İnşallah canımm götürmek gezdirmek lazım tabiii...götür bütün tarihi olan saray, konak, yalı, koru hepsine götür beybi
Hoşgeldin beybito nabersinselam kızlar :)
Sarayın girişinde bilet satılan yerde uyuduk canım çantamı kucaklayıp horlamışım vallaTopkapı sarayı dışında başka yerlere götürürüm ben oğlumu :)
Kızzz nasıl uyudunuzz hırsız olur çantanı karıştırır, ben uyuyamazdım valla
46 TL gözleme öyle miii bildiğin soygun bu yaniii...
iyiym be canım hamd olsun sen nasılsınİnşallah canımm götürmek gezdirmek lazım tabiii...
Hoşgeldin beybito nabersin
canımmmmm iyiyim a.s. sen nasılsın çamaşır makinam bopzuldu ya çok canım sıkkınSelammm sarı şekerimm nasılsınn
iyiym be canım hamd olsun sen nasılsın
canımmmmm iyiyim a.s. sen nasılsın çamaşır makinam bopzuldu ya çok canım sıkkınyapılcak ama hafta sonu stres yaptrım çok
ÇAMAŞIRLARIMDA birikmişti kuzum ne bilim yapılcak işte hafta içi yapılmazsa elşim yeni alırım dedi bakalımiyiyimm canım çok şükür
kızz makineler bizim elimiz kolumuz ama canımız değil
senden önemlimi halolur sıkma canını
Ahahaha ciddi mii almesin vallaSarayın girişinde bilet satılan yerde uyuduk canım çantamı kucaklayıp horlamışım valla
Sen iyi isen ben de iyiyimm bebeğimmiyiym be canım hamd olsun sen nasılsın
canımmmmm iyiyim a.s. sen nasılsın çamaşır makinam bopzuldu ya çok canım sıkkınyapılcak ama hafta sonu stres yaptrım çok
Kanka hoşgeldin canım...Günaydınnapıyonuz
Kendimi yataktan zor çıkarttım. Bir günde ben de kalkıp erkenden yemeğimi işlerimi bitireyim diyorum olmuyor. Bu ara yastıkla yapışık geziyorum
Günaydınnapıyonuz
Kendimi yataktan zor çıkarttım. Bir günde ben de kalkıp erkenden yemeğimi işlerimi bitireyim diyorum olmuyor. Bu ara yastıkla yapışık geziyorum
Dersi neden hatırlatıyorasun ki şimdiKanka hoşgeldin canım...
Gece geç yattığın için sanırım bu saydıklarını yapamıyorsun...
Birde ders çalışıyorum diyosun, geç yatman da normal.
Ama cok abartma :)
Tabii ne demek, kalın mı ince mi :)günaydınnn
o yastıktan bi tanede ben alabilir miyimmm
Kankaaaa haftasonu gezdikte gezdikkk, gördüm senii deDersi neden hatırlatıyorasun ki şimdi
Tabii ne demek, kalın mı ince mi :)
Bir an durdum düşündüm nerde gezdim ben acebaaaa diyeKankaaaa haftasonu gezdikte gezdikkk, gördüm senii de
Nasıl güzel mi oralar
SelammmmSelamlar kzlar
Hmmm bizim sahil candır dimi kankaaağğğğBir an durdum düşündüm nerde gezdim ben acebaaaa diye
Tam çocuklu aileler için
Bana sarmaz öyle yerler
UyuyordurMaJesste ciğim nerdesin acaba ?
Nasılsın cnmcımSelammmm
Teşekkürler cnm sen nasılsın, hoşgeldin.Nasılsın cnmcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?