hoşbulduk kuzum ne olsun kendimi oyalıyorum çikolataya saldırdım :) sen nasılsın gülüm?Bacııımmm hoş geldin.
Nasılsın?
Aynen hersey nasip siz kac yasindasiniz ?evlimisiniz?Baya küçük evlenmişsin canım, gerçi herşey nasip ama
BingölMemleket neresi?
Ben de evliyim canım.Bingöl
Bebişiniz varmı?Ben de evliyim canım.
28 yasındayım.
Aksaraylıyım.:)))
Var ablası iki tane.Bebişiniz varmı?
Ayyyy maşallah allah bağışlasinVar ablası iki tane.
Senin var mı, ya da düsünuyormusun?
Amin canım, hepimizin evlatlarıni inşallah.Ayyyy maşallah allah bağışlasin
Evet bende düsünüyorum insallah benimde bir tane bebisim olur ya
Yok ablam ya bir tane olsun simdi zaten bir sene boyunca vanismus illetini cektim bebekleride cook seviyorum ve gün boyunca evde tek basimayim canim sıkılıyoAmin canım, hepimizin evlatlarıni inşallah.
Insallah olur, hayırlısıyla.
Yaşın ćok küçükmüş aslında.
Acele etme :))
Hayırlısı olsun.Yok ablam ya bir tane olsun simdi zaten bir sene boyunca vanismus illetini cektim bebekleride cook seviyorum ve gün boyunca evde tek basimayim canim sıkılıyo
AMİNNNN İNSALLAH RABBİM SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ABLACIMMHayırlısı olsun.
Tez vakitte olur insallah diyelim o zaman.
Allah kalbine göre versin :))
Amin çok sagol canım:))AMİNNNN İNSALLAH RABBİM SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ABLACIMM
Kızz ben ev hanımıyımHmm anladim canim burdakiler genelede calisan bayanlar demi
Sen de can sıkıntısı tavan yapmış anlaşilan bexy. Yoksa sen de 4 tane geyik topigine aynı anda yazmazdınTavuk gibi tünediniz mi beyaaaa
Sen de can sıkıntısı tavan yapmış anlaşilan bexy. Yoksa sen de 4 tane geyik topigine aynı anda yazmazdın
Bebiş kac aylik?Hahahaha aynen bebişi uyuttum 2 tane unite bitirdim
10 15 dk ara verdim o arada yazabildigim yere yazayım dedim
9 ayını yeni bitircek teyzesi daha 8ay 25 gunlukBebiş kac aylik?
Ayyy senin yüzünden kafam karıştı.9 ayını yeni bitircek teyzesi daha 8ay 25 gunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?