reddedildim mi? kabullenemiyorum bu kelimeyi...

bak bi de yüzü kesnlikle asık olur diyordun gelmiş öpmüş o an konuya girecektn neden yalan söylediğini soracaktın işte

çünkü yalan söylediğini kabul etmez canım. en kötü ihtimal ben öyle algıladım sanırım der. ama asla yalan söyledim demez

selam kızlar!
bugün canım bi hayli sıkkın. anlatayım bana yol gösterminizi rica ediyorum sizden. aslında bunları yazarken bile utanç ve hicap duyuyorum ama kimseyle paylaşamazsam çatlıcam sıkıntıdan. umarım anlayış gösterirsiniz. yaklaşık 3 yıllık evliyim. eşimle çok severek evlendik.
neyse bugün kayınvalidemlere gidecektik bayramlaşmaya. dün evde değillerdi. sabah uyandık. eşiimi öptüm yanağından boynundan...
bana yapma hayatım rahatsız oluyorum demez mi :O şok oldum. nasıl yani dedim neden rahatsız oldun dedim. oldum işte dedi. tamam dedim kalktım yanından.
giyindim kayınvalidemlere gitmek üzere hazırlandım ama nasıl sinirim bozuk. reddedildim diye değil zaman geliyor yorgunoluyorum vs ben de onu reddediyorum
ama söylemi yıktı beni resmen.neyse gittik kayınvalidemlere. sırf orda surat asmayayım diye geldi yanıma sarıldı öptü. uzatmadım orda tatsızlık olmasın dedim.
akşam oldu eve geldik.üstümü değiştirmek için soyundum, eşim bana elini uzattı gel dedi. hayır dedim istemiyorum. gel dedi ısrar etti istemiyorum dedim.
taamam hayatım benistemiyorsan istemiyorsun ben senin gibi uzatmam trip de yapmam dedi baaana. tamam yapma o zaman dedim. ama ben beni reddettin diye
değil gerekçene kızdım dedim. rahatsız ediyorsun ne demek ya insan karısı öptü diye rahatsız olurmu dedim. sen öpmüyorsun ki yalıyorsun diyor bana yaa... (ben bazen şaka olsun diye yanağını öperken yalıyorum ) saçmalama dedim öptüm dedim. hayır dedi bu bana . yalan söylemesi beni iyice zıvanadan çıkardı. sen kaç gece beni uykudan uyandırdın üstelik sabahın köründe kalkıp işe gideceğimi bile bile dedim. madem rahatsız oluyorsun asla uyandırmam artık rahatsız etmemdedi bana. ben de merak etme rahatsız oluyorsun madem aslaaa seni öpmem öpmeyeceğim dedim. böyle işte canım çok sıkkın. şimdi o içerde. ben de yatak odasındayım. moralim çok bozuldu. reddedildiğimemi üzüleyim. öptüm diye rahatsız olduğuna mı .öpmüyordun yalıyordun yanağımı diye yalan söylemesine mi yoksa bir daha asla yanaşmam sana demesine mi bilemedim. canım çok sıkkın :(
Bence seni sevmiyor eşin.İçimden öyle geldi.Yoksa neden öpülmekten rahatsızlık duysun.

çünkü yalan söylediğini kabul etmez canım. en kötü ihtimal ben öyle algıladım sanırım der. ama asla yalan söyledim demez

e suratıda asık olur diyordun değilmiş işte. boşver yanına git arkadaşa katılıyorum

canım ya ben konuyu okurken bi tatlı gülümsemeyle okudum.
hem sabah sabah uykudan uyanınca öyle demiştir belki. belli ki sonradan hatasını telafi etmek de istemiş.
üzmeyin kendinizi artık.

bir şey daha eklemek istiyorum..
eşim askeri personel ve 3aydır operasyonda..
şu an onun yanında olup kokusunu alabilmek için neler vermezdim.
alnımdan öptü dedin ya içimde bir yerlere değdi sözlerin..
bilgisayarı kapat ve eşinin yanına git..
zaman aleyhimize işliyor
inan..

