❤️ *~* BüTüN "KK" TopLaNıYoR *~* ❤️

klasik kv işte herşeye karışıyor

benim şanssızlığım kvmin genç olması. genç olduğu için herşeyin içinde . sürekli gelmek istiyor biz gidelim istiyor . birlikte gezmek istiyor. sürekli arıyor evimi yönetmek istiyor o ne derse onu yapmamı istiyor .

bende karışmasına yönetmesine izin vermediğim için işte tartışmalar oluyor.

ben adile sultan kasrında çektirdim çok güzeldi mekan tavsiye ederim

ufukta var mı bişeyler

Hmm genç olduğu için oğlu ile arkadaş gibi hala gezmek istiyor demek ki.
Ya aslında genç yaşlısı farketmiyor bence.
Sorun oğlundan fazlaca uzaklaşmalarında.
Ben de erkek annesiyim.
Bana karşı ilgisiz kaldığı zaman çok üzülür ve bayağı surat yaparım mesela.
Seneye bu zamanlarda evli katagorisine gireceğim Allahın izniyle canım bakalım kısmet diyoruz yine de

Aynen onu yaptı canım benim gibi bir insana hemde gözümun içine baka baka
benimkinde de var o potansiyel . ben eşim yanımızda yokken kv ile konuşmam mesela konuşamam daha doğrusu çünkü ne konuşursak onu değiştirerek söylemediğim kelimeleri de katarak eşime anlatıyor.

allah görüyor ne diyelim

yani çoğu kv gibi oğluna saplantılı maalesef kii. bir de evlendiğini giç kabullenemedi. hep orda olmamızı sadece yatmaya eve gitmemizi istedi. nasıl bir hayal dünyasıysa

hadi yaa inşallah canımmm

Bizim ev aynı bahçenin içindeydi kız heryere pesime takılırdı zaten bunu da yaptı bana herkesten herşeyi beklerim artık ben

yani çoğu kv gibi oğluna saplantılı maalesef kii. bir de evlendiğini giç kabullenemedi. hep orda olmamızı sadece yatmaya eve gitmemizi istedi. nasıl bir hayal dünyasıysa

hadi yaa inşallah canımmm
Hayırlısı Allah'tan olsun inşallah hakkımda canım..
Hmm yönlendirmek istemiş ama başaramamış, sen varsınn çünküüü

Bizim ev aynı bahçenin içindeydi kız heryere pesime takılırdı zaten bunu da yaptı bana herkesten herşeyi beklerim artık ben
Benim gülümü co üzmüş vicdansız karı ya

Hayırlısı Allah'tan olsun inşallah hakkımda canım..
Hmm yönlendirmek istemiş ama başaramamış, sen varsınn çünküüü

Benim gülümü co üzmüş vicdansız karı ya
Allah bilsin soulum o en adaletli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…