• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reddedilme korkusu?

Hiçbir şey anlamadım :KK43:

Sarkık kollarınızdan rahatsız oluyorsanız, kendiniz ve sağlığınız için kurtulmaya bakın onlardan. Birilerinin beğenisini kazanmak için dış görünüş ile uğraşıp daha ileriki zamanlarda bunu takıntı hale getirme durumu çok sık vuku buluyor çünkü.

Sorunuza gelince, sarkık kollardan ya cerrahi ile ya da spor ile kurtulabilirsiniz. Bence spor yapın.

Özgüven sorunu yaşadığınız aşikar, eğer kendiniz için spor yapıp bakımlı olursanız, otomatik olarak özgüveniniz de artar ve bu tüm hayatınıza yansır.
Kıyamam düzgün düzgün yazmış bi de üşenmeden 😂

Hiçbişey anlamadım üzgünüm 🤷‍♀️

80370A88-F81C-43DA-B86D-491691D1226D.jpeg

Sadece şunu diycem kollarının sarkık olmasını takma ya nolcak.
Benim de kollarım tombul. Hatta kilo alıp vermekten sarktı da biraz.
Olsun gayette güzelim. Hiç umrumda bile değil.
Kendine güven biraz.

Sınıfımdaki bir çocuğa taktım kafayı kollarım sarkık ve kilolu ne olacak ne yapmaliyim? Ocak ayinda yok kız kimyadan kalmadın yazdı sonda anladım tmm kolay gelsin. Yazdı benden hoslanmazlarsa? Üniversitenin 3. Günü pencereyi açtı pencerenin basindaydim yanımda kız vardı sonra koridorda yan yana yürüdük sonra arkaya geçtim ?
Kafan karışık mı yoksa güzel mi bilemedim ki 🤔🤔🤔🤔
Bir değişiksin

Konu açan üyelerin hemen yok olmasına sinir oluyorum ya. Açtığınız konuyu bir takip edin. İnsanlar cevap yazıyor bi tepki verin ya

Alkollüyken kadınlar kulübüne dadanıyorsa zaten var bir sorun. :KK53: İnsan kafayı çekince, platoniğini arar kendini rezil eder, flörtünü darlar, ne bileyim ya bin türlü ihtimal var. Tutup da foruma yazmaz. :deli:
İlla götü başı dağıtmak mı lazım. Evinde sakin sakin içerken sosyal medya hesaplarına sarıyor insan :)

Back
X