Sizin sözleriniz de benim içimde bir yerlere değdi...

Allah kavuştursun.

Bence seni sevmiyor eşin.İçimden öyle geldi.Yoksa neden öpülmekten rahatsızlık duysun.

sen neyin kafasını yasıosun arkadasım ?

ayıp değil mi bu yaptıgın mesaj sayın bellı yazdıgın mesaj geldi buraya dalga gecemey gelmisin ayıp gunah konu sahıbını uzmeye hakkın yok.

reddeden bir koca, genelde tam tersi olur ama:27:
belki o sabah keyfi yoktu, belki sabahları sol tarafında kalkanlardan vs...
ama söylediği hoş değil, klasik başım ağrıyo dese bile daha iyiymiş:27:

ama sende çok uzatmışsın, tamam uzat burnundan getir ama şakaya vurdurararak uzat, ciddi ciddi uzatılcak bişey değilmiş

kaç senelik evlisin?
daha önceden de hoşlanmadığını belli eden şeyler söyledi mi ya da yaptı mı?
olabilir insanlık hali, biz herşeyden hoşlanıyomuyuz, bi arkadaşım vardı asla kulağına dokundurmazdı öyle çok sarılmayı falan sevmezdi evlenince napıcaksın diye takılırdık beğenen böyle beğensin derdi

belki uyku sersemi söylemiştir bir an boş bulunup ağzından çıkmıştır sonra zaten senin gönlünü almaya da çalışmış bence büyütülecek bir durum değil canını sıktığına değmez sende şakayla karışık rahatsız ediyormuşum artık etmem de ama ciddi ciddi değil biraz trip yap sonra git sarıl kocana canım:34:

ayıp değil mi bu yaptıgın mesaj sayın bellı yazdıgın mesaj geldi buraya dalga gecemey gelmisin ayıp gunah konu sahıbını uzmeye hakkın yok.

canım boşver hiç takmadım zaten. bu tipleri takmam ben. teşekkür ederim ilgine ;)

ilgilenen ve destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. benim için çok güzel bi gece ve çok güzel bir sabahtı :)

''yasıosun'' değil''yaşıyorsun'' olacaktı sanırım.Önce doğru yazmayı öğren.Ayrıca mesaj sayımla yorumumun ne ilgisi var anlamadım.Amacım konu sahibini üzmek,kırmak değildi şayet üzüldü ise de özür dilerim.O an aklımdan geçen oydu.:17:

selam kızlar!
bugün canım bi hayli sıkkın. anlatayım bana yol gösterminizi rica ediyorum sizden. aslında bunları yazarken bile utanç ve hicap duyuyorum ama kimseyle paylaşamazsam çatlıcam sıkıntıdan. umarım anlayış gösterirsiniz. yaklaşık 3 yıllık evliyim. eşimle çok severek evlendik.
neyse bugün kayınvalidemlere gidecektik bayramlaşmaya. dün evde değillerdi. sabah uyandık. eşiimi öptüm yanağından boynundan...
bana yapma hayatım rahatsız oluyorum demez mi :O şok oldum. nasıl yani dedim neden rahatsız oldun dedim. oldum işte dedi. tamam dedim kalktım yanından.
giyindim kayınvalidemlere gitmek üzere hazırlandım ama nasıl sinirim bozuk. reddedildim diye değil zaman geliyor yorgunoluyorum vs ben de onu reddediyorum
ama söylemi yıktı beni resmen.neyse gittik kayınvalidemlere. sırf orda surat asmayayım diye geldi yanıma sarıldı öptü. uzatmadım orda tatsızlık olmasın dedim.
akşam oldu eve geldik.üstümü değiştirmek için soyundum, eşim bana elini uzattı gel dedi. hayır dedim istemiyorum. gel dedi ısrar etti istemiyorum dedim.
taamam hayatım benistemiyorsan istemiyorsun ben senin gibi uzatmam trip de yapmam dedi baaana. tamam yapma o zaman dedim. ama ben beni reddettin diye
değil gerekçene kızdım dedim. rahatsız ediyorsun ne demek ya insan karısı öptü diye rahatsız olurmu dedim. sen öpmüyorsun ki yalıyorsun diyor bana yaa... (ben bazen şaka olsun diye yanağını öperken yalıyorum ) saçmalama dedim öptüm dedim. hayır dedi bu bana . yalan söylemesi beni iyice zıvanadan çıkardı. sen kaç gece beni uykudan uyandırdın üstelik sabahın köründe kalkıp işe gideceğimi bile bile dedim. madem rahatsız oluyorsun asla uyandırmam artık rahatsız etmemdedi bana. ben de merak etme rahatsız oluyorsun madem aslaaa seni öpmem öpmeyeceğim dedim. böyle işte canım çok sıkkın. şimdi o içerde. ben de yatak odasındayım. moralim çok bozuldu. reddedildiğimemi üzüleyim. öptüm diye rahatsız olduğuna mı .öpmüyordun yalıyordun yanağımı diye yalan söylemesine mi yoksa bir daha asla yanaşmam sana demesine mi bilemedim. canım çok sıkkın :(

