daha görgülü.
Bizim müslümanlar artık müslüman gibi davranmıyorlar.
Çok şükür eşin haklının yanında.
Ama eğer annesi haklı olsaydı onun yanında da olurdu.
Cunku günümüzde iyi kayınvalidelere de kötü gelinler denk geliyor.
En güzeli Allah'a havale et.Bu insan beş vakit namaz kılar gece namazına kalkar kuşluk namazı kılar kuran okur oruç tutar demiyorum bisey Allah'a havale ettim o bikir
Açar inşallah ben neler yaşadım neler bi inansaydı annesine biz yoktuk şuan benim günahıma girdin de öz evladına nasıl yapar insan böyle biseyi hic mi utanmaz hiç mı sikilmaz hic mi korkmaz Allah'tanbu kayınvalideler neden böyle acaba insan öz evladının yuvasının yıkılmasını nasıl ister ki ah ah
eşinin sana hak vermesi çok iyi. benimkide biraz açabilse gözünü
Onu yapamıyorum işte ben cano hakkım kesinlikle helal değil ne bu dünyada ne öbür dünyada canımi çok yaktı cookkkEn güzeli Allah'a havale et.
Son nefesinde bile helallik isterse helal et hakkınıda.
Ben eski eşime ne olursa olsun bana çok şeyler yaşattı kötülükler.
Yİne de cenaze gününde helal ettim hakkımı ki Allah'a hesap verirken acı çekmesin diye.
Merhametin yanında olalım her zaman gülüm..
Ahh Sibelim yaaAçar inşallah ben neler yaşadım neler bi inansaydı annesine biz yoktuk şuan benim günahıma girdin de öz evladına nasıl yapar insan böyle biseyi hic mi utanmaz hiç mı sikilmaz hic mi korkmaz Allah'tan
İftira mı attı sana ne yaptı bu kadar ah canım benim ya ..Onu yapamıyorum işte ben cano hakkım kesinlikle helal değil ne bu dünyada ne öbür dünyada canımi çok yaktı cookkk
Aynen onu yaptı canım benim gibi bir insana hemde gözümun içine baka bakaİftira mı attı sana ne yaptı bu kadar ah canım benim ya ..
En iyisi görüşmemek..
RÜYANA DA GİRMESİN İNŞALLAH BUNDAN SONRA BİR DAHA !!!
Allah ıslah etsin canım....Aynen onu yaptı canım benim gibi bir insana hemde gözümun içine baka baka
Aminnn görüşürüz canım buralardayimAllah ıslah etsin canım....
Yemeğe çıkıyorum, gelicem buralarda ol
GeldimmmmAminnn görüşürüz canım buralardayim
Hoşgeldin topiğimee hemşerimmm nasılsın#BaskınBasanındır diyip basmaya geldim huuuu hemşerimmm tık tıkkkk kimse yokmu
Geldimmmm
Hoşgeldin topiğimee hemşerimmm nasılsın
Hoşgeldin ne yedin ben daha yemek yemedim hicGeldimmmm
Hoşgeldin topiğimee hemşerimmm nasılsın
Bende yemek yedim hemşerim şiştim vallaHoş buldum sağol,bir selam vereyim dediydim
İyiyim sağol seni sormalı hemşerim..
TamamŞı smilelerin olduğu linki verirmisin bana bir zahmet çok tatlı şeyleri kapayım hemen
But 2 tane tavukHoşgeldin ne yedin ben daha yemek yemedim hic
Sabahta yemedimBut 2 tane tavuk
Dotates çorbası
Salata yedim.
Ben ewde olduğum zamanlarda öğlen yemek yemem.
2 öğün yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?