• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reddedilmek İstemiyorum

k :) eş adayın sevgilin ya da her neyse sana ben başkadıyla yattım diyecek sevgılı aramıyorum ben diyecek buna rağmen sen onunla sevgılı olmaya çalışacaksın ve bunun gururla ılgısı yok neyle ılgılı peki ?

Sevgili aramıyorum kısmı icin demedim ben. Onceden Baskasıyla yatmış olmasında bir problem yok bence.

k :) eş adayın sevgilin ya da her neyse sana ben başkadıyla yattım diyecek sevgılı aramıyorum ben diyecek buna rağmen sen onunla sevgılı olmaya çalışacaksın ve bunun gururla ılgısı yok neyle ılgılı peki ?

Seviyorsam tabi ki de içimde sevgili olma isteği olacak. Duygularımı anında değiştiremem ki. Onun yaptiklarini da degistiremem. Zaten buraya yazış amacım bundan sonra ne yapmam gerektiğimi bilmedigim içindi.

Güzelim bir abin olarak söylüyorum. Bayanlar doğası gereği anaç yapılarından dolayı, narin birazda saf yaratılmıştır. Şu anda duygusal bakımdan bir erkek için vazgeçilmez bir haldesin. böyle erkeklerden uzak dur. İnsanlarla tanışmak konuşmak, tanımak çok önemli. Seveceksen adam gibi bir adamını sev. bu çocuk senin dengin değil. Taktik belli, yok ben sevgili olamam diyerekten o kızla yattı. Kenara paçavra gibi bırakıp gitti. O kız ne haldedir orası bilinmez. Umarım anlamışsındır. Seni gerçekten seven senin saçının kılına dokunamaz bile.
Burasi kadinlar kulubu arkadasim abiler kulubu degil hayirdir :)

Seviyorsam tabi ki de içimde sevgili olma isteği olacak. Duygularımı anında değiştiremem ki. Onun yaptiklarini da degistiremem. Zaten buraya yazış amacım bundan sonra ne yapmam gerektiğimi bilmedigim içindi.
uzak durmaya çalış :(

Kuzu postun altındaki kurdu kendisi gibi sanırmış.

hala ısrarla yüzsüz yüzsüz yazıyorsunuz.

cok erkek uye gordum, hatta konu actılar, tepki gostermeden yardımcı olmaya calıstım.
ama hicbiri işi sizin gibi yüzsüzlüge vurmamıstı.

"ayy erkek:KK17:" diye kaçışacak biri degilim fakat kadınlar hamamına girip "size kese atayım mı yardıma geldim:KK52:" demek kadar sacma şu yaptıgınız.

insanlar istemiyoruz, burda işiniz yok! diyor bi de ısrarla hala yorum ustune yorum yapıyorsunuz.

Cemal Süreyya'nın dediği gibi "Tek yanlı aşk kişiyi nasıl aptallaştırıyor" Bazen böyle kör kalabiliyor insan önünde duran gerçeklere rağmen.

siz ona açılırsanız 2 ihtimal var,
ya "kusura bakma arkadaşımsın, üzecegim kadınlar arasına seni sokmam istemem" diyecek,
ya da gulumseyip "hazalyumi tatlı kısss, şeker şey seni :KK8:" minvalinde yaklaşımda bulunup kısa günün karı diye bakıp ilişkiye baslayacak, kac gun sürer bilemem...

2.yaklasım sonucu siz daha cok kapılırken o ya vazgecer ya da cook kucuk bir ihtimal bu iliski beklediginiz kadar kısa olmayabilir...
fakat terketse aldatsa vicdan yapmadıgı gibi savunması da hazır olur "ben ilişki istemiyorum demiştim, bilerek geldi zaten abi :KK14: "

kapılmam onunla flort edeyim, bir aksam dısarı cıksak yeter diyorsanız buyrun meydan sizin. reddedilirseniz de dunyanın sonu degil.
fakat şu alıntınız bile fazlasıyla duygusal...
yapmayın, sadece kendinizi üzdügünüzle kalırsınız.

bu arada tavsiyem bir süre cemal süreya okumamanız, gerçekci romanlara veya sizi bambaşka diyarlara götürecek fantastik kitaplara yonelin, hem kafanız dagılır.
madem kör kalmaktan bahsettiniz -şu an ilk aklıma o geldi, muhtemelen icerigin bende yaptıgı diger cagırısımların da etkisi var- "körleşme" yi okuyun mesela :KK19:

hala ısrarla yüzsüz yüzsüz yazıyorsunuz.

cok erkek uye gordum, hatta konu actılar, tepki gostermeden yardımcı olmaya calıstım.
ama hicbiri işi sizin gibi yüzsüzlüge vurmamıstı.

