- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Sen nerelerdesin hic goruaemiyoruzda neler yapiyorsun bakayi.Tabiside kızaaaam
Guvectede harika olur basicaksin uzerine kasari nar gibi kizaricaaaak =)börekte hiç denemedim bu yerel bi mantar değil her yerde var kuzummm
ben tavada sote yapıyorum asıl ızgara mangalda on numara
geçen hafta piknikte yapmıştık
Aldım mekik çekme aleti eweMekik cek bol bol.
Mekik aletimiz vardi bizim. Bozduk.
Ama ben ayaklarkmi koltugun altina sikistiriyorum mekik oyle cekiyorum.
Onlarla cok rahat cekiliyorAldım mekik çekme aleti ewe
Ewet canım...Onlarla cok rahat cekiliyor
Bitti sayilir az daha dayan.Ewet canım...
Son yarım saat gitmek istiyorum artıkkk
Hoşgeldin canımherkese selamhoş sohbetleriniz olsun
Hoşbulduk canım yeni bi topik görünce borcamımla beraber hayıllı olsuna geldimHoşgeldin canım
Kiz icine bi kek bi yemek koyaydin iyiydi be
kaynananız seviyormuşKiz icine bi kek bi yemek koyaydin iyiydi be
Hahahha çok iyi ya
Bu neeee
Ben de oyle dusundugum icin almamistimHahahha çok iyi yaben evlenmeden önce hiç borcam almadım, nasıl olsa getiricekler diye ama kimse borcam getirmedi
Canim girisin findikli beyaz cikolatali kekBu neeee
Çok güzel görünüyor , acıkmıştım hee
Hemen eve gidip birşeyler yemeliyim çok pis kışkırttınCanim girisin findikli beyaz cikolatali kek
Hahahaha ayni benim kafadan gitmissin ve ayni sonucu yasamissin. En donunda gittim kendim aldim borcamimi.Hahahha çok iyi yaben evlenmeden önce hiç borcam almadım, nasıl olsa getiricekler diye ama kimse borcam getirmedi
Hayır neden getirmediler onu da anlamadım,kimi gördüysem hepsine borcam gitti , bana bardakHahahaha ayni benim kafadan gitmissin ve ayni sonucu yasamissin. En donunda gittim kendim aldim borcamimi.
Harbiden ya. Bana kucuk bi kayik borcam gelmisti ama kucukdu baya ise yaramadi. :)Hayır neden getirmediler onu da anlamadım,kimi gördüysem hepsine borcam gitti , bana bardak
Ses etme gelmiş yine :)Harbiden ya. Bana kucuk bi kayik borcam gelmisti ama kucukdu baya ise yaramadi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?