Çok özledim amauyuyordu gülün
Beni arada ara senbende kiii
Ararım kuzum hayırdır bisey mi varBeni arada ara sen
Yooo burada kalmasın sohbet sadece diye olmazmı kiArarım kuzum hayırdır bisey mi var
Olar tabiki ararim arada canimm görüyorum zaten o oğlan ne almış öyle spor şeysi miYooo burada kalmasın sohbet sadece diye olmazmı ki
Ewet canım sporla ilgiliOlar tabiki ararim arada canimm görüyorum zaten o oğlan ne almış öyle spor şeysi mi
Hımmmm datlum gaymaklum benimmm gibin fenerli o da çok sevdimmmmEwet canım sporla ilgili
Ay biz çok fanatiğizz ...Hımmmm datlum gaymaklum benimmm gibin fenerli o da çok sevdimmmm
Ahahahhaha benim adam cimbom ben fener bizim çocuk ayvayı yedi ahahajajajajAy biz çok fanatiğizz ...
Doğduğunda amcam kulağına 3 kere Fenerbahçe dedi
Hastane cıkışı fenerbahçeliydi
Ya bazen zıt olmak güzeldir, heyecan olur.Ahahahhaha benim adam cimbom ben fener bizim çocuk ayvayı yedi ahahajajajaj
Hahah ama maça gitmişsiniz beraber bende çok fanatik degilim kocamda degil ama çocuğumuz olsa benim adam degisir bana fenerli tulum giydirmeyebilirYa bazen zıt olmak güzeldir, heyecan olur.
Benimkide beşiktaş lı.
Ama fanatik değil :)
Maç izlemeye gittik.Hahah ama maça gitmişsiniz beraber bende çok fanatik degilim kocamda degil ama çocuğumuz olsa benim adam degisir bana fenerli tulum giydirmeyebilir
Bebeğe yani anladın beeeeeeeAhahahah fenerli tulum mu@tuzsuz_ruh
Maşallah bozmasın Allah inşallah hep böyle olurlarMaç izlemeye gittik.
Sırf oğlanın hatrına izledi.
GAlatasaray la vardı derbi.
Cocuklar için çiğ tavuk bile yenir misali
İnşallah canımMaşallah bozmasın Allah inşallah hep böyle olurlar
Haa tamamBebeğe yani anladın beeeeeee
DeliiHaa tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?