❤️Gebelik testi ve beta değeri karşılaştırıyoruz Bayanlar ❤️

5 altı gebelık yok demek tatlım ama 2 gün sonra tekrar kan ver yükselirse hamılesın demek evde test yap günlük kırmızıyı netleştirirsen git
Evet bende yok diye biliyorum ama üstüne görme olayı durumunda bu gibi şeyler olabiliyor diye biliyorum burda da 2.0 olup hamile kalanlar da olduğunu okuyunca şaşırdım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Evet bende yok diye biliyorum ama üstüne görme olayı durumunda bu gibi şeyler olabiliyor diye biliyorum burda da 2.0 olup hamile kalanlar da olduğunu okuyunca şaşırdım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Ben regl oldum ve diğer reglime 10 gün varken betam 736 çıktı hamıleymısım ama betam 2 kat artmadı bazen durdu 7.000 kdr bekledim kese gözükmedi sol tüpümde bebek oluşmuş sol tüpümü aldılar tek tüpüm kaldı 2 ay önce yaşadım çok zordu bu yüzden hemen öğrenmek istiyorum başındayken beta takibi yapmak istiyorum çünkü küçükken öğrenınce artıştan dolayı bu kdr riskli olmuyor . Dün ve bugün test yaptım çok korkuyorum aynı ağrılar var ve reglim geçeli 7 gün oldu daha bugün yaptığım testte silik çıktı umarım dış gebelık geçirmem hatta atayım buraya yarın sabah yine yapacağım koyulaşmaya bakmak ıcın . Siz de görüyormuşsunuz ?

Eklentiler

• IMG_3298.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…