reddedildim mi? kabullenemiyorum bu kelimeyi...

mlkfth

2013 bekle beniiii
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
1.265
12
158
İzmir
selam kızlar!
bugün canım bi hayli sıkkın. anlatayım bana yol gösterminizi rica ediyorum sizden. aslında bunları yazarken bile utanç ve hicap duyuyorum ama kimseyle paylaşamazsam çatlıcam sıkıntıdan. umarım anlayış gösterirsiniz. yaklaşık 3 yıllık evliyim. eşimle çok severek evlendik.
neyse bugün kayınvalidemlere gidecektik bayramlaşmaya. dün evde değillerdi. sabah uyandık. eşiimi öptüm yanağından boynundan...
bana yapma hayatım rahatsız oluyorum demez mi :O şok oldum. nasıl yani dedim neden rahatsız oldun dedim. oldum işte dedi. tamam dedim kalktım yanından.
giyindim kayınvalidemlere gitmek üzere hazırlandım ama nasıl sinirim bozuk. reddedildim diye değil zaman geliyor yorgunoluyorum vs ben de onu reddediyorum
ama söylemi yıktı beni resmen.neyse gittik kayınvalidemlere. sırf orda surat asmayayım diye geldi yanıma sarıldı öptü. uzatmadım orda tatsızlık olmasın dedim.
akşam oldu eve geldik.üstümü değiştirmek için soyundum, eşim bana elini uzattı gel dedi. hayır dedim istemiyorum. gel dedi ısrar etti istemiyorum dedim.
taamam hayatım benistemiyorsan istemiyorsun ben senin gibi uzatmam trip de yapmam dedi baaana. tamam yapma o zaman dedim. ama ben beni reddettin diye
değil gerekçene kızdım dedim. rahatsız ediyorsun ne demek ya insan karısı öptü diye rahatsız olurmu dedim. sen öpmüyorsun ki yalıyorsun diyor bana yaa... (ben bazen şaka olsun diye yanağını öperken yalıyorum ) saçmalama dedim öptüm dedim. hayır dedi bu bana . yalan söylemesi beni iyice zıvanadan çıkardı. sen kaç gece beni uykudan uyandırdın üstelik sabahın köründe kalkıp işe gideceğimi bile bile dedim. madem rahatsız oluyorsun asla uyandırmam artık rahatsız etmemdedi bana. ben de merak etme rahatsız oluyorsun madem aslaaa seni öpmem öpmeyeceğim dedim. böyle işte canım çok sıkkın. şimdi o içerde. ben de yatak odasındayım. moralim çok bozuldu. reddedildiğimemi üzüleyim. öptüm diye rahatsız olduğuna mı .öpmüyordun yalıyordun yanağımı diye yalan söylemesine mi yoksa bir daha asla yanaşmam sana demesine mi bilemedim. canım çok sıkkın

Yalamak gerçekten rahatsız edici bir şey ama eşiniz haklı,
onun yaptıgı reddetmek degil, rahatsız oluyorum diye açıkça söylemiş.

Ama siz adamı resmen reddetmişsiniz
Misilleme yapmak istemişsiniz ama
ters tepmiş.

Bence eşler arasında böyle şeylere hiç gerek yok.

Son düzenleme:

doğru söylüyorsunuz misillemeyaptım. sırf reddoedilmenin ne olduğu anlasın diye.
ben de onu reddedim çoğu zaman benim gerekçelerim sağlamdı.
ve asla rahatsız oluyorum deemedm. demem de. ama dedim ya ben onu öpüyordum sadece.
o her istediğinde hazır olda bekleyen asker gibi her isteğine koşmak istemediğimi anlasın istedim

e gelir illaki uyumaya anlarsınız o zaman hala ciddi mi değil mi

o zaman tepkisini tavrını anlamak daha kolay olur yüzünden anlarsınız az çok odaya geldiğinde.konuşarak halledn bence ne çok ciddi ne de yumuşak bir konuşma olsun bence içinizi dökün saknce eşinize derim ben

Eşiniz söylemi hoş olmamış gerçekten.

Ama siz de biraz fazla üstüne gitmişsiniz gibi.:26:

Son düzenleme:

bir kere yüzü kesinlikle asık olur bundan eminim. tanıyorum onu.

Eşiniz söylemi hoş olmamış gerçekten.

Ama siz de biraz fazla üstüne gitmişsiniz gibi.:26:

yaa inanın reddedildiğim için değil gerekçesinin yalan olduğu için üzülüyorum bu kadar.
ve bu yüzden bu kadar üstüne gittim. eğer gittiysem.

yaa inanın reddedildiğim için değil gerekçesinin yalan olduğu için üzülüyorum bu kadar.
ve bu yüzden bu kadar üstüne gittim. eğer gittiysem.

Biraz sakinleşin,konuşunca çözülür inşallah;yeter ki ikinizin de uzatmaya niyeti olmasın.

sabahları eşimin beni öperek uyandırması hoşuma gidiyor
çoğu zaman..
bazende eğer kafam doluysa bir probleme çözüm arıyorsam kendi kendime uyanmak istiyorum
belkide kendi kendine kalkmak istedi ve sizin öpmenizde sinirlenmesi için bahane oldu.
bu reddetmek değil,rahatsız olduğu (o an için altını çiziyorum o gün ve o an için)
durumu belli etmektir.
zaten düşüncesiz bir insan olsa akşam sizi çağırmazdı
belliki muhakemesini yapmış
cinselliği koz tehdit küsme birşeyi yaptırma yada yaptırmama amacıyla kullanmayın
hiçbir zaman.
azıcık da tölere etmeye çalışın
insan her zaman eşref saatinde olmuyor.

sanırım haklısınız. çok teşekkür ederim

haddim degil ama yinede soylemek istiyorum ben hatayi sende buldum
adam o gun seni sarilmis opmus, eve geldiginizdede devam etmek istemis.. sabah sabah adamin keyfi yerinde olmayabilir bende derdim simdi rahatsiz oluyorum diye
keske eve geldighinizde sana sarilip optugunde karsilik verseydin olmadi az once gelmis alnindan opmus keske devamini getirseydin konu uzamaaz kapanirdi canim
bende hic uzatma olur bazen oyle

Son düzenleme:

teşekkür ederim. estağfurullah buraya sizlere danışmak için yazdım zaten...

bir şey daha eklemek istiyorum..
eşim askeri personel ve 3aydır operasyonda..
şu an onun yanında olup kokusunu alabilmek için neler vermezdim.
alnımdan öptü dedin ya içimde bir yerlere değdi sözlerin..
bilgisayarı kapat ve eşinin yanına git..
zaman aleyhimize işliyor
inan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…