Biz onu anlayıp tercüme etmekten vazgeçip sema dili ve edebiyatı öğrendik.Sema sen ne anlatıyorsun???? Anlayan tercüme ediversin ya
Hiçbir şey anlamadımSınıfımdaki bir çocuğa taktım kafayı kollarım sarkık ve kilolu ne olacak ne yapmaliyim? Ocak ayinda yok kız kimyadan kalmadın yazdı sonda anladım tmm kolay gelsin. Yazdı benden hoslanmazlarsa? Üniversitenin 3. Günü pencereyi açtı pencerenin basindaydim yanımda kız vardı sonra koridorda yan yana yürüdük sonra arkaya geçtim ?
Herhalde çocuk bilmiyordur o dili? Ee o zaman anlayıp reddedemez de Semayı, niye reddedilmekten korkuyo kiBiz onu anlayıp tercüme etmekten vazgeçip sema dili ve edebiyatı öğrendik.
Kiloluyum hala diyor kollarım kalın diyor bence o kadar sarkık değildir o sarkiklik baya kiloyu verince ortaya çıkıyor ne yazık ki. Bana bizle dalga geçiyor gibi geldi:)Hiçbir şey anlamadım
Sarkık kollarınızdan rahatsız oluyorsanız, kendiniz ve sağlığınız için kurtulmaya bakın onlardan. Birilerinin beğenisini kazanmak için dış görünüş ile uğraşıp daha ileriki zamanlarda bunu takıntı hale getirme durumu çok sık vuku buluyor çünkü.
Sorunuza gelince, sarkık kollardan ya cerrahi ile ya da spor ile kurtulabilirsiniz. Bence spor yapın.
Özgüven sorunu yaşadığınız aşikar, eğer kendiniz için spor yapıp bakımlı olursanız, otomatik olarak özgüveniniz de artar ve bu tüm hayatınıza yansır.
Sema Sema semaaaa. Şu sevgili bulmak konusundaki azmin kadar derslerine azmetsen okulu bitirirsin beSınıfımdaki bir çocuğa taktım kafayı kollarım sarkık ve kilolu ne olacak ne yapmaliyim? Ocak ayinda yok kız kimyadan kalmadın yazdı sonda anladım tmm kolay gelsin. Yazdı benden hoslanmazlarsa? Üniversitenin 3. Günü pencereyi açtı pencerenin basindaydim yanımda kız vardı sonra koridorda yan yana yürüdük sonra arkaya geçtim ?
Çok mantıklı bi bakış açısı, takdir ettimHerhalde çocuk bilmiyordur o dili? Ee o zaman anlayıp reddedemez de Semayı, niye reddedilmekten korkuyo ki
Doktor kendi haline bırakın demiş bacımAnlayan varsa anlamayanlara anlatabilir mi lütfen
Sınıfımdaki bir çocuğa taktım kafayı kollarım sarkık ve kilolu ne olacak ne yapmaliyim? Ocak ayinda yok kız kimyadan kalmadın yazdı sonda anladım tmm kolay gelsin. Yazdı benden hoslanmazlarsa? Üniversitenin 3. Günü pencereyi açtı pencerenin basindaydim yanımda kız vardı sonra koridorda yan yana yürüdük sonra arkaya geçtim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?