• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️Meme estetiğinde ki deneyimlerim Doç. Dr. Burhan Özalp❤️

Felak nas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
13
2
86
33
Merhaba arkadaşlar, 10Ekim 2025 Cuma günü meme küçültme operasyonu geçirdim. Normalde kadınlar kulübünü okumak için kullanırım ama o kadar rahat ve ağrısızım ki benim gibi bu ameliyatı olmaktan çekinen bayan arkadaşlarla yaşadıklarımı anlatmak istedim. Ben 34 yaşındayım ve 2çocuğum var .Bu ameliyatı yıllardır istiyordum çünkü ciddi derecede sıkıntı çektim.Kimsenin tavsiyesi olmadı bana Gerçekten rabbimin sevgili kuluyum ki Dr. Burhan Özalp ile tanıştım.Şimdi bazı meme küçültme ameliyatı yapan doktorlar hep övüyor, yok sütünüz kesilmez, hiçbir olumsuzluk yaşamazsınız gibi şeyler söylüyorlar. Bu bana hep çok fazla geliyordu. Ama Burhan Hoca öyle yapmadı, tüm olası olumsuzlukları anlattı, ‘olabilir’ dedi. Benim için bunu böyle dürüstçe söylemesi çok hoşuma gitti ve bunu çok takdir ettim ve bu özgüvenine hayran kaldım gerçekten paraya önem veren biri de değil, bunu o kadar net hissettim ki… Ameliyat sürecinde tek derdi hastasının iyiliği. Her şeyi sakin sakin anlatıyor, acele etmiyor ticari bir kaygısı yok Gerçekten işini para için değil, insan için yapan bir doktor. Hem dürüst hemde vicdanlı biri.Ben gerçekten çok araştıran birisiyim. Ameliyat öncesinde bu konudaki tıbbi makaleleri bile okudum, hatta İngilizce olanları bile incelemeye çalıştım. Benim sarkıklığım 35 cm di meme başım korundu ve istediğim oranda gögüslerim küçültüldü. Ameliyat sonrası belli belirsiz bir sızı vardı, zaten serum ile ağrı kesici aldığınız için acınız çok çok hafif oluyor. Bir gece hastanede kaldım. Ben aslında bir gece daha hastanede kalmak istedim.hatta üzerine 10 bin TL’den fazla bir ücret ödemeyi bile göze almıştım .Ama Burhan Hoca kesinlikle bunu istemedi. ‘Neden para veriyorsun, gayet iyisin, evine git, dinlen’ dedi. O an gerçekten paraya değil, hastasının iyiliğine önem verdiğini bir kez daha anladım. Böyle doktorlar çok az kaldı.” oynatmamda veya hareketlerimde daha ilk günden her hangi bir kısıtlama yaşamadım. İkinci gün olduğunda ilaçların etkisi geçince hafif ağrı ve sızım oldu ama yine belli belirsiz ( ki ben gerçekten canı tatlı olan bir insanım) Tüm işimi kendim rahatca halledebildim tabii kendimi yormamaya özen gösterdim. 3. Gün de aynı şekilde, hafif sızı şeklinde seyretti. 4. Gün uyandıgımda artık gerçekten gögüs bölgemde ne acı ne de sızlama hissettim. 4. Gün ılık suyla duş almamda bir sakınca olmadığı söylendi ve duştan sonra dikişlerin üzerine krem uyguladım (bu işlemi her gün tekrarlamamız gerekiyor).Bahçelievler Memorial’da ameliyatım gerçekleşti. Zaten hastaneyi anlatmama gerek yok Hastanedeki hizmet gerçekten mükemmeldi. Yemekleri özel şefler getiriyor, tıpkı beş yıldızlı otellerdeki gibi grand tuvalet giyimliler.Normal hastanelerde olduğu gibi ‘Yemekler geldi!’ diye bağırmıyor kimse😄 😁😁Kendimi hastenedeymişim gibi bile hissetmedim Ben çok sıkıntısını çektim tekrar doğdum diyebilirim
Ve artık benim gibi hiç kimse sıkıntı çekmesin diye bunları yazmayı görev edindim “Bazen doktorlar hakkında kötü yorumlar yazanlar olabiliyor ama bence tek bir olumsuz yorumla bir doktoru yargılamak çok yanlış. Sonuçta hata insana özgüdür, en iyilerde bile bazen istenmeyen durumlar yaşanabilir. Önemli olan niyettir, vicdandır ve hastasına nasıl yaklaştığıdır. Doçent Dr. Burhan Özalp gerçekten işini para için değil, insanlık için yapan, samimi ve vicdanlı bir doktor. Böyle iyi niyetli insanlara haksızlık edilmemeli …Ameliyatı olmayı düşünen, aklında soruları olan, biraz korkan ya da yıllardır bekleyen varsa, tüm sorularınızı yanıtlamaya hazırım 😊 Çekinmeden yazabilirsiniz, memnuniyetle paylaşırım!”

Back