- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Kiz ne kilolusu beni gorenler var tas gibi hatunumhadi ya nie saklıyosun kilolusun çaktrmıyosun galiba :)
Yasasin boga burcu kadinlariiiiiYaşasın koç burcu kadınları
ANLASTIK aksama pesini birakmam bak her yerden arar sorar mesaj atar delirtirim seniiiDersteyim şimdi eve geçince kıytı köşelerden çıkartıp atarım
hiçbir fikrim yokTamam kanka oraya acil git sonra da bana acil gel
Ne alıcan eşine hediye
Ne kızıyosunYoksa yoktur
Ne kadan mütevazı bir insan damn itKiz ne kilolusu beni gorenler var tas gibi hatunumsadece su aralar biraz fazla yedim ayva gobegim cikti utaniyorum
Birakcam birakcam esim 2 tane bırakmış bana giderken.cumartesi spora basliycam bebisim onunla beraber birakcam .cuma günü son sigarami icicemhe devam yaniii , pardonn
Bendee yagmurun yagacagini hissediyorum bir gece oncesinde feci sekilde bacaklarim agriyorayy ben inek şaban gibi yağmurun yağacağını dizlerimin ağrıdığından biliyorum kiii
eklemlerde benim romatizma var şekerim çok eskilerdennn
hatta şöyle diyeyim benim memleket malum nemi bol şuan yaşadığım yer kuru havası
memlekette çok yaşardım ağrı sorununu
evlenmeden önce k.validemle telde konuşurken bi gün dediki
kızım sen buralarda yapabilecekmisin deniz yok büyük şehir değil
aa dedim olurmu benim romatizmam var doktor bana kuru iklimde yaşaman lazım diye
yaşarım ben yaşarım dedim
şimdi bazen k.valide anlatır güleriz ama ben içimden ne salakmışım nasıl böyle bi laf etmişim diye kızarım kendi kendime
velhasıl zorla aldılar beniii
evvet tam orta yerindenohooooo sen en hasındansın o zaman
Akşam eve gitmicem sokakta yatmaya karar verdim sarapçı olcem benANLASTIK aksama pesini birakmam bak her yerden arar sorar mesaj atar delirtirim seniii
Bende karadenizliyim hobaaaahey gidi karadeniiiiizzzz
Fragmanlari cok heyecanliydi her bolum sonunda yirtiyor tehlikede olan deseneHuy Meselesi kuzum içerde aynı yerinde sekiyor.surekli bi ters köşe. Birinden biri bi açığa çıkamadı. Irite oldum diziden
sen hala hastahaneyede gitmedinBen hazirlanirken uykum geldi yemin ediyorum.
Insan kendi sacini tararken uykusu gelir mi..
Sanarsin sacimla biri oynuyor.
O derrce uykus bastirdi bana.
Disari cikacaktim cik.aktan vazgectim bugun bir tuhafim..
Azicik dinleneyim giderim simdi inanki halim yok vallahi goz kapaklarimi kaldiramiyprum.sen hala hastahaneyede gitmedin
yeminle bu kız benimle aynı , bende senin gibiyim aslında boşver
Yasasin boga burcu kadinlariiiii
Ne kadan mütevazı bir insan damn it
YEDİM CANIM SAOOLLLAfiyet olsun canimmm benim icinde ye
dün akşamda öyle demiştin amaBirakcam birakcam esim 2 tane bırakmış bana giderken.cumartesi spora basliycam bebisim onunla beraber birakcam .cuma günü son sigarami icicem
neyse bu haftadan geçti artık en temizi pazartesiAzicik dinleneyim giderim simdi inanki halim yok vallahi goz kapaklarimi kaldiramiyprum.
Kurdan koysun biriniz su gozlerime.
Hava basti benii
Sarap sisesini kafanda kirarim senin yuru kiz eveeeee kirarim bacaklari iiiiAkşam eve gitmicem sokakta yatmaya karar verdim sarapçı olcem ben
Bencedeee hem o zaman ke dimi daha enerjik hastane temposuna ayak uyduracak biri gibi hissederimdün akşamda öyle demiştin ama
neyse bu haftadan geçti artık en temizi pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?