- 15 Ekim 2016
- 22.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.020
- 598
Bexy sakin hayatım
BekliyirimBexy sakin hayatımdur sana ayar sayfamın resmini atayım da bak , ben bilerek yapmadım onu
kızlar birşey soracağım ama utanıyorumOna atma o guru
evet canım kesinlikle hele evli insanlar için çok önemli haftasonuAy teşekkürler
Cumartesi çalışmamak harika birşey ya, hayatımda bir işyerinde oldu bu ordan da hemen ayrıldım zaten
BiZde bilmiyoruzkızlar birşey soracağım ama utanıyorumguru ne demek
Tabii ki , hoşgeldinMerhaba hanimlar bende size katilabilirmiyim?
Yaa k.k yi cok seviyorum ama bazen canim Sıkılıyor konusacak kimse olmuyor bende öyle gezinirken bu topigi gördüm öyle yazayim dedimTabii ki , hoşgeldin
İyi yaptın biz genelde burdayız, sürekli çene yapıyoruz :)Yaa k.k yi cok seviyorum ama bazen canim Sıkılıyor konusacak kimse olmuyor bende öyle gezinirken bu topigi gördüm öyle yazayim dedim
Hmm anladim canim burdakiler genelede calisan bayanlar demiİyi yaptın biz genelde burdayız, sürekli çene yapıyoruz :)
Şimdi tam iş çıkış saati kimseler kalmadı pek
sen böyle dedikçe aklıma ayıplı şeyler geliyor nedenseOuuu neler yapmadım kii
Merhabaaaa hoşgeldin canım.Merhaba hanimlar bende size katilabilirmiyim?
Hoşbulduk cook tesekkür ederim çook canım sıkılıyorduMerhabaaaa hoşgeldin canım.
Katıl tabiki
Buradaki kızlar çok cana yakındır söyliyeyim.Hoşbulduk cook tesekkür ederim çook canım sıkılıyordu
sizinle konusmak iyi gelcek bana
Genelde k.k de takilirim burasi daha cook hosuma gidiyo bilmedigim bir cok seyi burdaki degerli hanimlar sayesinde öğrendimBuradaki kızlar çok cana yakındır söyliyeyim.
Genelde nerede takılırsın kk'da?
Yarısı öyle diyim :) ben çalışmıyorum meselaHmm anladim canim burdakiler genelede calisan bayanlar demi
sen böyle dedikçe aklıma ayıplı şeyler geliyor nedense
Ben de öyle.Genelde k.k de takilirim burasi daha cook hosuma gidiyo bilmedigim bir cok seyi burdaki degerli hanimlar sayesinde öğrendim
Hmm ne güzel ben de calimisyorumYarısı öyle diyim :) ben çalışmıyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?