- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Bende iple aliyorum ogrenene kadar cok denemedim ama =(Ben iple aliyorum.
Kafamı sağa sola çeviriken bile ağrıyor , kaynar suya taze nane attım havluyla kapattım çektim burnuma biraz rahatladımKuzum iyi misin yaaaaa hayirdir
Kafamı sağa sola çeviriken bile ağrıyor , kaynar suya taze nane attım havluyla kapattım çektim burnuma biraz rahatladım
Yatmadan birdaha yapıcam, ya benim çok uzun zamandır bu sinüzitlerden ses çıkmıyordu. Neden böyle oldu bilmiyorumAy kiyamam ya cok fena oluyor
Sen bence duzenli olarak yap bunu.
Bem her gun hatirlatiyorum benimkine.
Ilac alir gibi her gun uyguluypruz buruna tuzlu su deniz suyu cekme olayini.
Yoksa bas agrisindan delirecek.
Bu naneli suyu nasil yapiyorsun.Kafamı sağa sola çeviriken bile ağrıyor , kaynar suya taze nane attım havluyla kapattım çektim burnuma biraz rahatladım
Gecer insallah stres yapma =( sagligindan onemli degil hic bir seySınavda da böyle olmaz inşallah , ağrı kesiciylede geçmiyor meret.Olmadı cumartesiden gidip serum merum taktırırım , yarın bi olsunda bakıyım
Kaynamış suyu döktüm tencereye , içinede taze nane attım kafamı eğdim üstüne , havluylada heryeri kapattım kafamın üstünden o kaynar buharı çektim naneli naaneliBu naneli suyu nasil yapiyorsun.
Sicak suyun icine atiyorsun.
Sonra nasil yapiyorsun kuzum.
Hiiii simdi anladim iyi geliyor dimiiiiKaynamış suyu döktüm tencereye , içinede taze nane attım kafamı eğdim üstüne , havluylada heryeri kapattım kafamın üstünden o kaynar buharı çektim naneli naaneli
Bizde deneyelim valla cok tesekkurler ♡Kaynamış suyu döktüm tencereye , içinede taze nane attım kafamı eğdim üstüne , havluylada heryeri kapattım kafamın üstünden o kaynar buharı çektim naneli naaneli
Ohh gezmeler gezmelerKızlarrr naparsınızZ
Bende dışarıdaydım benimkiyle yeni geldim ewe...
Kankam Ne oldu sana geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım benimKafamı sağa sola çeviriken bile ağrıyor , kaynar suya taze nane attım havluyla kapattım çektim burnuma biraz rahatladım
Aynen çohhh romantiktik sormaaOhh gezmeler gezmeler
Kız gelsinnn de at havanıı kıyamam
2 haftadir hastanede tedavi goruyo doktor rapor verse yarın gelicekti. Ama korkak doktor olagan ustu halden dolayı veremem demişAynen çohhh romantiktik sormaa
Kız gelsinnn de at havanıı kıyamam
Ahh collinOhh gezmeler gezmeler
Hangi kitapmis o? Ben de okuyayim. :)Ahh collin
Okudugum kitapta colin diye bi karakter vardı hep aklıma sen geldin
Gunduzsefasi sarah jioHangi kitapmis o? Ben de okuyayim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?