Reddediyor. Yaşayan var mı?

Okuyunca dayanamadım benim Kızı da 3ay civarı bi reddetme donemi yaşattı sağolsun bebekleri sakinleştiren sesler var fon makinası elektrikli süpürge sesi gibi ev süpürürken fark ettim çocuk sakinleşti ve süpürge sesiyle emzirmeyi başardım deneyebilirsin bizde İse yaramıştı
Fön makinası sesinde uyuyor kızım emzirirkende rast gele açtı dediğiniz gibi kabul etti :) işe yaratan bir metod ✅ oldu

bebeğim 3,5 aylık dünden beri kendi kendisine uyuyan bebeğim her uykuya yattığında çıldırır gibi ağlamaya başladı sallaya sallaya uyudu biberon emzik ve en önemlisi memeyi reddediyor memeyi de akşam 12 den beri reddediyor uykuda vermeye çalışıyorum almıyor şuan 5 saattir aç ve ben onun için bir şey yapamıyorum ağlamaktan mahvoldum ne olur yardım edin yaşayan birisi var mı bu durumu normal mi? Doktora sor git diyenler olacak mesaj attım daha dönüş yapmadı ama ben iyi değilim şuanda bebeğim aç resmen ne yapayım hiç yaşadınız mı? Normal bir durumsa acillere de götürmek istemiyorum.

Bebeğini ayakta sallana sallana (yani hoplaya zıplaya emzirmeyi dene)
O şekilde kabul eder.
Çoğu bebek meme reddi yaptığında bitek o şekilde emmeyi kabul ediyor bilmem denedin mı?

Back
X