"ayy erkek:KK17:" diye kaçışacak biri degilim fakat kadınlar hamamına girip "size kese atayım mı yardıma geldim:KK52:" demek kadar sacma şu yaptıgınız.

insanlar istemiyoruz, burda işiniz yok! diyor bi de ısrarla hala yorum ustune yorum yapıyorsunuz.
O zaman felsefi ve matematiksel ısrarınız olmadan 100 100 yazıyorum. Verdiğim not üzerinden cemal Süreyya atıfta bulunabilirsiniz.
Ayrıca kadın doğum uzmanı, estetik uzmanı bir erkek bu dediklerinizi yapabilmektedir. Bu gibi durumlarda hiç bir bayanın sesi çıkmamaktadır. Ayrıca sitenin üyelik sözleşmesinde bir erkek almıyoruz diye bir ibarede bulunmamaktadır.

hiç mi gururunuz yok başkasıyla olmuş işte ne yapacaksın onu

Ben bu konuda yazan herkese katılıyorum yani işte yazmışlar çocuk ilişki istemiyor demek ciddi biri değil niyeti başka diye falan filan. Fakat kusura bakma sana katılmıyorum. Kız ondan hoşlanıyor yada seviyor diye ve adam başkasıyla olmuş diye ona gurursuz diyemezsin. Sonuçta adamla bir ilişkisi yok, adam kızın ondan hoşlandığından habersiz yani söyleceğim şu ki, adam naparsa yapsın kızı ilgilendirmez. Nötr olunca yada aşk karşılıksız olunca kim olursa olsun insanlar böyle şeylere katlanmak zorunda.

Hasta mısınız nesiniz ya, kadınlar kulübü isimli bi foruma, kuralları okumaktan aciz bi şekilde, üstüne üstlük erkek üye yasak diye uyarıldığınız halde pişkince yazmaya devam ediyosunuz, kimsenin sizden akıl almaya ihtiyacı olacağını sanmıyorum şu vaziyette.

Sabah sabah sinirim zıpladı ya cürretiniz karşısında!

O zaman felsefi ve matematiksel ısrarınız olmadan 100 100 yazıyorum. Verdiğim not üzerinden cemal Süreyya atıfta bulunabilirsiniz.
Ayrıca kadın doğum uzmanı, estetik uzmanı bir erkek bu dediklerinizi yapabilmektedir. Bu gibi durumlarda hiç bir bayanın sesi çıkmamaktadır. Ayrıca sitenin üyelik sözleşmesinde bir erkek almıyoruz diye bir ibarede bulunmamaktadır.

sitenin kurallarını tartışmak istiyorsanız site yonetimine başvurun.

ayrıca bir erkegin varlıgı ya da yoklugu ile ilgilenmedigimi yüzsüzlügünüz ve aymazlıgınızı yazdıgım yorumda anlamıs olmalıydınız, bu algıyla felsefi veya matematiksel degerlendirme yapmaktan yoksun oldugunuz açık.

sitedeki hekimlerin erkek olması üyeleri rahatsız etmiyorsa, istedikleri kisiye danısabildikleri surece bu onların bilecegi birsey.

sorun sizin istenmediginiz yerde kalmak istemeniz ve bunu mesru kılacak herhangi bir hakkı savunamadıgınız halde ısrarla yazmanız. bu yaptıgınız tacize giriyor,
zaten sitedeki ömrünüz kısa olacak, yine de insan yerine koyup yanıtlayayım dedim.

sonuçta sizin cinsiyetlerden önce aşmanız gereken başka problemleriniz var...

sitenin kurallarını tartışmak istiyorsanız site yonetimine başvurun.

ayrıca bir erkegin varlıgı ya da yoklugu ile ilgilenmedigimi yüzsüzlügünüz ve aymazlıgınızı yazdıgım yorumda anlamıs olmalıydınız, bu algıyla felsefi veya matematiksel degerlendirme yapmaktan yoksun oldugunuz açık.

sitedeki hekimlerin erkek olması üyeleri rahatsız etmiyorsa, istedikleri kisiye danısabildikleri surece bu onların bilecegi birsey.

sorun sizin istenmediginiz yerde kalmak istemeniz ve bunu mesru kılacak herhangi bir hakkı savunamadıgınız halde ısrarla yazmanız. bu yaptıgınız tacize giriyor,
zaten sitedeki ömrünüz kısa olacak, yine de insan yerine koyup yanıtlayayım dedim.

sonuçta sizin cinsiyetlerden önce aşmanız gereken başka problemleriniz var...

