Valla ben mahsumummmEditorum bak bu bilincalti mesaj veriyo bize. Banlayin bunu
Amcamin oglu demek isterdim ama degil =( sagopayi tanimjhor musunnnnO kimmmmm
Sagopanin boyle bi sözu mu var laSagopa geldi aklima
Bilmiom iştee görsem tanırım amaAmcamin oglu demek isterdim ama degil =( sagopayi tanimjhor musunnnn
Bize bos durmayin ders yapin diyoEditorum bak bu bilincalti mesaj veriyo bize. Banlayin bunu
Bir sarkisinda yola devammmmmmm diyordu ama hangi sarkisi aklima gelmiyorSagopanin boyle bi sözu mu var la
Bak yaaaa yerim ben seni kız :) nasıl da güzel açıklama yapıyorMal derken birbirini tamamlayan mal dedim tek basina mal demedimikimizide dedim. Sen bensiz ben sensiz yapamayiz dedim
Agri kesici iciyprum diye uyku ilaci icmisim dersinsonra hiç kalkamım dimi
Aciklama yapayim ki sonra biri gelir kibler aaaa goruyor musub mal demis der falanBak yaaaa yerim ben seni kız :) nasıl da güzel açıklama yapıyor
Sence benim seni yanlış anlamam mümkün mü caaaaannnımmm kardeşim :)
Banada yollasanaaaaaSeni kiplicem şimdi ben
SamsunluBilmiom iştee görsem tanırım ama
instagram mı yollimm diyonn olaaaarrr yolluyayımmmBanada yollasanaaaaasizin aranizi bozmam lazim instalardan flortlesmeyin yakarimm.m
Hemen don atlet getiririm sanaAciklama yapayim ki sonra biri gelir kibler aaaa goruyor musub mal demis der falanahahahahah
Sonra mapus damlarinda senin yolunu gozlerim
Off dersBize bos durmayin ders yapin diyo
instagram mı yollimm diyonn olaaaarrr yolluyayımmm
Hemen don atlet getiririm sanamapısta donsuz, atletsiz kalırım diye korkma sakın senin kapı gibi ablan var burada
Aaaaa bu saatte simitci geciyorOff ders
Gidiyim ben bari.
Size de Sagomun bi sarkisini gonderim de oyle gidim bari. Misyonumuz Sagoyu tanimayan kimse birakmamak.
bi kere öyle oldu antidepresan almışım gözümü açamadımAgri kesici iciyprum diye uyku ilaci icmisim dersin
Ayyy bı gıcıkk tuttu öksürmekten yaş geldi gözümden rimelim aktıı yaAblasin ama mapusa dusmus kardesini hic kurtar.ak icin ugrasmiyorsun
Ayyyy bana ne yapsan yaranamazsin ahahahahaha
Sana değil de, ben kime ne yapsam yaranamıyorumAblasin ama mapusa dusmus kardesini hic kurtar.ak icin ugrasmiyorsun
Ayyyy bana ne yapsan yaranamazsin ahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?