reddedilen erkek egosu

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
bikaç gün önce birisi anneme kardeşim evlenmeyi düşünüyo kızınızla bi tanışsın falan demiş annemde bana sormadan tanışsınlar demiş. numaramı vermiş. çocuk bana msj attı bende evlenmeyi düşünmüyorum diye kibarca reddettim. bana öyle mesajlar attı ki ben zaten senin gibi biriyle evlenmeyi düşünmezdim arkadaş olalım diye yazdım. sen önce o kilolarını bi ver vs vs. erkekler neden böyle reddedilince ya kusur buluyolar yada arkasından konuşuyolar

bikaç gün önce birisi anneme kardeşim evlenmeyi düşünüyo kızınızla bi tanışsın falan demiş annemde bana sormadan tanışsınlar demiş. numaramı vermiş. çocuk bana msj attı bende evlenmeyi düşünmüyorum diye kibarca reddettim. bana öyle mesajlar attı ki ben zaten senin gibi biriyle evlenmeyi düşünmezdim arkadaş olalım diye yazdım. sen önce o kilolarını bi ver vs vs. erkekler neden böyle reddedilince ya kusur buluyolar yada arkasından konuşuyolar

Annenizde de hata var ama. Sonuçta erkekler de insan. Bir de onun açısından bakalım. Diyelim ki cidden sizden hoşlandı ve bir şekil cesaret edip açıldı. Sonra bir cesaret mesaj attı ve sizin cevabınız geldi. Ha bu onun çocuk gibi davranıp saçma sapan mesaj atmasını haklı çıkarmaz tabi.

ben demedim o dedi zaten arkadaş olcaktım senle diye
İlk mesajında arkadaş olalım diye yazmissinizda ondan yanlis anladım sanırım
Arkadaşlığını da reddetseydin iyice mal gibi kalsaydı tam bi ökuzmus insan az kibar olmasada kibarlık rolü yapar

Annenizde de hata var ama. Sonuçta erkekler de insan. Bir de onun açısından bakalım. Diyelim ki cidden sizden hoşlandı ve bir şekil cesaret edip açıldı. Sonra bir cesaret mesaj attı ve sizin cevabınız geldi. Ha bu onun çocuk gibi davranıp saçma sapan mesaj atmasını haklı çıkarmaz tabi.
orası öyle tabi ama önce bi kilolarını ver falan nedir yani kilolarımı beğenmediysen numaramı niye istedin bide bunu yapan erkek eğitimli iyi bi işi olan bi erkek

Sana ne ağırlığımı sen mi taşıyorsun?
Madem sen çok iyisin, hoşsun, mikkemmelsin, ne diye ananla ablanla el alemin kızına haber yollatıp numara alıyorsun? Bir haltı beceremeyen beceriksizin önde gidenisin, özgüvenin yerin altında 3000 metre altında gömülü hala ona buna laf atıyorsun. Söylesene sen ne yapmaya çalışıyorsun annesinin şehzadesi diyemedin mi?

Çocuk annen telefonu verince size sorup verdi sanmıştır. O yüzden zonk olmuştur.

Eee madem kiloluyum niye evlenmek istedpn it adam ol da gel yazsaydın :)

o msjlarini tanidik herkesin duymasini sagla, madem ortak cevre var.. ne rezil biri oldugu bilinsin..

annende bir an önce evlen git istiyor herhalde ne kolay vermiş numaranı bence annen de daha fazla suç var , madem gönlü yok kızın ne diye numara veriyor adamında gururu incinmiş seviyeyi düşürmüş suç annende

Sana ne ağırlığımı sen mi taşıyorsun?
Madem sen çok iyisin, hoşsun, mikkemmelsin, ne diye ananla ablanla el alemin kızına haber yollatıp numara alıyorsun? Bir haltı beceremeyen beceriksizin önde gidenisin, özgüvenin yerin altında 3000 metre altında gömülü hala ona buna laf atıyorsun. Söylesene sen ne yapmaya çalışıyorsun annesinin şehzadesi diyemedin mi?

O zaten ayrı bir hikaye, hoşlanıyorsan gideg tanışır kur yaparsın. Araya 3. Kişi koyan erkekler ezik bence de.

X