Varlık yokluk ayrı birer kavramdır. Erkek yada kadın diye bir ayrım yapmamış olsaydınız. Şu anda beni eleştiri oku yağmuruna tutulmazdınız. Matematiksel yada felsefi açılan yoksun olup olmadığımı anlamanız için beynininiz sağ yada sol lobunu ne kadar kullandığınıza bağlı olarak kullandığınız bilimum potansiyelin ötesinde bir çaba sarf etmeniz gerecektir.Siz yada başkası istemeyebilir. Sizin hamamda terler hesabı yaptığınız gibi. Kimseye ahlaksız bir şey yazmadım. Sözleşmede sen erkeksin. Hiç bir konuya yorum yapamazsınız bir kısıtlama. erkek, kadın, dil, ırk ayrımı yapılmayacağına dair sözleşmede kısa kısa ibareleri okuyarak sizde, ben ve herkez gibi bu sözleşmeye onay verdiğinizi hatırlatır.

Burda da kalmama meşru kılacak şeyinde diğer üyelerin ve sizin yapmış olduğunuz yorumlardan, bilgi paylaşımlarından istifade etmendir.

Yorum yazmamı istemezseniz bunu anlar saygıyla karşılarım yazmam. Yanlız, ay erkek namahrem, abi mi, çık burdan, bu forum sana göre değil kullanarak ayrımcılık yapılmasına haset yorumları dikkate almadım. Yorumumu devam ettim. Amacım düşmanca bir tavır sergilemek değil. Sadece tabuları yıkmaktı. Anladım ki düz mantık burda da cereyan etmekte.

Psikoloji öğrencisiyim. Her gün onlarca insanın heba olduguna sahit oluyorum. Özelliklede bayanlara bir erkek olarak hem acıyorum. Neden bu forumda zaman harcıyorum. Bayan denen varlığın beyin yapısına ve kimyasına hayranım. Biz erkekler gibi düz mantık değil. Diğer forumlara bakıyorum. İçi boş konular. Aileler bilinçsiz, toplumunda bilgisiz insan çok fazla.Hergün bu forumda boşanma konularından tutun eşlerin aldatmalarına kadar, fizyolojik yada fiziksel darbe gören, bu yasa tasarısı gerçek aşkı bilmeden namusu heba olan onlarca kardeşim. Ablam varken neden burdayım bir kez daha düşünün. Birnerkeği adam etmek için öncelikle bayanları eğitmek lazım. Çünkü yuvayıda, başarılı erkeğin dişi kuş yapar.

Son düzenleme:
ben ikizlerim dengesizim, erkeğini hiç düşünemiyorumm..

Güzelim bir abin olarak söylüyorum. Bayanlar doğası gereği anaç yapılarından dolayı, narin birazda saf yaratılmıştır. Şu anda duygusal bakımdan bir erkek için vazgeçilmez bir haldesin. böyle erkeklerden uzak dur. İnsanlarla tanışmak konuşmak, tanımak çok önemli. Seveceksen adam gibi bir adamını sev. bu çocuk senin dengin değil. Taktik belli, yok ben sevgili olamam diyerekten o kızla yattı. Kenara paçavra gibi bırakıp gitti. O kız ne haldedir orası bilinmez. Umarım anlamışsındır. Seni gerçekten seven senin saçının kılına dokunamaz bile.

abin olarak derkennnn????

Varlık yokluk ayrı birer kavramdır. Erkek yada kadın diye bir ayrım yapmamış olsaydınız. Şu anda beni eleştiri oku yağmuruna tutulmazdınız. Matematiksel yada felsefi açılan yoksun olup olmadığımı anlamanız için beynininiz sağ yada sol lobunu ne kadar kullandığınıza bağlı olarak kullandığınız bilimum potansiyelin ötesinde bir çaba sarf etmeniz gerecektir.Siz yada başkası istemeyebilir. Sizin hamamda terler hesabı yaptığınız gibi. Kimseye ahlaksız bir şey yazmadım. Sözleşmede sen erkeksin. Hiç bir konuya yorum yapamazsınız bir kısıtlama. erkek, kadın, dil, ırk ayrımı yapılmayacağına dair sözleşmede kısa kısa ibareleri okuyarak sizde, ben ve herkez gibi bu sözleşmeye onay verdiğinizi hatırlatır.