erkek reddedildiği zaman kolay tolere edebiliyor da aynı şey kadın için geçerli değil.en azından benim için..ben de olsam eşime kırılırdım.ama şimdi düşündüm de aslında hep farkındayım,ben eşime her gün yapıyorum bunu.çok öpelek,dokunmatik bir eşim var.ve öperken şapır şupur ıslak öper.tek öpücükle de yetinmez,yanak,boyun,burun Allah ne verdiyse girişir.ben de sinir olurum ıslak öpülmeyi hiç sevmem.kızımı da öyle öper kızım da hep bağırıp çağırır
eşim de her seferinde küser.evde değişmeyen bir sahnedir bu.ama aynı zamanda eşim sevgi pıtırcığı olduğu kadar da saçma sapan şeylere aniden parlar,asabileşir,olmadık küfürler patlatıp bizi kırar 5 dk sonra da hiçbişey olmamış gibi kelebek gibi uçmaya başlar.bu salak huyundan nefret ediyoruz kızımla.bazen kızım böyle anlarda anne ananeme gidelim bir daha da gelmeyelim bile dedi.
şu an riskli bir hamilelik yaşıyorum geçen sene de erken doğumla bebeğimizi kaybettik.benim de ölüm kalım riskim var biraz bu yüzden şu ara el üstünde tutuluyorum,herhalde bebek doğana kadar.bu arada konudan kaydım çıktım nerelere geldim konunuzu işgal ettim meğer ben de doluymuşum:34:

Rahatsız oluyorum derken sizden değil, o anlık hareketinizden
ona göre öpmeden çok yalamaydı belki de, nasıl algıladığına bağlı,
o an için rahatsız olmuş olabilir belki.
Tam olarak seni istemiyorum tarzında birşey algılamadım ben.
Sonrası da karşılıklı olarak uzamış.
Sizin canınızın sıkılması gayet normal ama zehir etmeyin ikinize de.
Duygularınızı paylaşın eşinizle, hoşunuza gitmediğini, onun dışında
çok üstüne gidilecek birşey yok gibi, eminim eşinizde
size ılımlı yaklaşacaktır, yanlış anlaşıldğını söyleyecektir.

selam kızlar!

canım durumunu çok iyi anladım çünkü eşim beni öptüğü zaman nasıl anlatayım ıslaklık bırakacağı şekilde öper bende sinir olurum :47: ona bunu uzun zaman söylememiştim ama geçenlerde çok rahatsız oldum ve söyledim.. o da yapmadığını iddia etti fakat ben yaptığını biliyorum zaten.. :3: bence sen onu normal öpmeyi dene sadece dudaklarınla ufak bir öpücük kondur,eminim rahatsız olmayacak hatta narinliğiyle hoşuna gidecektir..

Back
X