Rüyadan dolayı mı, karı iştah bırakmadı sende tövbeeSabahta yemedim
Bende yemek yedim hemşerim şiştim valla
Tamam
But 2 tane tavuk
Dotates çorbası
Salata yedim.
Ben ewde olduğum zamanlarda öğlen yemek yemem.
2 öğün yerim.
Basım ağrıyor halim yok bırakmaz oRüyadan dolayı mı, karı iştah bırakmadı sende tövbee
klasik kv işte herşeye karışıyorSizin olayınız nedir canım, neyinize karışıyor kayınvaliden ?
Her şeyin ne kadar güzel oldu maaşallah diyorum her zaman gördüğümde.
Nedir yani bu kadının derdi ?
Birde sen düğün fotoğraflarını nerede çektirdin ?
Ben çırağan sarayının içinde istiyorum mesela, böyle eski tarihi andıran görüntü olsun istiyorum kısmet bakalım..
Hmm genç olduğu için oğlu ile arkadaş gibi hala gezmek istiyor demek ki.klasik kv işte herşeye karışıyor
benim şanssızlığım kvmin genç olması. genç olduğu için herşeyin içinde . sürekli gelmek istiyor biz gidelim istiyor . birlikte gezmek istiyor. sürekli arıyor evimi yönetmek o ne derse onu yapmamı istiyor . istiyor da istiyor.
bende karışmasına yönetmesine izin vermediğim için işte tartışmalar oluyor.
ben adile sultan kasrında çektirdim çok güzeldi mekan tavsiye ederim
ufukta var mı bişeyler
benimkinde de var o potansiyel . ben eşim yanımızda yokken kv ile konuşmam mesela konuşamam daha doğrusu çünkü ne konuşursak onu değiştirerek söylemediğim kelimeleri de katarak eşime anlatıyor.Aynen onu yaptı canım benim gibi bir insana hemde gözümun içine baka baka
yani çoğu kv gibi oğluna saplantılı maalesef kii. bir de evlendiğini giç kabullenemedi. hep orda olmamızı sadece yatmaya eve gitmemizi istedi. nasıl bir hayal dünyasıysaHmm genç olduğu için oğlu ile arkadaş gibi hala gezmek istiyor demek ki.
Ya aslında genç yaşlısı farketmiyor bence.
Sorun oğlundan fazlaca uzaklaşmalarında.
Ben de erkek annesiyim.
Bana karşı ilgisiz kaldığı zaman çok üzülür ve bayağı surat yaparım mesela.
Seneye bu zamanlarda evli katagorisine gireceğim Allahın izniyle canım bakalım kısmet diyoruz yine de
Bizim ev aynı bahçenin içindeydi kız heryere pesime takılırdı zaten bunu da yaptı bana herkesten herşeyi beklerim artık benbenimkinde de var o potansiyel . ben eşim yanımızda yokken kv ile konuşmam mesela konuşamam daha doğrusu çünkü ne konuşursak onu değiştirerek söylemediğim kelimeleri de katarak eşime anlatıyor.
allah görüyor ne diyelim
valla ne bilim hiç mi ölüm var demiyorlar acabaBizim ev aynı bahçenin içindeydi kız heryere pesime takılırdı zaten bunu da yaptı bana herkesten herşeyi beklerim artık ben
Hayırlısı Allah'tan olsun inşallah hakkımda canım..yani çoğu kv gibi oğluna saplantılı maalesef kii. bir de evlendiğini giç kabullenemedi. hep orda olmamızı sadece yatmaya eve gitmemizi istedi. nasıl bir hayal dünyasıysa
hadi yaa inşallah canımmm
Benim gülümü co üzmüş vicdansız karı yaBizim ev aynı bahçenin içindeydi kız heryere pesime takılırdı zaten bunu da yaptı bana herkesten herşeyi beklerim artık ben
aynen beni de köle edeceğini sandı ama malesefffHayırlısı Allah'tan olsun inşallah hakkımda canım..
Hmm yönlendirmek istemiş ama başaramamış, sen varsınn çünküüü
Benim gülümü co üzmüş vicdansız karı ya
Kölelik nedir ki, ben istemem bana köle olsun.aynen beni de köle edeceğini sandı ama malesefff
Kuran okuyor oturmuş namaz kılıyor peki yaptiklarin o kuran şahit olmayacakmı o namaz dilinden söylediklerine şahit olmayacakmı oyy boşver yaram çok derinvalla ne bilim hiç mi ölüm var demiyorlar acaba
Allah bilsin soulum o en adaletliHayırlısı Allah'tan olsun inşallah hakkımda canım..
Hmm yönlendirmek istemiş ama başaramamış, sen varsınn çünküüü
Benim gülümü co üzmüş vicdansız karı ya
Amaaaaaan salla boşverr bebeğimmm ..Allah bilsin soulum o en adaletli
Ahahaha tatlım kaymaklim benim ceyizide bilirmiş yaaaAmaaaaaan salla boşverr bebeğimmm ..
Bende çeyiz yapıyomm
Oğlum diyor ki bana anne bunu çeyizine mi aldın
Biz konuşunca duyuyor zaarAhahaha tatlım kaymaklim benim ceyizide bilirmiş yaaa
aynen boşverelim benımde derin allah sorsun onlardanKuran okuyor oturmuş namaz kılıyor peki yaptiklarin o kuran şahit olmayacakmı o namaz dilinden söylediklerine şahit olmayacakmı oyy boşver yaram çok derin
sus kız karışma sen geline üzse de sevse deKölelik nedir ki, ben istemem bana köle olsun.
Saygı göstersin sevsin yeter...
Ama oğlumu üzerse valla canavar olurum o geline ben
Ahahahhaha e biliyor işte dimi gördüm çünkü beraber video falan farkında dimi evleneceginizinBiz konuşunca duyuyor zaar
AMa utanıyorum öyle diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?