❤️ Clexan kullananlar burada toplanalım tecrübeleri paylaşalım ❤️

Bebisim0404

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
91
31
3
45
Kızlar merhaba Clexan kullananlar burada toplanalım benim ilk gebeligim 11 haftalık gebeyim yeni öğrendim hastalığımı dün iğneye başladık Rabbim bebişlerimizi korusun

Kızlar merhaba Clexan kullananlar burada toplanalım benim ilk gebeligim 11 haftalık gebeyim yeni öğrendim hastalığımı dün iğneye başladık Rabbim bebişlerimizi korusun
Selam arkadaşım 0.4 kullanıyorum.2.gebelik ve ikiz. faktör 5 leiden varmış.ilkinde bilmeden doğum yaptım bi sıkıntı olmadı.coraspinde kullanıyorum

Selam arkadaşım 0.4 kullanıyorum.2.gebelik ve ikiz. faktör 5 leiden varmış.ilkinde bilmeden doğum yaptım bi sıkıntı olmadı.coraspinde kullanıyorum
Benimde mthfr heterezigot çıktı paı homozigot çıktı 0.4luk kullanıyorum sadece canım ilk gebeligim daha

Gerçekten mı bende ablamda var diye şans eseri yaptırdım şimdi iğne yapıyorum inşallah geç kalmamisimdir sorun olmaz
Yok tatlım geç kalmış olamazsın sağlıklı bir gebeliktir yoksa sana sıkıntı verirdi zaten.ben kızımda bilmeden doğurdum allahıma şükürler olsun sağlıklı sıhhatli bir çocuk darısı başına.cinsiyet belli değildir daha?

Yok canım belli değil ama çok merak ediyorum

İlk haftalarda çok halsizlik ve uykun olduysa kızdır değilse göğüslerde hassasiyet ama dinç ve neşeliysen erkektir
Valla uyku oldu ama neseliydim komşum erkek yüzün hiç ekşi gibi değil dedi göğüs hassasiyeti de çok az oldu bilemiyorum şimdi :)

Merhaba 2. Gebeligim . İlkin de 16 hafta içindeyken kalbi durdu. Su an 6 haftalık hamileyim. Pai 1 heterozigot. Mthfr a1298c heterozigot. O.4 clean artı aspirin kullanıyorum . Bu şekilde olup bebeğini kucağına alan var mi. Allah bütün anne olmak isteyenlere sağlıklı bebek nasip etsin inşallah.

Canım benimde paı olan homozigott birde mthfr 677 olan heterezigot fibronegen -455 heterezigot 0.4 clexan kullanıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…