- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Hosbuldummm nasilsinizzz :)Hoşgeldin canimm
İyiyim çook sükür tesekkür ederim sen nasilsin canim??Hosbuldummm nasilsinizzz :)
Cok sukurr bendee iyiyimm zaman geciriyoruumm oylee :)İyiyim çook sükür tesekkür ederim sen nasilsin canim??
Ooo gözlerim yaşlar içerisindeCok sukurr bendee iyiyimm zaman geciriyoruumm oylee :)
Aynen canim bende öyleCok sukurr bendee iyiyimm zaman geciriyoruumm oylee :)
Ayy yas olmasinn yaa buralardayimm heeppOoo gözlerim yaşlar içerisindenabersin
İyiym ben de sağol canım , bitti mi askerlikAyy yas olmasinn yaa buralardayimm heeppiyidirr cok sukurr sendenn naberr
Bitmedii dahaaa yaa 1 ayimizz kaldiiiİyiym ben de sağol canım , bitti mi askerlik
Ooo birşey kalmamış ya , Kovser bitirmek üzereyken sen daha başındaydın sanki yanlış mı hatırlıyorum. Bitmiş birşey kalmamışBitmedii dahaaa yaa 1 ayimizz kaldiii
Eveett canimm oyleydiikk onun arkasindan bende geliyorum yavas yavaasssOoo birşey kalmamış ya , Kovser bitirmek üzereyken sen daha başındaydın sanki yanlış mı hatırlıyorum. Bitmiş birşey kalmamış
Hadi Allah kavuştursun canım,Daisy de bitti herhalde :)Eveett canimm oyleydiikk onun arkasindan bende geliyorum yavas yavaasss
Sagoll guzelimm insallaaah :) evett oda bitirdii bi ben kaldi onlarda benimlle birlikte sayiyolar fazladan askerlik :)Hadi Allah kavuştursun canım,Daisy de bitti herhalde :)
Dostluk bunu gerektirirSagoll guzelimm insallaaah :) evett oda bitirdii bi ben kaldi onlarda benimlle birlikte sayiyolar fazladan askerlik :)
Ayy nereyeGeç kaldın güzelim gidiyorum
Maraba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?