- 12 Mayıs 2014
- 1.039
- 691
- 158
Kızlar bu kare yada dikdortgen olan emzirme yastıgından arıyorum, uygun fiyat yada takas olabılır..
Emzirme yastıgı olan yokmu hııc...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu kare yada dikdortgen olan emzirme yastıgından arıyorum, uygun fiyat yada takas olabılır..
Bende var canım lohusa pijama takımı çok kullanışlı süslü bişi altı siyahlı puantiyeli üstü nar çiçeği fiyatı 30 diyorum uğgunsa veyada görmek istersen resim atarımKoyu renk pijama takımı arıyorum hanımlar.. Alt koyu üst acık renkte olabilir.. Lohusalık için.. Uygun fıyatlı veya takas tercihimdir..lohusa takımı olmasa bile Mümkünse önü tam yada yarı dügmeli olabilir, yani emzirebilmesi kolay olsun ıstıyorum.. Xl beden olmalı..![]()
Hmmm tamam canım benimde sezeryan oldu bi hastanede giydim bende bebenini tam hatırlamıyodum hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi bişey bulursunL beden bana olmazkiXl anca olur. Ben cok yapısınca sevmıyorum biraz bol olsun ıstıyorum.. Malum lohusalık hem sıcak basıyo ınsanı hemde ben sezaryen olcagım ıcın bolca olsun ıstıyorum. Ama cok guzelmıs gercekten rengı ve modelı.. Cok tesekkur ederım. Gercekten zahmet verdım..
![]()
Sıze özel msj atamadığım ıcın burdan yazmak durumunda kaldım arkadasın konusu dışında olacak kusura bakmayın lütfen...elbıseler duruyormu lılyaBunlar var bende tshirtler 2 yas
Elbiseler açık yesil olan LCW 2 yas
Digerleri daha büyük 3-4 yasa olur
bende var ama mevsim ve cinsiyet uymaz be kusum yazlik benimkiler aslinda kirik beyaz biri gecelik ve sabahlik o olabilir onden dugmeliYokmu hanımlar elınde pıjama takımı olan..![]()
kiz neyi siyiriyorlar:)))benim ikiside sezeryan hastane sicakliginda usumezsin ama evin soguksa usuyebilirsin canm.Hıı elbise gibiyse olmaz galıba usurum herhalde hastanede degılmı. Bide sezeryan olunca gecelık gıbı olunca sıyırıyolar ya zor oluyomus galıba degılmı??
Sıze özel msj atamadığım ıcın burdan yazmak durumunda kaldım arkadasın konusu dışında olacak kusura bakmayın lütfen...elbıseler duruyormu lılya
canım ben de sıfır ve az kullanılmış seyler var. gün içerisinde ekleyecegim. uygun fiyata vermeyi dusunuyorumHanımlar merhaba.. Takasla yada uygun fiyatla bebek malzemeleri arıyorum..
Yenidoğan ve 2 3 yas kız cocuk kıyafetleri,, bebek yardımcı malzemeleri, bebek tekstil ürünleri olabilir.. Dediğim gibi takas öncelikli, ama uygun fiyatla da olabilir.. Elimde ürünlerim var konumdakiler dışında. İletişime gecerseniz görüşebiliriz..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ve-az-kullanilmis-urunler-cok-uyguna.778660/Hanımlar merhaba.. Takasla yada uygun fiyatla bebek malzemeleri arıyorum..
Yenidoğan ve 2 3 yas kız cocuk kıyafetleri,, bebek yardımcı malzemeleri, bebek tekstil ürünleri olabilir.. Dediğim gibi takas öncelikli, ama uygun fiyatla da olabilir.. Elimde ürünlerim var konumdakiler dışında. İletişime gecerseniz görüşebiliriz..