Burda da kalmama meşru kılacak şeyinde diğer üyelerin ve sizin yapmış olduğunuz yorumlardan, bilgi paylaşımlarından istifade etmendir.

Yorum yazmamı istemezseniz bunu anlar saygıyla karşılarım yazmam. Yanlız, ay erkek namahrem, abi mi, çık burdan, bu forum sana göre değil kullanarak ayrımcılık yapılmasına haset yorumları dikkate almadım. Yorumumu devam ettim. Amacım düşmanca bir tavır sergilemek değil. Sadece tabuları yıkmaktı. Anladım ki düz mantık burda da cereyan etmekte.

Psikoloji öğrencisiyim. Her gün onlarca insanın heba olduguna sahit oluyorum. Özelliklede bayanlara bir erkek olarak hem acıyorum. Neden bu forumda zaman harcıyorum. Bayan denen varlığın beyin yapısına ve kimyasına hayranım. Biz erkekler gibi düz mantık değil. Diğer forumlara bakıyorum. İçi boş konular. Aileler bilinçsiz, toplumunda bilgisiz insan çok fazla.Hergün bu forumda boşanma konularından tutun eşlerin aldatmalarına kadar, fizyolojik yada fiziksel darbe gören, bu yasa tasarısı gerçek aşkı bilmeden namusu heba olan onlarca kardeşim. Ablam varken neden burdayım bir kez daha düşünün. Birnerkeği adam etmek için öncelikle bayanları eğitmek lazım. Çünkü yuvayıda, başarılı erkeğin dişi kuş yapar.

ahaha beyinin sag ve sol loblarından başlayıp sonra namusu heba olanlarla (!) bitirmeniz ancak sizin gibi birinden beklenirdi, tebrik ederim.
özetle, düz mantık ile namus bekciligini birbirine karıstırmıssınız.

ustelik daha cinsiyet ayrımlarını bile dogru düzgün yapamıyor," ba(ğ)yan ba(ğ)yan" yaza yaza biteremiyorsunuz. siz forumdaki dertlerden once dönün kendinize acıyın.

yorum yazmanızı da, üye olarak varlıgınızı da istemiyorlar (sahsınıza yonelik ben de istemiyorum. sitenin bu konudaki tutumu da gayet işime geliyor :D )
hala neyi uzatıp "anlar, saygıyla karsılarım" diyorsunuz :confused:

psikoloji ögrencisiymişsiniz, uzagınızda da degil, bugun ilk iş bir hocanızdan randevu alın, cok ciddiyim.
tüm bu yazdıklarınızı çelişkiler yumagı icinde bir erkegin sessiz cıglıkları olarak okudum, vah vah... hüzünlendim birden :KK53:

madem egitimini aldınız, bir insan neden hoşlandıgı birinden vazgecmekte zorlanır daha bilimsel bir bakıs açısı sunsaydınız, bak abicim demenizin hicbir manası yok, hekimlerin neden sitede bulunduklarını benzer nedenlerle "anlayamazsınız :KK43:" :KK70:

D
ahaha beyinin sag ve sol loblarından başlayıp sonra namusu heba olanlarla (!) bitirmeniz ancak sizin gibi birinden beklenirdi, tebrik ederim.
özetle, düz mantık ile namus bekciligini birbirine karıstırmıssınız.

ustelik daha cinsiyet ayrımlarını bile dogru düzgün yapamıyor," ba(ğ)yan ba(ğ)yan" yaza yaza biteremiyorsunuz. siz forumdaki dertlerden once dönün kendinize acıyın.

yorum yazmanızı da, üye olarak varlıgınızı da istemiyorlar (sahsınıza yonelik ben de istemiyorum. sitenin bu konudaki tutumu da gayet işime geliyor :D )
hala neyi uzatıp "anlar, saygıyla karsılarım" diyorsunuz :confused:

psikoloji ögrencisiymişsiniz, uzagınızda da degil, bugun ilk iş bir hocanızdan randevu alın, cok ciddiyim.
tüm bu yazdıklarınızı çelişkiler yumagı icinde bir erkegin sessiz cıglıkları olarak okudum, vah vah... hüzünlendim birden :KK53:

madem egitimini aldınız, bir insan neden hoşlandıgı birinden vazgecmekte zorlanır daha bilimsel bir bakıs açısı sunsaydınız, bak abicim demenizin hicbir manası yok, hekimlerin neden sitede bulunduklarını benzer nedenlerle "anlayamazsınız :KK43:" :KK70:

