Kiz sen var ya sen. Ben senin yuzunden kitapcida rezil oldum bi gun. Bak aklima geldi. Sen bi aralar kk da cok aktiftin. Bilmiyorum simdilerde pek gormuyorum. Profillerde falan da konusmustuk sanirim. Nickin kafamda nasil yer etmisse artik, kitapciya Kurk Mantosuz Madonna var mi dedim bi an.Hayır neden getirmediler onu da anlamadım,kimi gördüysem hepsine borcam gitti , bana bardak
Hahahhaha sesli güldümKiz sen var ya sen. Ben senin yuzunden kitapcida rezil oldum bi gun. Bak aklima geldi. Sen bi aralar kk da cok aktiftin. Bilmiyorum simdilerde pek gormuyorum. Profillerde falan da konusmustuk sanirim. Nickin kafamda nasil yer etmisse artik, kitapciya Kurk Mantosuz Madonna var mi dedim bi an.Mantolu olmasın o dedi adam. Ben tabi o an ayy diyerekden basimi tuttum, adama bakamiyorum.
Ya iste her konuda mutlaka seni goruyordum. Kafamda yer etmis.Hahahhaha sesli güldümciddi misin
Hayır işin tuhaf kısmı çok kitap okurum , ama hala o kitabı okumuş değilim
Ay iyi güldüm :)
Aktifim yahu hep buralardayım, ilk zamanlar çok laf atan oluyodu ismime ondan kaldı aklında herhalde :)
Evet herkes aynı şeyi söylüyor, aklımdaYa iste her konuda mutlaka seni goruyordum. Kafamda yer etmis.
Bu arada o kitabi mutlaka okumalisin. Muazzam bir eser.
Hosgeldin sabine ♡herkese selamhoş sohbetleriniz olsun
Ay o borcamda simdi ne yemekler yapilir vay vay vaaay viş
DemiiiiKiz icine bi kek bi yemek koyaydin iyiydi be
Ellerine saglik hadi kes bur dilim baaanaaaaa
Bende seni etiketleyecegim diye mantoluyu etiketliyorum cevaola demeden fark ediyorum degistiriyorumEvet herkes aynı şeyi söylüyor, aklımda
Ne nickmiş arkadaşBende seni etiketleyecegim diye mantoluyu etiketliyorum cevaola demeden fark ediyorum degistiriyorum
Bence guzel nickin varNe nickmiş arkadaş
Anca yemek anca yemekAy o borcamda simdi ne yemekler yapilir vay vay vaaay viş
Ayyyy hayatta giymemBence guzel nickin var
Digeride guzeldi ama bu daha guzel
Hardal manto alicaz sana aramizda para toplayip
Anca yemek anca yemek
Bana fikir verin yahu, yarın eşimin doğum günü
Evde kutlayayım diyorum bi sofra donatayım aklımda var birşeyler de
Ayyyy hayatta giymem
Tatlı tuzlu ben de biliyorum yavrum fikir vern didimGuzel olur canim soyle en sevdigi yemekleri yap tatlini tuzlunu ana yemegini oh mis..
Yarin gece aramizda yoksun
Seni ozliycem
Salataaa kirmizi yada beyaz sarapTatlı tuzlu ben de biliyorum yavrum fikir vern didim
Dur sölim menüyü
Herhangi bir çorba
Mantarlı et sote
Pilav
Biber ve patlıcan közlemesi
Mücver
Ve tatlı olarak şöbiyetnasıl
Bende sizi özlerim bi akşam idare ediverin
Ya ortada közler var ya yapmayayım dedimSalataaa kirmizi yada beyaz sarap
O zamam meyve suyu kola falan guzel olur.Ya ortada közler var ya yapmayayım dedim
Tatlım biz alkööölll kullanmıyoruz
Bak yine karnimi aciktirdin sonra marga cok yemek yiyorsun oluyorYa ortada közler var ya yapmayayım dedim
Tatlım biz alkööölll kullanmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?