- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Bugun hepsi kacakaynen cnm öyle valla
çalışıyorum senden nbr :)Yok burdayım canımm ama kimse olmayınca ne edemm
Aynen
Sana gündüz göster kendini yakışıklı kız dedim sen pııııırrr gittinn
Nabersinnn
Bende ypgurtla yemistim ama ne yazik ki mide sorunlu oluncsHoşgeldin şekerimm
Hayatta bakmam ya ben
Kız yoğurtlu güzel oluyor, sade bende yiyemem
aynen ya uyuyolardır ya işleri vardır :)Bugun hepsi kacak
İyiyim gün bitse de ewime gitsem diye dört gözle bekliyorum bitmiyor anacım bitmiyor ama bitecekkkçalışıyorum senden nbr :)
Bende ypgurtla yemistim ama ne yazik ki mide sorunlu oluncs
Ben cok merak ederim
Bizde ayakta uyuyoruz ama yaziyoruzaynen ya uyuyolardır ya işleri vardır :)
Sindiremiyor yazik degil mi banaİyiyim gün bitse de ewime gitsem diye dört gözle bekliyorum bitmiyor anacım bitmiyor ama bitecekkk
Mide de ne sorun war senin yaw
Bogazima duskunum nede olsa boga burcuyum soyle oturup herseyi yiyebilen kapasite var bende ama sonrasini dusununceİyiyim gün bitse de ewime gitsem diye dört gözle bekliyorum bitmiyor anacım bitmiyor ama bitecekkk
aynen öyle valla uykumda geldi zaar dün 10 buçukta yattım sabah 7 buçukta kalktım hala uykum varBizde ayakta uyuyoruz ama yaziyoruz
valla bende saat 7yi bekliyorum işte :)İyiyim gün bitse de ewime gitsem diye dört gözle bekliyorum bitmiyor anacım bitmiyor ama bitecekkk
Bende gozlerimi dinlendiriyporum diye uyuyakalmisim sabaha kaxar uyumusum dun geceaynen öyle valla uykumda geldi zaar dün 10 buçukta yattım sabah 7 buçukta kalktım hala uykum var
Yok canım eşim yok. . Artık haftaiçine kaldı yineAradin mi kuzum buroyij
Yaniiiiiii yazıkkk tabiiiii acabağğğğ ne yiyorsun bu kadarrrrSindiremiyor yazik degil mi bana
Kızzz sen kaç kilosun allah aşkınaa söyle bi banaBogazima duskunum nede olsa boga burcuyum soyle oturup herseyi yiyebilen kapasite var bende ama sonrasini dusununce
Benim saat 18.00valla bende saat 7yi bekliyorum işte :)
dgrudur cnm :)Yaniiiiiii yazıkkk tabiiiii acabağğğğ ne yiyorsun bu kadarrrr
Kızzz sen kaç kilosun allah aşkınaa söyle bi bana
Benim saat 18.00
ne güzel işte bu uyku çok tatlı bişey insan doymuyo vallaBende gozlerimi dinlendiriyporum diye uyuyakalmisim sabaha kaxar uyumusum dun gece
Insta yolla ekleşelim canim.Sana gündüz göster kendini yakışıklı kız dedim sen pııııırrr gittinn
56 kiloyumYaniiiiiii yazıkkk tabiiiii acabağğğğ ne yiyorsun bu kadarrrr
Kızzz sen kaç kilosun allah aşkınaa söyle bi bana
Benim saat 18.00
Bence artik verirler kitaplarini gibime geliyor =)Yok canım eşim yok. . Artık haftaiçine kaldı yine
Çekiştirsek ne olacak@PaNickYokHALLEYS siz ikiniz yoksaniz bir isler ceviriyorsunuz demektir..
Goremiyordumda sizi.
Yine eltilerinizi mi cekistiriyorsunuz kiz
GostermeYok burdayım canımm ama kimse olmayınca ne edemm
Aynen
Sana gündüz göster kendini yakışıklı kız dedim sen pııııırrr gittinn
Nabersinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?