Kız sorma ya, onca kar kış geldim işte yürüdüm ettim bişi olmadım.Bende hep sicak mevsimlerde hep grip olurum.
Benimkinin kızının doğum günü 2 nisan parfüm sipariş ettim.hiçbir fikrim yokzippo çok seviyor zippomu alsam , kendininkini kaybettiğinden benimkini kullanıyor şuan. valla çokta açılamam , zaten saat aldım bir kaç ay önce , iyi para saydım dedim sana önümüzdeki 5 yıl hiçbirşey yok tamam dedi
Hangi dizi o, yoksa İÇERDE dizisinden mi bahsediyosun.Fragmanlari cok heyecanliydi her bolum sonunda yirtiyor tehlikede olan desene
Aynen oyle sözde mert açığa çıkmıştı yine ters köşe. Ben anladim bu dizi uzaaarr uzaaar gider taa ki sonuna gelene kadar.ozaman açığa çıkarlar. Ama dizinin sonunda sarp veya mert ölecek kuzum .bana sarp olecek gibime geliyorFragmanlari cok heyecanliydi her bolum sonunda yirtiyor tehlikede olan desene
iyi yarında kasmana gerek yok o zamanBencedeee hem o zaman ke dimi daha enerjik hastane temposuna ayak uyduracak biri gibi hissederim
Kız sorma ya, onca kar kış geldim işte yürüdüm ettim bişi olmadım.
Şimdi havalar düzeldi ben yamuldum aynıyız kahretsin
Benimkinin kızının doğum günü 2 nisan parfüm sipariş ettim.
Başka ne alıcam ki, hello kitty aldım birde krem ruj üçü takım...
Saati neden aldın, içinden geldiği için mi. Doğum gününü bekleseydin
Hangi dizi o, yoksa İÇERDE dizisinden mi bahsediyosun.
Hastasıyım o dizinin de ben
Haklısın valla düzeltirdim hemenNe ya gercekleri soyledim hahahaahaha
Simdi ay hic guzel degilim desem siz beni duzelteceksiniz ahahahah
Sizi yormadim iste, bulmusunuz benim gibisini daha istiyorsunnnnn
2 dersim var daha varSarap sisesini kafanda kirarim senin yuru kiz eveeeee kirarim bacaklari iiii
O fragmanda mert aciga ciktigi ve yakalandigi goruluyordu vay arkadas yine mi yirtti yaAynen oyle sözde mert açığa çıkmıştı yine ters köşe. Ben anladim bu dizi uzaaarr uzaaar gider taa ki sonuna gelene kadar.ozaman açığa çıkarlar. Ama dizinin sonunda sarp veya mert ölecek kuzum .bana sarp olecek gibime geliyor
Bencedeeeeeeee karadeniz yemeklerinden bahsedicem simdi ama G Greeneliton dan korkuyorum ahahaha yine mi yemekten bahsediyor bu kiz diyexekkan çekiyorrrr iştee
utanma amannn o bendede hep var o olmasa bende fitim yani amam benim maşallah göbekKiz ne kilolusu beni gorenler var tas gibi hatunumsadece su aralar biraz fazla yedim ayva gobegim cikti utaniyorum
Denize neden girmiyon, ozaman havuza gir benim gibi öyle güneşlenKesin bu yaz fena hasta olurum ben.
Denizede girmiyorum zaten senelerdir.
Gunes gornuyor kemiklerim
Evet icerde dizisi
yazdan beri bakınıyodu o modellere kanka,yabancı bi sayfadan benimde niyetimde vardı alamak ama doğum gününde falan yani. bulursam Tr de alcaktım.Kız sorma ya, onca kar kış geldim işte yürüdüm ettim bişi olmadım.
Şimdi havalar düzeldi ben yamuldum aynıyız kahretsin
Benimkinin kızının doğum günü 2 nisan parfüm sipariş ettim.
Başka ne alıcam ki, hello kitty aldım birde krem ruj üçü takım...
Saati neden aldın, içinden geldiği için mi. Doğum gününü bekleseydin
Hangi dizi o, yoksa İÇERDE dizisinden mi bahsediyosun.
Hastasıyım o dizinin de ben
Yaa bende karadenizliyim hatta margayla kimlikte aynı köy yazıyo tesadüfen öğrenmiştikkan çekiyorrrr iştee
Bem dersin basindan 1 hafta once bir kalkmisim kalkis o kalkis.Haklısın valla düzeltirdim hemen
2 dersim var daha varşimdilik rahatım
Ah yazık onca çalışmaya bi saate gitti deseneyazdan beri bakınıyodu o modellere kanka,yabancı bi sayfadan benimde niyetimde vardı alamka ama doğum gününde falan yani. bulursam Tr de alcaktım.
sonra gördük birgün bir yerde,baktım o da heves etti alayım dedim hevesini kırmayayım
hani çalımıştım ya o gitti işte..
Senle ikimiz yatislardayiz az dinlenelim cok yorulduk yaiyi yarında kasmana gerek yok o zaman
Hemsehriyiz kiz seninle ayni koydenizYaa bende karadenizliyim hatta margayla kimlikte aynı köy yazıyo tesadüfen öğrenmiştik
bahset görmemezlikten gelcem can boğazdan gelir ye boşver atın ölümü arpada olsun demişlerBencedeeeeeeee karadeniz yemeklerinden bahsedicem simdi ama G Greeneliton dan korkuyorum ahahaha yine mi yemekten bahsediyor bu kiz diyexek
Bencedeeeeeeee karadeniz yemeklerinden bahsedicem simdi ama G Greeneliton dan korkuyorum ahahaha yine mi yemekten bahsediyor bu kiz diyexek
ayy sen de miYaa bende karadenizliyim hatta margayla kimlikte aynı köy yazıyo tesadüfen öğrenmiştik
Tekrar başla geceleri daha iyi çalışılıyor 15 dk da olsa çalış aksatma dersleriBem dersin basindan 1 hafta once bir kalkmisim kalkis o kalkis.
Vizelerin atesi beni yakacakkkm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?