Kendimi biliyorum çünkü.surekli bakicam.en güzeli yok etmek. Gözüm gördükçe şeytan durtecekSevdiğini soylemende sakınca yok. Ama beni ne olurrrr engelleeeeee demek aşırı saçma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi biliyorum çünkü.surekli bakicam.en güzeli yok etmek. Gözüm gördükçe şeytan durtecekSevdiğini soylemende sakınca yok. Ama beni ne olurrrr engelleeeeee demek aşırı saçma.
Adam açıkça olmayacağını sana karşı bişey hissetmediğini belli etmiş, noluuurrrrrr beniiii ennngeellllleeeee falan ergence ...Neresi mesela.
Ee yok etseydin ? Silseydim her yerden. Söylediğimi anlamıyorsunuz. Hisleriniz normal, açıklama dürtüsü okey kibarca reddedilmen de tamam. Ama adama gidip de beni engelle ben dayanamam diyerek değerinizi dusuruyorsunuz. Adamin sizi engellememesinin hiç bir nedeni yok, engellemeye ihtiyaç duymayacak kadar önemsiz. Varlığın yokluğun onun için bir ve senin rehberindeki yerinin farkında bile değil. Sen bu adama ben dayanamam diyorsun !Kendimi biliyorum çünkü.surekli bakicam.en güzeli yok etmek. Gözüm gördükçe şeytan durtecek
Yani kendimi tanıyorum. Sürekli elim gidecek.ergenlik bir durum değil.neticede gerçekten seviyorum. Onun ben seni sevmiyorum demesiyle anında aşk bitmiyor ki.Adam açıkça olmayacağını sana karşı bişey hissetmediğini belli etmiş, noluuurrrrrr beniiii ennngeellllleeeee falan ergence ...
Keşke öyle bir düğme olsaydı da o sevmiyorum dediğinde ben de basıp bütün duygularımı silseydim.Ama yok işte.Benim sosyal medyada gördükçe yüreğim ciz edecekEe yok etseydin ? Silseydim her yerden. Söylediğimi anlamıyorsunuz. Hisleriniz normal, açıklama dürtüsü okey kibarca reddedilmen de tamam. Ama adama gidip de beni engelle ben dayanamam diyerek değerinizi dusuruyorsunuz. Adamin sizi engellememesinin hiç bir nedeni yok, engellemeye ihtiyaç duymayacak kadar önemsiz. Varlığın yokluğun onun için bir ve senin rehberindeki yerinin farkında bile değil. Sen bu adama ben dayanamam diyorsun !
Ya hu neden cız etsin. Cız ettikçe reddedilisin gelsin aklına. Platonik takılıp önüne çıkacak doğru kişileri neden kaybedesin ?Keşke öyle bir düğme olsaydı da o sevmiyorum dediğinde ben de basıp bütün duygularımı silseydim.Ama yok işte.Benim sosyal medyada gördükçe yüreğim ciz edecek
Ben şunu anlamıyorum illa birinin sizi engellemesi rencide etmesi rezil etmesi mi gerek yani bu mu size göre normal olan ?Aşık olduğum adama hislerimi açıkça söyledim Teşekkür etti.Ama aynı duyguları paylaşmadigini belirtti. Ben de mümkünse beni sosyal medyadan WhatsApp her yerden engellemsini istedim.Ben yapamam sen yap dedi.Hayir ben kendime güvenmiyorum engeli açarım dedim.Yalvardim.Rica ettim.Lutfen beni engelle ki daha kolay unutayım dedim. Yok.Engellemedi. Bu şekilde içimde hala umut kalıyor ama. Niyeti ne olabilir
Profili açık ya.Takipten cikica da görünüyor işin kötü tarafı.Telefonuniu sildim ama ezberimde var.Açık açık reddetmiş, istemiyorum demiş artık bunun bir adım ötesi yok. Engellemek falan hikaye. İstemediğini söyledikten sonra engellesin engellemesin bir şey ifade etmiyor. Bakmak istemiyorsanız numarasını silin, sosyal medyadan silin bunları yaptınız mı? Beni engellemezse bakmadan duramam diyen insan sosyal medyada fake hesaptan da bakar sonuçta. Sizi engellemesi bakmanızı engellemez ki.
