Aynı yerde buluşalım ozaman, saat kaçta olsun.Ay neye gidicezki ajan wicks vardı en son gidebileceğim ona da kocemle gitçez
Ay iki muhabbet edelim sinemada ne yapıcaz yahu
Cewap yaz ilk önce öyle kaçççBen kaçıyorum biraz,evde heryer heryerde..
Haftasonu fena saldım , akşama kadar işlerimi bitirirsem iyi.
TamamYa orası uzak baya , tamam anladık salonu güzel
Haftasonu gündüzden yapalım sinema?
Çalışmasam kesin ben de senin gibi olurumSabah çıktım çünkü tekrar uyumaya gidiyordum
Günaydın kızlar
Yeni uyandım ben
Bugün dedim ki alarm falan kurmayayım, canım ne zaman isterse o zaman kalkayım.sonuç bu
Hiç güzel birşey değil yahu, bazen suyunu çıkarıyorum ben de.şimdi ben işlerimi bitirene kadar akşam olacak. Gün nasıl geçti anlamıcamÇalışmasam kesin ben de senin gibi olurum
Hiç güzel birşey değil yahu, bazen suyunu çıkarıyorum ben de.şimdi ben işlerimi bitirene kadar akşam olacak. Gün nasıl geçti anlamıcam
Sefkilin mi varTamam
Ben ulaşamadım şu an benimkine, mesaj atıcam sana.
Güzel değil evet,şimdi gündüz uyudun gece uykun gelmeyecek,düzen bir bozuldu mu kötü oluyorHiç güzel birşey değil yahu, bazen suyunu çıkarıyorum ben de.şimdi ben işlerimi bitirene kadar akşam olacak. Gün nasıl geçti anlamıcam
EvetttSefkilin mi var
Aynen öyle canım, akşam kesin tiribe girerim uyuyamıyorum diye,hepten uykum kaçarGüzel değil evet,şimdi gündüz uyudun gece uykun gelmeyecek,düzen bir bozuldu mu kötü oluyor
bir kaç güne dönersin normale merak etmeAynen öyle canım, akşam kesin tiribe girerim uyuyamıyorum diye,hepten uykum kaçar
Keşkeee nerde o günler :) ben hep böyleyim sadece bugün abartı oldu birazbir kaç güne dönersin normale merak etme
Ah ah anneme çekmişim mideciklerimze yazık vallacanım ben de antibiyotiğe kafa atıyorum o derece yalnız değilsin merak etme
Ohhh yarasin kizlar iyi sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?