❤️ *~* BüTüN "KK" TopLaNıYoR *~* ❤️

Günaydın tatlım ; eşim geçen aylarda çok istiyorum diye plan yapmış,reddetmek istemedim,kısmetse birlikte de gideriz.
Benim beklentim çok yüksekti Topkapı sarayından,ama malesef bol bol bahçe gezdiriyorlar,dış kapının dış mandalını görebiliyorsun ancak.Harem için hiç bir numarası yok gitmeyin dediler,gitmedik biz.Gördüklerimizde canım çok kısıtlıydı.
Ben Almanya'da saraya gittim gezmeye inanamazsın,en özel yerleri bile gezdiriyorlar.Topkapıya gittiğimde üzüldüm açıkçası,sadece tarihi şeyler sergilenmiş ki beni tatmin etmedi,olayı ticarete dökmüşler canım.
Oraya gideceğimize deniz müzesine gitseydik keşke dedik

Hadi ya ciddi mii
Hiç iyi olmamış böyle olması ya...
Dediğin gibi işi ticarete dökmüşler ozaman
Topkapı sarayının adını kullanıp bağ bahçe gezdiriyorlar desene

Hadi ya ciddi mii
Hiç iyi olmamış böyle olması ya...
Dediğin gibi işi ticarete dökmüşler ozaman
Topkapı sarayının adını kullanıp bağ bahçe gezdiriyorlar desene
Aynen canım valla Topkapı sarayı diyince insan bir ihtişam bekliyor ama yok malesef,ya da zamanla bozuldu kayboldu bilemedim.Benim dikkatimi savaş aletleri ve tabak çanaklar çekti,bir de dini şeylerin sergilendiği bir oda oraya da talep çok ama o kadar,verdiğim paraya üzüldüm,az değil çünkü 40 tl harem +20 tl bana çok geldi

Hay Allah ya
Açıkcası söylediğin iyi oldu, bende benimkine artık diretmem hadiii hadiii gidelim diye...
Evde işlerin bitti mii ...

2000 li yılların başları idi

üniversitedeki en uğrak yerimdi topkapı sarayı

neden mi çünkü bütün müzeler öğrencilere ücretsizdi.

ve benim o zamanlarda gezdiğim bildiğim topkapı sarayından bahsediyor olmanız çok üzüldüm.

o zamanlar neredeyse bir çok alanı açıktı ve ben bilmiyorum kaç defa gidip gezip hayranlıkla çıktığımı

çok üzüldüm açıkcası şimdi bu durumda olmasına

Hay Allah ya
Açıkcası söylediğin iyi oldu, bende benimkine artık diretmem hadiii hadiii gidelim diye...
Evde işlerin bitti mii ...
canım giderseniz aklında bulunsun sarayın içinde bir restorant-kafe var,bi nefeslenelim dedik,oturduk,2 şerbet içtik 43 tl verdik çıktık iyice asabım bozuldu
evde atlattık canım şükür tadilat zor iş vesselam,sen nasılsın keyifler nasıl canım

43 TL miii
Yooookkk benimki kazıklandık değip değip söylenir bana valla
İyiyim canım bende, cok güzeldi hava haftasonu dimi. Gez gez doymadım valla özlemiş böyle havayıı

eşimde öyle diyor canım benden önce bir kaç defa gitmiş uzun zaman önce ama ,şok oldum diyor..
Gezmemiz 2 saat bile sürmedi..

Vee genic İstanbul'da yaşadığım halde 1 kere bile gitmedim...
Oyuzden bende bunu duyduğuma cok üzüldüm, hevesim kaçtı gezmek için...

istanbul'da gezmediğim görmediğim tarihi yer yok

öğrenciliğim gerçekten bu konuda çok güzel geçti

ben o şanslı kesimdeyim sanırım.

ve cidden çok büyük bir kayıp bence sen mutlaka fırsat yarat bu konuda ve oğlunla gez

ben özellikle çocuklarında böyle yerleri görmesi gerektiğini düşünüyorum

eşimde öyle diyor canım benden önce bir kaç defa gitmiş uzun zaman önce ama ,şok oldum diyor..
Gezmemiz 2 saat bile sürmedi..

olsun en azından içinizde kalmamış gitmiş kendiniz görmüşsünüz

43 TL miii
Yooookkk benimki kazıklandık değip değip söylenir bana valla
İyiyim canım bende, cok güzeldi hava haftasonu dimi. Gez gez doymadım valla özlemiş böyle havayıı
Canım o gün bol bol kazık yedik,neyse 43 tl mecbur ödedik,acıkmıştık dedim ki burada kazıklanmayalım dışarı çıkalım.Çıktık bayağı aşağı doğru yürüdük 1-1,5 km falan sonra hanımlar gözleme yapıyor,hani o kadar kazık olmaz diyip girdik,oradada 2 gözlemeye 46 tl verdik,ben anlayamadım yani tamam turistik bölgesinde bu kadar kazıklama yani..
Yine de bizim içinde güzeldi canım,çimlerin üzerinde 1 saat falan uyumuşuz iyi geldi bize :)

İstanbula bekarlığımda gelip gitmişliğim çoktur

teyzem orada yaşıyordu ve annem ticaretle uğraştığı için mal almaya sık sık istanbula eminönü tahtakale sirkeciye gelirdik

fırsat buldukça tarihi yerleri gezmiştim çok güzel saraylar türbeler camiler burham burham tarih kokuyor

ama annem hep derdi kızım paran varsa istanbul,paran yoksa ıslandur

yani yaşam istanbulda para para para

2 gözleme 2 şerbete 100 lira veriyorsun

yuhh vallahii

Topkapı sarayı dışında başka yerlere götürürüm ben oğlumu :)

Kızzz nasıl uyudunuzz hırsız olur çantanı karıştırır, ben uyuyamazdım valla
46 TL gözleme öyle miii bildiğin soygun bu yaniii...

Annen ne güzel demiş,vallahi öyle :)

götür bütün tarihi olan saray, konak, yalı, koru hepsine götür beybi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…