Bana çok rezil etmek gibi gelmedi yani.Cok da masumca istedim.Daha cok üzülürüm ddjmBen şunu anlamıyorum illa birinin sizi engellemesi rencide etmesi rezil etmesi mi gerek yani bu mu size göre normal olan ?
Ee profili açıksa engellese bile başka hesaptan profiline bakmaya devam edeceksiniz. Ne manası var o zaman engelle diye tutturmanızın?Profili açık ya.Takipten cikica da görünüyor işin kötü tarafı.Telefonuniu sildim ama ezberimde var.
Başka bir hesabım yok. Cevrimici olup olmadığını görmem için önceden mesajlasmis olmak gerekiyorEe profili açıksa engellese bile başka hesaptan profiline bakmaya devam edeceksiniz. Ne manası var o zaman engelle diye tutturmanızın?
Bi niyeti yok erkekler öyle şeylere takılmıyorlar. sosyal medyadan engellemek whatsapptan numara silmek ya da silmemek bi şey ifade etmiyor onlar için içinizde umut olmasınAşık olduğum adama hislerimi açıkça söyledim Teşekkür etti.Ama aynı duyguları paylaşmadigini belirtti. Ben de mümkünse beni sosyal medyadan WhatsApp her yerden engellemsini istedim.Ben yapamam sen yap dedi.Hayir ben kendime güvenmiyorum engeli açarım dedim.Yalvardim.Rica ettim.Lutfen beni engelle ki daha kolay unutayım dedim. Yok.Engellemedi. Bu şekilde içimde hala umut kalıyor ama. Niyeti ne olabilir
Sizi sevmeyen insanlar için hayatınızı alt üst etmeyin lütfen. Kendinize değer verin, önünüze bakın.Neden ayıp olsun ki ya.Ben talep ettim.Hatta yalvardım.gozum sürekli telefonda olacak. Hayatim alt üst oluyor. Lütfen dedim
Ben de sürekli benzer motivasyon mesajları okuyorum.Iyi geliyor. Duygular azalınca ne salakmışım diyeceğim.ama iç soğuması.lazimSizi sevmeyen insanlar için hayatınızı alt üst etmeyin lütfen. Kendinize değer verin, önünüze bakın.
Muhtemelen öyledir. Nasıl bir oyun oynayacak ki.cocuk değiliz netucedeKendinden hoşlanan birini bulmuş oyun oynamak istiyor olabilir en fazla. Eğer o da seni beğenseydi atlardı.
Muhtemelen öyledir. Nasıl bir oyun oynayacak ki.cocuk değilizKendinden hoşlanan birini bulmuş oyun oynamak istiyor olabilir en fazla. Eğer o da seni beğenseydi atlardı.
Engellemez canım. Çünkü adama aşkını ilan ederek acayip gururunu okşadın. Birde üstüne “beni engelle yoksa sana aşkım devam eder” demeye getirdin. Adam bu hazdan vazgeçmiyor. Senin tarafından kendisine olan ilginin bitmesini istemiyor. Olay buAşık olduğum adama hislerimi açıkça söyledim Teşekkür etti.Ama aynı duyguları paylaşmadigini belirtti. Ben de mümkünse beni sosyal medyadan WhatsApp her yerden engellemsini istedim.Ben yapamam sen yap dedi.Hayir ben kendime güvenmiyorum engeli açarım dedim.Yalvardim.Rica ettim.Lutfen beni engelle ki daha kolay unutayım dedim. Yok.Engellemedi. Bu şekilde içimde hala umut kalıyor ama. Niyeti ne olabilir
Beni nolur engelle mi dedinAşık olduğum adama hislerimi açıkça söyledim Teşekkür etti.Ama aynı duyguları paylaşmadigini belirtti. Ben de mümkünse beni sosyal medyadan WhatsApp her yerden engellemsini istedim.Ben yapamam sen yap dedi.Hayir ben kendime güvenmiyorum engeli açarım dedim.Yalvardim.Rica ettim.Lutfen beni engelle ki daha kolay unutayım dedim. Yok.Engellemedi. Bu şekilde içimde hala umut kalıyor ama. Niyeti ne olabilir