Müge anlı izlesene benim yerime ekşınlı oluyorNeyse benim şarjım bitiyor. Teli şarja takayım da battaniye altında tv keyfi yapayım biraz
Bende olmuyorum zaten sıkıntı yokAkşamları gelemiyorum çok fazla tatlım,eşim evde oluyor,spora gidiyoruz yada film izliyoruz.Ama arada beğenip kaçıyorum tabi
Zaten akşam zaman nasıl geçiyor anlamıyorum,bi bakıyorum saat 10Bende olmuyorum zaten sıkıntı yok
Alla alla hızlısın ozaman her şeydee anlamıyosun bişiZaten akşam zaman nasıl geçiyor anlamıyorum,bi bakıyorum saat 10
Valla canım eve gidiyorum acele acele yemek yap ye,mutfağı topla,çamaşırlara yetiş,zaman nasıl yetsinAlla alla hızlısın ozaman her şeydee anlamıyosun bişi
Benim annem yapıyor her şeyiValla canım eve gidiyorum acele acele yemek yap ye,mutfağı topla,çamaşırlara yetiş,zaman nasıl yetsin
eheheh şanslısın canımBenim annem yapıyor her şeyi
Ben de evlenirsem öyle olucam emcbur kaçarım yok yaniiieheheh şanslısın canımbenimki de yardımcı olur ama iş bitmez malesef ev hanımında bağladım yine ,içimdeki ev hanımı dışarı çıktı
Şu programdan hicbirsey anlamyorum yaMüge anlı izlesene benim yerime ekşınlı oluyor
Ben de evlenirsem öyle olucam emcbur kaçarım yok yaniii
Şu programdan hicbirsey anlamyorum ya
Acayip alıştım rahatlığa kankaa gözüm korkuyor ev kadını mı olucam beneee bi zahmettt
Acayip alıştım rahatlığa kankaa gözüm korkuyor ev kadını mı olucam ben
Ne güzelll söyledin ewlilikten soğudum ahahahaçalışan bi kadın olsanda ev hanımıda olsan evlendiğinde evin işi gücü sorumlulugun büyüğü sende
ha temizlik için kadın tutarsıniçine siner memnun kalırsan işin sadece biraz hafifler ama şuandaki rahatlığı evlenince hiç bi şekilde bulamazsın
Kanka p ve q nun değilinin değili nedirNe güzelll söyledin ewlilikten soğudum ahahaha
Kanka pardonnKanka p ve q nun değilinin değili nedir
Delüüüü :)
Hiç mola da sataşayım dedim
Neden ?Delüüüü :)
Bugün düşük bel pantalon giyindim bin pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?