Ama o engellemeyi sever.Daha önceden iyi arkadaşız.Hemen engeller yani işine gelmeyeni. Hatta açıkça dedim .Ben arkadaş olarak kalmak istemiyorum. Bu beni rahatsız ediyor. Kibar bir şekilde dedim kökten bitir ki umudum kalmasın diyeAy niyeti ne olabilir bacım, niyetini demiş zaten, istemiyorum demiş.. ben de hoşlanmam ve genelde kimseyi engellemem, ortada kan davası yok, sen istiyorsun diye illa seni engellemek zorunda değil ki
Aşıkken insan ihtimal arıyor ama karşınızdaki insanın söylediğini o şekilde kabul edin, güzelleme yapmayın daha az üzülürsünüz gün sonunda Ama
E arkadaşıymışsınız, sırf onun için bile ayıp olur engellemezAma o engellemeyi sever.Daha önceden iyi arkadaşız.Hemen engeller yani işine gelmeyeni. Hatta açıkça dedim .Ben arkadaş olarak kalmak istemiyorum. Bu beni rahatsız ediyor. Kibar bir şekilde dedim kökten bitir ki umudum kalmasın diye
Hayır ama açıkça dedim yani.Beni engellemeksen hala umudum olacak.adam istemiyorum derken aslında istiyorum mu demek istediğini düşünüyosun
Neden ayıp olsun ki ya.Ben talep ettim.Hatta yalvardım.gozum sürekli telefonda olacak. Hayatim alt üst oluyor. Lütfen dedimE arkadaşıymışsınız, sırf onun için bile ayıp olur engellemez
Neden ayıp olsun ki.Daha once bir konu içim tartışmikstuk.aninda engellemişti.sonradan kaldırdı amaAdam seni istemiyor ayıp olmasını istemediği için de engellemiyor çok takılma
Tamam canım sana aşık ondan engellememiş, gelinliğini hazırlamaya başla şimdidenNeden ayıp olsun ki ya.Ben talep ettim.Hatta yalvardım.gozum sürekli telefonda olacak. Hayatim alt üst oluyor. Lütfen dedim
Aaa o zaman sana karşı naz yapıyor bence ben böyle düşünüyorumNeden ayıp olsun ki.Daha once bir konu içim tartışmikstuk.aninda engellemişti.sonradan kaldırdı ama
Yoo evlenmeye niyetim yok.Ask ask içindir benim kafa.yani öyle telli duvaklı gelin olayım diye bir hayalim yok. Sevdiğim insan ile anı paylaşım derdindeyim.cicek güzel kokuyor kedi ne güzel uyuyor kahve mi içsek acaba ? Bunları yaşamak istedim sadece.Tamam canım sana aşık ondan engellememiş, gelinliğini hazırlamaya başla şimdiden
Bi bilsemAaa o zaman sana karşı naz yapıyor bence ben böyle düşünüyorum
O kadar küçük dusurmussun ki kendini. Adamın umurunda bile değil senin engelin. Sen de seni reddeden adama "ama ben sana dayanamam ,ölurcesine kaptırdım kendimi." demişsin.Aşık olduğum adama hislerimi açıkça söyledim Teşekkür etti.Ama aynı duyguları paylaşmadigini belirtti. Ben de mümkünse beni sosyal medyadan WhatsApp her yerden engellemsini istedim.Ben yapamam sen yap dedi.Hayir ben kendime güvenmiyorum engeli açarım dedim.Yalvardim.Rica ettim.Lutfen beni engelle ki daha kolay unutayım dedim. Yok.Engellemedi. Bu şekilde içimde hala umut kalıyor ama. Niyeti ne olabilir
Net istemiyor boşa üzülme canım umutda besleme.Erkek yani bişeyin peşinden koçmak ister sen direk duygularını söylemişsin oda hissetse bi olumlu konusurdu.Aşık olduğum adama hislerimi açıkça söyledim Teşekkür etti.Ama aynı duyguları paylaşmadigini belirtti. Ben de mümkünse beni sosyal medyadan WhatsApp her yerden engellemsini istedim.Ben yapamam sen yap dedi.Hayir ben kendime güvenmiyorum engeli açarım dedim.Yalvardim.Rica ettim.Lutfen beni engelle ki daha kolay unutayım dedim. Yok.Engellemedi. Bu şekilde içimde hala umut kalıyor ama. Niyeti ne olabilir
Adam seni secmiyorBi bilsem
Dürüst oldum diyelim.Cok belli etmeye çalıştım anlamadı.En sonunda daha kendimi bu kadar uzecegime dedim.O kadar küçük dusurmussun ki kendini. Adamın umurunda bile değil senin engelin. Sen de seni reddeden adama "ama ben sana dayanamam ,ölurcesine kaptırdım kendimi." demişsin.
Neresi mesela.Çok toksiksin...
Sevdiğini soylemende sakınca yok. Ama beni ne olurrrr engelleeeeee demek aşırı saçma.Dürüst oldum diyelim.Cok belli etmeye çalıştım anlamadı.En sonunda daha kendimi bu kadar uzecegime dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?