Telefondan giriyorum diğer yorumlarını dikkate almıyorum. Bir insan hoşlandığı birinden neden vazgeçmekten zorlanır. Şuanda bir odada nefes alıyorsun değilmi? Nefes almadan kaç dk dayanabilecegini hesaplayalım ne derdin. Şimdi burnunu tut ve ağzını kapat. nefes almadan kaç sn durabileceksin onu hesaplayalım. (Yani beynin sağ ve sol lob çalıştırıyoruz.) renk değişimi var mı suratında.! sporcu bir insanın guness rekoru en fazla 21 dk küsür. Normal bir insan 1dk ya geçer ya geçmez. Neden parfüm kullanıyorsun. Güzel kokmak için değil mi? güzel kokmalı sağlayan yada etki eden olay ne..? Feromon
ilişkileri düzenleyen kimyasal maddedir. Dişi arının erkek arıyı çağırması en güzel yegane örnek.

Dini bakımdan bakacak olursak. Bir yerde güzel bir makale vardı sırf onu senin isteğin için çıkardım arşivden, keyifle okuman dileğiyle.

İslam dini,
Bir delikanlı düşünün ki Allah’ın ortaya koyduğu temizlik anlayışından uzak bir hayat yaşıyor. İstediği yerlerde istediği kimselerle düşüp kalkıyor. Toplumun yasallaştırdığı pis yerlere gidip geliyor. Namussuz ve iffetsiz bir hayat yaşıyor. Sonra nihâyet evlenme vakti geldiği zaman da iffetli ve namuslu bir kadın arıyor kendisine eş olarak. Peki kadın için de aynı şey mümkün mü? Elbette hayır. Bırakın nikâh dışı bir ilişkide bulunarak bir günâh işlemeyi, sözlüsünden ayrılan, kocasından boşanan bir kadın bile sanki ebedîyen suçlu görülmektedir. Ama erkek delikanlılık döneminde istediği gibi yaşayacak, istediği şeyleri yapacak ama evlenirken tertemiz bir kız arayacak ve onunla evlenecek.

Tabii evlendikten sonra da yine aynı pislikleri yapmaya devam edecek, ama evdekinin tertemiz kendisini beklemesini isteyecek. İşte Rabbimizin bu âyetlerinde böyle bir anlayışa yer yok. Hanımının temiz olmasını isteyen erkek kendisi de temiz olmak zorundadır. Kocasının temiz olmasını isteyen kadın kendisi de temiz olmak zorundadır. Öyle değil mi? Sen Allah’a ihanet et, sen kendine ihanet et, sen azalarına ihanet et, sen karşındaki kocana / hanımına ihanet et sonrada da karşındakinin tertemiz olması konusunda çaba harca. Olacak şey mi bu?
Öyleyse hanımımız hakkında istediğimizi kendimiz için de isteyeceğiz. Kocamız hakkında istediğimizi kendimiz hakkında da isteyeceğiz. Biz tertemiz olalım ki tertemiz kadınlar bize gelsin. Biz tertemiz olalım ki hanımlarımız da tertemiz hayatlarını devam ettirsin. Allah’a hainlik yapan, Allah’a karşı gelerek bir hayat yaşayan ne erkeğin, ne de kadının tertemiz insanların kanına girmeye hakkı yoktur. Öyle değil mi? Eğer sen Allah tanımaz, temizlik tanımaz, pislik içinde bir hayattan hoşlanıyorsan, o zaman git keyfine göre yaşayan, Allah tanımaz kimselerle evlen. Niye temiz bir Müslümanın kanına girmeye çalışıyorsun?

Eğer namusluluktan, temizlikten hoşlandığın için temiz bir kadın arıyorsan sen de namuslu ol. Niye Müslümanların tertemiz kızlarına, tertemiz erkeklerine ihanet ediyorsunuz? Niye kendi değer yargılarınızla başkalarının değer yargılarını sıfırlamaya çalışıyorsunuz? Ne hakkınız var buna? Allah diyor ki bakın:

"Ey adam, eğer benim değer yargıma göre habissen, pissen git dünyada benim değer yargılarıma göre yaşamayan bir çok insan var onlardan biriyle evlen. Git dilediğin gibi yaşa, ama benim tertemiz kullarıma ilişme, bulaşma ve onları kötülüğe doğru çekip götürme, onların kanlarına girme." diyor Rabbimiz.

Son düzenleme:
sevmeyelim sevişelim diyor adam.

Back
X