Bebek İkinci El ❤️❤️ Arıyorum...

Emzirme yastıgı temin edilmiştir..

Koyu renk pijama takımı arıyorum hanımlar.. Alt koyu üst acık renkte olabilir.. Lohusalık için.. Uygun fıyatlı veya takas tercihimdir..lohusa takımı olmasa bile Mümkünse önü tam yada yarı dügmeli olabilir, yani emzirebilmesi kolay olsun ıstıyorum.. Xl beden olmalı.. :KK52:

Yokmu hanımlar elınde pıjama takımı olan.. :110:

Koyu renk pijama takımı arıyorum hanımlar.. Alt koyu üst acık renkte olabilir.. Lohusalık için.. Uygun fıyatlı veya takas tercihimdir..lohusa takımı olmasa bile Mümkünse önü tam yada yarı dügmeli olabilir, yani emzirebilmesi kolay olsun ıstıyorum.. Xl beden olmalı.. :KK52:
Bende var canım lohusa pijama takımı çok kullanışlı süslü bişi altı siyahlı puantiyeli üstü nar çiçeği fiyatı 30 diyorum uğgunsa veyada görmek istersen resim atarım

Canm konun varsa gorebılırım ıstersen. Birde nerde oruruyorsun elden alma gıbı bı ımkanım varmı ??

Canım bu ürün antalyadanım ben yanlız siz kaç kilosunuz benim ürünüm L beden altı çok bol iyi gelir muhakkak ama üstü olursa anlaşırız

Eklentiler

• DSC_0979.webp
    DSC_0979.webp
    32 KB · Görüntüleme: 73
  • DSC_0978.webp
    DSC_0978.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 86
L beden bana olmazki:KK43: Xl anca olur. Ben cok yapısınca sevmıyorum biraz bol olsun ıstıyorum.. Malum lohusalık hem sıcak basıyo ınsanı hemde ben sezaryen olcagım ıcın bolca olsun ıstıyorum. Ama cok guzelmıs gercekten rengı ve modelı.. Cok tesekkur ederım. Gercekten zahmet verdım..:KK52:

L beden bana olmazki:KK43: Xl anca olur. Ben cok yapısınca sevmıyorum biraz bol olsun ıstıyorum.. Malum lohusalık hem sıcak basıyo ınsanı hemde ben sezaryen olcagım ıcın bolca olsun ıstıyorum. Ama cok guzelmıs gercekten rengı ve modelı.. Cok tesekkur ederım. Gercekten zahmet verdım..:KK52:
Hmmm tamam canım benimde sezeryan oldu bi hastanede giydim bende bebenini tam hatırlamıyodum hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi bişey bulursun

Hıı elbise gibiyse olmaz galıba usurum herhalde hastanede degılmı. Bide sezeryan olunca gecelık gıbı olunca sıyırıyolar ya zor oluyomus galıba degılmı??

Hıı elbise gibiyse olmaz galıba usurum herhalde hastanede degılmı. Bide sezeryan olunca gecelık gıbı olunca sıyırıyolar ya zor oluyomus galıba degılmı??
kiz neyi siyiriyorlar:)))benim ikiside sezeryan hastane sicakliginda usumezsin ama evin soguksa usuyebilirsin canm.
benimki dantalli falan bende dogum yaptigim gun giydim sadece oglumun dogumunda.suslu bisey ama sık onceki ilanlarimda var canm bi goz atarsin istersen.

Ne bılım oyle dedıler elbise gibi olunca zor oluyomus. Bende anlamadım bı bakım konuna dur:KK48:

Pijama takımı bulunmustur.

Hanımlar merhaba.. Takasla yada uygun fiyatla bebek malzemeleri arıyorum..
Yenidoğan ve 2 3 yas kız cocuk kıyafetleri,, bebek yardımcı malzemeleri, bebek tekstil ürünleri olabilir.. Dediğim gibi takas öncelikli, ama uygun fiyatla da olabilir.. Elimde ürünlerim var konumdakiler dışında. İletişime gecerseniz görüşebiliriz..
canım ben de sıfır ve az kullanılmış seyler var. gün içerisinde ekleyecegim. uygun fiyata vermeyi dusunuyorum

Hanımlar merhaba.. Takasla yada uygun fiyatla bebek malzemeleri arıyorum..
Yenidoğan ve 2 3 yas kız cocuk kıyafetleri,, bebek yardımcı malzemeleri, bebek tekstil ürünleri olabilir.. Dediğim gibi takas öncelikli, ama uygun fiyatla da olabilir.. Elimde ürünlerim var konumdakiler dışında. İletişime gecerseniz görüşebiliriz..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ve-az-kullanilmis-urunler-cok-uyguna.778660/
Güzel cicilerim var bir bakın isterseniz

Back
X