❤️ *~* BüTüN "KK" TopLaNıYoR *~* ❤️

bu kayınvalideler neden böyle acaba insan öz evladının yuvasının yıkılmasını nasıl ister ki ah ah

eşinin sana hak vermesi çok iyi. benimkide biraz açabilse gözünü
Sizin olayınız nedir canım, neyinize karışıyor kayınvaliden ?
Her şeyin ne kadar güzel oldu maaşallah diyorum her zaman gördüğümde.
Nedir yani bu kadının derdi ?
Birde sen düğün fotoğraflarını nerede çektirdin ?
Ben çırağan sarayının içinde istiyorum mesela, böyle eski tarihi andıran görüntü olsun istiyorum kısmet bakalım..

aynen çok aktifti herkes. ordan oraya yazardık
akşamları bile girerdik
Ben akşamları gelmezdim pek ...
Ama gelen arkadaşlarımız çoktu.
Birde BDV meşhurdu.
Ben BDV uğrayamalı cok oldu.
Hep diyet topiklerinde, özel mesajda veya geyik topiklerinin bazılarındayım işte

Bu insan beş vakit namaz kılar gece namazına kalkar kuşluk namazı kılar kuran okur oruç tutar demiyorum bisey Allah'a havale ettim o bikir

Bu insan beş vakit namaz kılar gece namazına kalkar kuşluk namazı kılar kuran okur oruç tutar demiyorum bisey Allah'a havale ettim o bikir
En güzeli Allah'a havale et.
Son nefesinde bile helallik isterse helal et hakkınıda.
Ben eski eşime ne olursa olsun bana çok şeyler yaşattı kötülükler.
Yİne de cenaze gününde helal ettim hakkımı ki Allah'a hesap verirken acı çekmesin diye.
Merhametin yanında olalım her zaman gülüm..

bu kayınvalideler neden böyle acaba insan öz evladının yuvasının yıkılmasını nasıl ister ki ah ah

eşinin sana hak vermesi çok iyi. benimkide biraz açabilse gözünü
Açar inşallah ben neler yaşadım neler bi inansaydı annesine biz yoktuk şuan benim günahıma girdin de öz evladına nasıl yapar insan böyle biseyi hic mi utanmaz hiç mı sikilmaz hic mi korkmaz Allah'tan

Onu yapamıyorum işte ben cano hakkım kesinlikle helal değil ne bu dünyada ne öbür dünyada canımi çok yaktı cookkk

Onu yapamıyorum işte ben cano hakkım kesinlikle helal değil ne bu dünyada ne öbür dünyada canımi çok yaktı cookkk
İftira mı attı sana ne yaptı bu kadar ah canım benim ya ..
En iyisi görüşmemek..
RÜYANA DA GİRMESİN İNŞALLAH BUNDAN SONRA BİR DAHA !!!

İftira mı attı sana ne yaptı bu kadar ah canım benim ya ..
En iyisi görüşmemek..
RÜYANA DA GİRMESİN İNŞALLAH BUNDAN SONRA BİR DAHA !!!
Aynen onu yaptı canım benim gibi bir insana hemde gözümun içine baka baka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…