- 14 Şubat 2017
- 91
- 31
- 3
- 45
- Konu Sahibi Bebisim0404
Kızlar merhaba Clexan kullananlar burada toplanalım benim ilk gebeligim 11 haftalık gebeyim yeni öğrendim hastalığımı dün iğneye başladık Rabbim bebişlerimizi korusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşım 0.4 kullanıyorum.2.gebelik ve ikiz. faktör 5 leiden varmış.ilkinde bilmeden doğum yaptım bi sıkıntı olmadı.coraspinde kullanıyorumKızlar merhaba Clexan kullananlar burada toplanalım benim ilk gebeligim 11 haftalık gebeyim yeni öğrendim hastalığımı dün iğneye başladık Rabbim bebişlerimizi korusun
Benimde mthfr heterezigot çıktı paı homozigot çıktı 0.4luk kullanıyorum sadece canım ilk gebeligim dahaSelam arkadaşım 0.4 kullanıyorum.2.gebelik ve ikiz. faktör 5 leiden varmış.ilkinde bilmeden doğum yaptım bi sıkıntı olmadı.coraspinde kullanıyorum
Sağlıklı doğumlar dilerim kaçıncı haftadasın?Benimde mthfr heterezigot çıktı paı homozigot çıktı 0.4luk kullanıyorum sadece canım ilk gebeligim daha
12 canımSağlıklı doğumlar dilerim kaçıncı haftadasın?
Ben senin haftanda homozigot olduğumu öğrendim güzellikler dilerim12 canım
Gerçekten mı bende ablamda var diye şans eseri yaptırdım şimdi iğne yapıyorum inşallah geç kalmamisimdir sorun olmazBen senin haftanda homozigot olduğumu öğrendim güzellikler dilerim
Yok tatlım geç kalmış olamazsın sağlıklı bir gebeliktir yoksa sana sıkıntı verirdi zaten.ben kızımda bilmeden doğurdum allahıma şükürler olsun sağlıklı sıhhatli bir çocuk darısı başına.cinsiyet belli değildir daha?Gerçekten mı bende ablamda var diye şans eseri yaptırdım şimdi iğne yapıyorum inşallah geç kalmamisimdir sorun olmaz
Yok canım belli değil ama çok merak ediyorumYok tatlım geç kalmış olamazsın sağlıklı bir gebeliktir yoksa sana sıkıntı verirdi zaten.ben kızımda bilmeden doğurdum allahıma şükürler olsun sağlıklı sıhhatli bir çocuk darısı başına.cinsiyet belli değildir daha?
İlk haftalarda çok halsizlik ve uykun olduysa kızdır değilse göğüslerde hassasiyet ama dinç ve neşeliysen erkektirYok canım belli değil ama çok merak ediyorum
Valla uyku oldu ama neseliydim komşum erkek yüzün hiç ekşi gibi değil dedi göğüs hassasiyeti de çok az oldu bilemiyorum şimdi :)İlk haftalarda çok halsizlik ve uykun olduysa kızdır değilse göğüslerde hassasiyet ama dinç ve neşeliysen erkektir
Canım benimde paı olan homozigott birde mthfr 677 olan heterezigot fibronegen -455 heterezigot 0.4 clexan kullanıyorum sadeceMerhaba 2. Gebeligim . İlkin de 16 hafta içindeyken kalbi durdu. Su an 6 haftalık hamileyim. Pai 1 heterozigot. Mthfr a1298c heterozigot. O.4 clean artı aspirin kullanıyorum . Bu şekilde olup bebeğini kucağına alan var mi. Allah bütün anne olmak isteyenlere sağlıklı bebek nasip etsin inşallah.